Technofarsan

This is me

Uppdate

Publicerad 2011-04-27 22:21:24 i Vardagen

Fick en fråga från anonym som frågade, vär sågs ni senast. Vilka är ni. Sedan undrar vad ni tkr om min design. Kommentera. Skriver mer i morgon: Natti

BLOGGEN ÄR UNDER RENOVERING

Publicerad 2011-04-20 00:22:27 i Vardagen

Slänger in ett blogginlägg här och tänkte bara meddela att bloggen just nu är under renovering. De är jag (mamma till Alva) som har tagit på mig jobbet att fixa till de lite här inne. Behöver nämligen hålla mina kunskaper inom design levande och då är det bra med lite extra ströjobb här och där, även de jobb man inte får betalt för.

Hur som helst tänkte bara meddela att bloggen kan se lite rörig ut, men att de är på gång och att de snart kommer se bättre ut.

Chill and grill

Publicerad 2011-04-16 22:29:58 i Vardagen

Idag vaknade man kl 9 av att mamma gapade som en idiot. Blev att dricka en kopp kaffe på Sonnies kafé. Han är riktigt duktig den där grabben. Sedan blev det att äta frukost, och sedan kolla tv och fejjan.Vid kl 10 åkte syster och p till stallet, medan jag, mamma och Sonnie åkte till Finspång. Mamma skulle handla lite på Lidl, när vi sedan kommer fram står det en hund utanför. Sonnie säger sedan, det där ser ju ut som Felix mamma "mormors hund". Mamma svarar att det finns ju fler sådana hundar i världen, så Sonnie släppte det och sedan gick vi in. Vi plockar lite saker och sedan säger mamma att vi behöver mjölk. Så Sonnie och jag går och hämtar mjölk, när han sedan vänder sig om för att gå tillbaka vrålar han MORMOR. Han blir glad och kramar om henne. Ja min mormor kom från kalla Kalix idag, välkommen får man väl säga. Sedan när vi handlat klart åkte vi hem till mig för att hämta lite saker syster skulle ha. När vi var klara i Finspång åkte vi hem för att sitta ute och fika och njuta i solen. Riktigt gött faktiskt. Senare kom Åke och Ulrika på besök, grillning stod på matlistan idag. Åke och jag hade lite problem med att brassa igång grillen, men efter lite tändvätska så funkade det utmärkt. Sedan blev det fotboll med Felix som tokjagade bollen. Riktigt roligt. När grillen fått glöd vart det att grilla kött. Sedan satte vi oss alla och åt, riktigt gott. Efter det gick vi in och tog lite kaffe. Kl 20 blev det Körslaget, och nu sitter man här och skriver. Ska snart ta en kopp kaffe med E och A med flera. Sedan blir de sängen för hela slanten. Det var nog dagen i korta drag. Kaffe nu då, Tjenna.

Detta är Robbin

Publicerad 2011-04-16 02:57:14 i Vardagen

Den här listan hittade jag hos Sanna och lånade med mig.

OM MIG

Namn: Robbin
Ålder: 22, men 23 i Augisti. För övrigt samma dag som min mor .
Smeknamn: Bobban, Robban, Eken. Samt mitt dj nick Dj B Boy.
Boende: Jag bor i en 2a i Finspång.
Körkort: Dessvärre inte, men ska ta så fort jag får råd.
Djur: Jag har 2 st ökenråttor, Cladius och Torsten.
Intressen: Sända radio, vara med vänner. Samt att umgås med mina barn. Leijah 1 år och Alva 4 i oktober.



TRÄNING
Tränar du:
Box and Kick på torsdagar just nu. Ska börja gymma fler gånger i veckan så fort jag kan.
Favoritsport: Thaiboxning, fotboll. Sen älskar jag att simma och bada, om det nu är en sport.
Träning du testat på: Ja du det är en del. 3-4 olika kampsporter, fotboll, hockey bland annat.
Sport du skulle vilja testa på: Om jag fick välja vad som, skulle det bli Big Air med Snowboard.

JOBB OCH UTBILDNING
Jobbar eller studerar du: Jag jobbar ideellt som radiopratare på soundicradio, sedan så har jag sysselsättning via soc. Då åker jag med och lämnar samt hämtar tvätt hos äldreboende.
Program på gymnasiet: Jag gick ju Bygg/anläggning, så väljer nog det. Annars nu i efterhand Media.
Favoritämne i skolan: Rasterna va jag bra på, nej då bara skojjade. Men idrott och teknik. Fick även Vg i båda dom ämnenena. Det du.
Drömyrke: Radiopratare helt klart, annars grävmaskinist eller väktare.
Varför: Jag gillar att underhålla människor och älskar musik, grävmaskin för det är så fruktansvärt kul att köra. Sedan är du själv o kan lyssna på musik och så vidare. Väktare för jag gillar att ha lite makt, samt att jag gillar spänning.


ALLMÄNT
Kan du stå på händer: Nja, mot en vägg ja.
Kan du simma: Jag älskar att simma, så ja det kan jag.
Partytrick: Jag är inte typen som skämmer ut mig. Men kan ett korttrick jag kör. Funkar inte det så finn ju alltid min torra humor.
Jobbigaste sjukdom du haft: Magsjuka är nog jobbigast. Annars kramp i benet.
Brutit något: Spricka i tummen och lillfingret.
Favoritgodis: Jag är allätare, men gillar chocklad och pastellfiskar.
Favoritdricka: Oj, testade en ny energidryck förra veckan. Nexcite heter den, den var riktigt god. Annars dricker jag allt förutom det nyttiga vattnet. Fy för mig.
Favoritmat: Tyvärr gillar jag fet mat som Tacos och kebab och pizza. Annars potatisgratäng eller höns ris och curry.
Bär du glasögon eller linser: Inget av det, hade glasögon när jag var liten. Såg ut som Harry Potter
Är du flygrädd: Inte flyg men höjdrädd, lider även av klaustrofobi.


ROLIGT
Vad skulle du vilja Gud sa till dig vid pärleporten: Aäntligen, vad vi har väntat.
Vad står det i ditt senaste inkomna sms: Av privata skäl vill jag ej skriva det. Men det innan det sista stod det vaken?.
Vad skulle du göra om du var tjej för en dag: Den frågan är riktigt jobbig att svara på. Men man undrar ju alltid hur tjejer känner under sex. Sedan kan man ju råna en bank och bara leva livet. Nästa dag byter du ju identitet.
Berätta något om dig som inte många vet: Ja du, jag gillar att laga mat och att baka. Tro det eller ej. "Kärring".
Gillar du att dansa: Nja, jag försöker iallafall. det är väl godkänt.


Gör gärna listan du också, men berätta om du gör det så jag också får läsa.

Ps: Dagens inlägg "Fredag", kommer att publiceras under morgondagen "Lördag". Detta Pga trötthet och sömnbrist. Håll ut kära vänner.

Min arma kropp

Publicerad 2011-04-14 22:19:41 i Vardagen

Japp idag har jag jobbat som vanligt. Sedan när man slutade kl 16 blev det att knata hem för att laga mat. Blev hamburgare med bröd. Sedan kom Marcus och frågade om vi skulle gå. Så jag packade ihop träningskläder och badkläder. Och sedan begav vi oss upp mot Medley. Box and kick stod på schemat för dagen, men innan det tog vi oss ett litet bad. Efter badet vart det att relaxa lite innan passet började. Kl 19 startade då helvetet och 1 timme senare var mjölsyran framme, både Marcus o jag var helt slut som vanligt. Men efter passet känner man sig riktigt duktig och trött i kroppen. Nu blir det nog bb och fejjan och sedan sova. Imorgon ska jag ut till mamma och vara där hela helgen. Kanske får besök av en vän, vem vet vem vet. Tjenna.

Ledig dag

Publicerad 2011-04-12 23:41:16 i Vardagen

Yez gårdagen bestod av sedvanlig jobb, vilket innebar uppgång runt 5. Frukost och sedan åka bil till jobbet för engångskull. Sedan blev det att jobba som vanligt. Vart 2 sega rundor igår så var riktigt slut när jag kom hem. Slutade 30 min tidigare igår för jag åkte med mamma hem till mig. Så var hemma runt kvart i 4. Blev att chilla vid fejjan en stund, för att sedan gå och vila lite. Men vila vet jag inte om det vart riktigt. Somnade lite skapligt och sov till 20:00. Då jag kom på att det är hockey på tv. Så kollade klart på hockeyn och fick då se att mitt Skellefteå fick stryk av färjestad återigen. Så vinner Fbk nu imorgon så vinner dom slutspelet, och det får inte hända. Undertiden som hockeyn var så lagade jag hamburgare med bröd. Riktigt gött blev det. Efter hockeyn var slut vart det att sitta vid datan och kolla lite webb tv med mera innan jag somnade. Somnade när kl var 06:00 på morgonen och sov idag "Onsdag" till klockan 16. Så jag sov riktigt länge. Idag har jag kollat fejjan, sedan kom syrran runt kl 6. Blev att laga mat och städa/diska lite. Så nu är det lite snyggare här hemma. Ikväll blir det att kolla bb och sedan sova. Ska även ta hand om tvätten som är i tvättstugan. Sedan blir det antagligen att sova. För imorgon väntad det jobb och sedan box and kick på kvällen. Tjenna.

Då var man åter hemma

Publicerad 2011-04-11 22:18:14 i Vardagen

Känns gött att äntligen vara hemma igen, helgen hos mamma har vart mycket rolig. På Lördagskvällen blev det att se körslaget, riktigt underbart. Sedan ringde Robbin polisen runt 02:20 på natten. Mammas grannar tycker tydligen det är roligt att dunka musik vid den tiden. Polisen kom 10 minuter senare, och sedan dess var det knäpptyst. Så då kunde man äntligen somna om igen. Söndag morgon vaknade jag kl 12 och kände mig så otroligt glad. Tittade ut genom fönstret och såg att solen sken i högan sky. Blev att kliva upp och äta frukost, och givetvis var mammas grannar på besök. Alltid lika roligt. Senare under dagen blev det att fika ute med mamma o Åke. Sonnie kunde inte åka 4hjuling idag då den fortfarande inte fungerade, men han åkte på Åkes trägårdstraktor istället. Vart väl en 15 varv runt huset. Och han tycker det är så roligt att puttra runt själv på klipparen. Sedan pågick fikat ett tag tills mamma frös som vanligt och ville gå in. Sedan blev det kolla bb med familjen och se en olycklig Gurkan som inte fick kebab. Sedan blev det att åka hem till underbara Finspång. Kom hem ganska sent och somnade kanske vid halv 2. För idag blev det jobba igen, gå upp kl 5, och var på jobbet 06:53. Lite sen idag med andra ord. Idag blev det att köra långa turen ut till Regna, då vi är lediga på onsdag. Undervart skönt alltså. Imorgon väntas det jobb och kanske gymma. Nu ska jag nog sova snart så ja e pigg imorgon. Tjenna.

Hemma hos mammsen

Publicerad 2011-04-09 21:30:20 i Vardagen

Yez då var man hos mamma då. Idag vaknade jag kl 11, kände mig riktigt utvilad idag. Sedan åt jag frukost och satte mig vid datorn. Blev att kolla fejjan och spela lite. Sedan ringde Erik kl 13 och så han kommer om ca 30 min- 1h. Men efter 45 min kom han och det var dags att åka. Blev att åka ut till mor. Med först skulle vi dumpa av Laila, Jonas och lilla söta Neo. Väl hos mamma fick jag vänta på trappen, då mammas nya grannar frågar om Sonnie är hemma. Nej svarade jag, och sedan gick dom in till sig. Sen kom mamma hem och jag satte på kaffe. Efter ca 10 min kommer såklart grannen och leker med Sonnie. Sedan kom deras mamma med. Så det var en fritidsgård som vanligt. Senare under dagen så skulle Sonnie åkt på sin 4hjuling han fick av sin far. Tyvärr så ville den inte starta idag då brännslefilret dummade sig. Men dom ska kolla på det tills imorgon, så får vi hoppas på att föraren och åket funkar. Sedan blev det att äta en ny rätt, som konstigt nog hette I magen på en gammal gumma. Som bestod av bacon ris och champinjonstuvning samt ost på toppen. In och gratineras i ugnen. Blev riktigt gott, om man slutade tänka på namnet kanske. Så nu efter maten kollar man på körslaget samtidigt som man sitter här. I morgon ska vi kanske åka iväg med bror så han får köra som sagt. Kanske ska köra lite bil med, får se hur det blir med den saken. Automatracer ju. Nej nu ska jag kolla vem som åker ur körslaget. Tjenna.

PS. Färjestad vann match nummer 3 mot Skellefteå för er som bryr er om sport. Skit säger jag. Ny match väntas på Måndag. Skellefteå på hemmaplan. Trevlig Lördag.

Hemma igen

Publicerad 2011-04-08 22:29:19 i Vardagen

Jag tyvärr hade jag fortfarande kramp i benet idag efter gårdagen. Så idag stannade jag hemma, kunde knappt gå i morse. Men vad ska man göra när man har ont. Så dagen bestod av att ta sovmorgon till ca 12. Sedan blev det att chilla resten av dagen. Har fortfarande ont i benet, så vet inte riktigt vad man ska göra. Gå säger dom är bra, men tycker det gör lika ont för det. Och massera gör ont det med. Så låter dte gå över av sig själv. Imorgon ska ja nog åka ut till mamma en sväng, hon har ju gjort en gråstarrsoperation. Så ska väl kolla läget lite. På torsdag blir det att köra Box and Kick med Marcus igen, om vi nu hinner boka passet. Annars blir det väl lugnt, Nemo vill att jag ska komma på fest. Men inte roligt och tigga av folk tycker jag. Så blir mamma som sagt. Nej nu blir det att kolla på Skilda Världar o låta benet läka, eller vad man nu säger. TREVLIG HELG PÅ ER. Tjenna.

Helt död och lite Hockey

Publicerad 2011-04-07 22:43:21 i Vardagen

Idag vaknade man kl 05:00 som en vanlig jobbdag. Somnade sent i natt då jag låg och funderade lite. Kl var kanske 2 innan jag somnade, och så upp kl 5. Så ca 3 timmars sömn i natt. Sedan blev det att bada och käka frulle. För ett sedan gå och vila lite innan man skulle gå. Blev att knata till jobbet runt kvart över 6. Men då jag ställt fram klockan 10 min med flit. Så var jag på jobbet 06:33. Så tidigt har ja aldrig vart på jobbet haha. Idag så körde Ramma på morgonen. Blev att dra en liten runda o prata skit som vanligt. Lyssna på Vinn Adams pengar på Mix megapol. Sedan var Ramma tvungen att dra till läkaren och kolla sin axel han hade ont i stackarn. Han hade snickrat för mkt tror jag nog. Så på eftermiddagen var det K som körde. Blev att åka runt vid Hårstorp och så vidare. Senare under dagen fick vi åka ut till Rejmyre för o lämna en anställd och ett par byxor. Skönt att få åka iväg ett tag från skiten. Senare när man kommit tillbaka till AMC så blev det att kolla fejjan och invänta slutartime. Sedan så fick man åka med underbara chefen H till torget, slapp ju gå en bit iallafall. Blev hem och laga nudlar, för att sedan packa ner gymkläder. Japp för idag stod 75 min Box and Kick med Marcus på schemat. Nu i efterhand efter all träning är jag helt slut. Och det vart M med kan jag lova. Han och jag flåsade som grisar. Till råga på allt fick jag kramp i benet 30 min in i passet. Satan så ont det gör. Dock hade vi en underbar instruktör som sa att jag skulle sätta mig ner o vila, och ha benet högt. Och efter ca 5 min så avtog det lite, men det satt fortfarande och lurade lite. Sedan så körde vi sparkar och jag råkade kicka lite för långt o sparkade M på benet. Sedan körde vi slag o han skulle klia sig medans jag skickar iväg en vänster. Haha han fick ta lite stryk stackarn. Men satan vad han kan kicka den drummeln. Kommer ha blåmärke på benet i morgon. Även fast vi kör med mitsar.  Nu är jag äntligen hemma igen. Blir att vila vid datorn och kolla klart hockeyn. Färjestad mot Skellefteå. Match nr 2 av 7. Fbk leder just nu med 1-0 i matcher. Dock hejjar jag på Saik. I morgon blir det jobba till 2, riktigt gött. Tjenna.

Btw så har mamma gjort sin gråstarrsoperation nu i Onsdags. Operationen gick bra, men hon blödde lite ur ögat under operationen. Så nu är hon hemma och vilar upp ögat. Dock sa hon att hon ser mycket bättre vilket märks tydligt på hennes sms. Som tidigare var som ett krypto i sig.

Leijah 1 år

Publicerad 2011-04-06 18:58:32 i Vardagen



Ja då var då dagen kommen då min underbara flicka blir 1 år. Shiit vad fort tiden har gått, men det kan det göra ibland. Jag hoppas du får en underbar födelsedag med mamma. Jag tänker på dig hela tiden och saknar dig otroligt mycket. Älskar dig din pappa Robbin.

Idag har jag bara vart hemma, orkade inte jobba idag då tankarna kring Leijah bara snurrar. Sen att hon fyller 1 år idag och jag inte kan närvara är otroligt jobbigt. Därför valde jag att vara hemma idag. Har blivit att titta på Skilda världar och bara chilla. Skönt det med ibland. Nej nu ska ja lyssna på radion. Tjenna.

Skrivtrött med en twist

Publicerad 2011-04-05 22:28:51 i Vardagen

Har varit usel på att blogga på ett tag. Är ledsen över det, men beror helt enkelt på att jag mått skit på senaste tiden. Ont i ryggen och skallen och funderat på livet. Senaste tiden har jag bara vart hemma i stort sett. Inte orkat eller känt mig sugen på att jobba. Vet att jag e sjuk i huvudet som inte jobbar, men vad ska jag göra när varken kroppen eller skallen vill. Har för det första sjukt svårt att somna. Ligger bara och funderar och funderar. Så jag vet inte hur jag ska göra. V har asså bestått av sova datorn och äta typ, vilket säkerligen låter som en super v. Jag vet att jag kan verka tråkig, men ni får ta mig för den jag är. På torsdag så ska iallafall jag och M iväg och träna. Blir att dra ett Box and Kick pass igen. Äntligen kom vi med båda 2. Finns ju bara ett visst antal platser så vi hade tur denna gången. Sedan i morgon så är det en dag jag aldrig kommer glömma. Det är nämligen så att min underbara dotter Leijah fyller 1 år. Jag var med på hennes förlossning och minns hur liten hon var. Att hålla den lilla plutten i sin famn för första gången är en känsla man sällan glömmer. Och nu ett år senare så vet ju dom flesta hur läget är. Jag har inte träffat Leijah på över 2 månader, vilket gör så förbannat ont i mig. Därför tror jag inte att jag kommer palla jobba imorgon heller. Vilket är synd kanske.

Men grejen e den att många av mina så kallade vänner sviker en hela tiden. Vissa hör aldrig av sig, andra kan aldrig ses, driver eller andra idiotiska saker som man bara blir så förbannad och ledsen på. Driv gärna men fan inte med mig. Så ni som e mina riktiga vänner, och läser detta. Ni kan ju kommentera om ni har lust.

Arbetet på Soundic rullar på, och flera sändningar kommer inom kort. Håll utkik på fejjan eller här så missar ni inget. Skilda världar rullar dagligen på min dator hemma. Nostalgi på hög nivå. Redan sett 26 avsnitt av bara 500 , haha suck. Ett antal inlägg kvar bara. Det var nog de inlägget det. Tjenna

PS. Imorgon kommer ja lägga upp en eller flera bilder på min underbara Leijah, så håll lite koll då tiden för inlägget ej är satt.

Om

Min profilbild

Robbin Ekman

NAMN: Robbin Dan Ulf Ekman ÅLDER: 22 år LÄNGD:178 cm HÅRFÄRG: Blond ÖGONFÄRG: Blåa BOR: Hemma i Finspång BARN: Alva ♥ Leijah CIVILSTÅND: Upptagen SYSSELSÄTTNING: Arbetslös INTRESSEN: Jag gillar att pyssla med datorn och syssla med musik. Tanken är att jag ska börja sända radio så snart som möjligt. När jag får tid så träffar jag gärna mina döttrar, Alva och Leijah. Jag är en stolt ung pappa till mina döttrar Alva, född 071019, Och Leijah född 100406. Här skriver jag om min vardag, mina döttrar bilar & motorer.Ja mitt liv helt enkelt. Vill ni kontakta mig så mejlar ni mig på: [email protected] <!-- Start of Globel Code --> var count = "antalbloggfans"; // Change Your Account? var type = "cold"; // Change Your Counter Image? var digits = "10"; // Change The Amount of Digits on Your Counter? var prog = "hit"; // Change to Either hit/unique? var statslink = "yes"; // provide statistical link in counter yes/no? var sitelink = "yes"; // provide link back to our site;~) yes/no? var cntvisible = "yes"; // do you want counter visible yes/no? <!-- START DO NOT TAMPER WITH ANYTHING ELSE BELOW THIS LINE FOR YOUR WEBTV & UNIX VISITORS --> Betting on sports is no different to gambling in online casinos. and online craps can save people a lot of heart ackes and money by the nature of things. Do your betting in casinos and enjoy it more. counters <!-- END DO NOT TAMPER WITH ANYTHING ELSE ABOVE THIS LINE FOR YOUR WEBTV & UNIX VISITORS --> <!-- End of Globel Code -->

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela