Technofarsan

This is me

I kalix

Publicerad 2011-12-23 22:24:56 i Vardagen

Då var man i Kalix då, åkte hit den 19 december med tåg. Med byte i Stockholm, väl i Stockholm var nattåget till Luleå försenat med 3 timmar. Så det blev o vänta där en bra stund. På tåget blev det se film lyssna på musik o sova lite. Innan man efter en lång lång tid. Tillslut hamnade i, ja just de Luleå. Sedan åkte vi buss till Kalix där mormor hämtade oss. Nu har man då vart hos mormor ett tag och ska fira jul och nyår där. Sitter på ett slött internet så vet i fan om man orkar skiva så mycket. Annars rullar livet på, hoppas ni läsare har det bra. Men skriver mer imorgon om vad jag fått och så vidare. God kyl förresten. Tjena

Bloggsvar

Publicerad 2011-12-18 22:00:03 i Vardagen

Okej, ja dÅ förstår ja varför du inte får eller ska träffa dom. Tänk vad som hade hänt med barnet om du blir arg för det kanske hade gjort nått det inte skulle! Varför avsäger du dig inte faderskapet? Asså tänker mest på barnet? Du är ju inte där nu o har inte varit heller. Är nog bäst att du låter dom vara? Ja sitter i samma sitts, ensam mamma.

Svar: Jag kommer alltid vara deras pappa, och jag finns där för dom, jag har aldrig skadat någon. Och det vet dom som är mina riktiga vänner.

Bloggsvar

Publicerad 2011-12-17 20:38:32 i Vardagen

Fått in en kommentar ifrån Anonym, ganska trist att inte gå ut med sitt eget namn. Men givetvis ska jag svara.

Hej!
Berätta mer om dina barn o varför du inte träffar dom eller tar hand om dom? Bor dom inte hos dig? Får dom inte dom hos dig?

Svar: Jag träffar mina barn, bara det att jag inte har dom hos mig. Det är saker som hänt under mitt liv som gjort att det blivit så. Min stora dotter Alva träffar jag så ofta vi kan ses. Alva har dagis och mamma skola, sedan så jobbar ju jag med. Men våran relation kommer att bli bättre, vilket den är redan idag. Leijah som min lilla flicka heter får jag bara träffa på socialen i Vetlanda, vilket gör att det inte är lika lätt att träffa henne. Varför jag inte får träffa henne är för att mitt ex anmälde mig för misshandel och barnmisshandel. Jag blev senare dömd för ringa misshandel.

Varför jag blev dömd beror på att exet blev sur på mig för att jag råkade ha sönder en tallrik. Hon ville då prata om det. Men jag hörde i hennes röst att hon va sur o så. Så jag ville gå ut istället, men då ställer hon sig i vägen. Jag säger upprepade gånger flytta på dig jag ville gå ut, medans hon säger nej  vi ska prata först. Efter att jag sagt flytta på dig typ 10 gånger, står hon fortfarande kvar. Jag gav henne då en knuff för att hon skulle gå åt sidan, men då råkar hon ramla och faller in i en bokhylla jag hade i hallen och slår i ryggen. Då menar dom på rättegången att jag borde sett att hon skulle skadat sig, därför blev jag dömd. Sedan får ni tycka vad ni vill om det. men nu är det iallafall sagt.

Möte och musikhjälpen

Publicerad 2011-12-15 22:38:13 i Vardagen

Jahapp, idag hade man sovmorgon då man skulle ha möte kl 13, riktigt fint att få sova en skvätt. Mötet pågick till 14. då tog vi en fika. Sedan slutade vi 30 minuter senare. Sen gick jag hem för att bara surfa runt och lyssna p musikhjälpen i P3. Underbart program de där. Även pratat strunt med Signe och andra glada människor. Ni äger. Nej nu ska ja gå o sova. Tjenna

Julshow

Publicerad 2011-12-14 22:53:24 i Vardagen

Idag var man på julshow i Norrköping, med Kim, Kims mamma och Kims mammas ex. Det var riktigt Film och musikgymnasiet i Norrköping som höll i det. Riktigt grymt var det, mycket tomtar och film och massor av skratt. Paulina som är Kims syster var konferencier, riktigt grym va hon. Men det var underbara allihopa. Jag gillade mumintrollet skarpt asså. Tackar även svärmor för julklappen, som var en biljett till showen.  Efter det åkte jag hem, och sitter nu o glor på musikhjälpen. Underbart program. Som du kan se HÄR. Tror nämligen ja missade länka igår.

Sedan så har mitt internet strulat lite grann, får inte ut den hastighet jag betalar för. Jag ska få ut 100mbit, men får ut 40 bara. Men ja jobbar som f*n med att detta ska lösa sig. Har du någon du undrar över, något jag borde skriva om. Kommentera nedan, så svarar jag så snabbt ja kan. Din röst hjälper.

Kväll

Publicerad 2011-12-13 21:26:52 i Vardagen

Tänkte börja med lite onödigt vetande om mig. 

Robbin Ekman
Jag föddes på en måndag för 8 520 dagar sedan)
Jag är 23 år (och 119 dagar)
Jag blir 24 15 augusti (en onsdag om 246 dagar)

Ja lite nördig info sådär, men nu vet ni liksom. Idag har jag jobbat som vanligt. Var ju  dock Lucia idag, så hade en tomteluva på mig hela dagen idag, lite mysigt sådär. Senare under dagen ringer soctanten från Vetlanda och berättar att det återigen inte blir något möte. Blev såklart riktigt förbannad, då det är andra gången jag bokat tåg helt i onödan. jag vet ännu inte hur detta kommer lösa sig, men kommer såklart att uppdatera er här på bloggen. Efter att ja så lugnat ner mig, så jobbade jag vidare till 16. Åkte sedan hem och kollade på musikhjälpen. Bästa programmet på länge, du kan följa det live HÄR. Kommer pågå fram till söndag. Annars har kvällen vatrt lugn. Mest försökt glömma det imorgon och gå vidare, får se hur dagen blir imorgon. kanske åker till stan och kollar på film eller vad det nu var. Är lite trög för tillfället. Men men, puss på er. Tjenna

Nattpass

Publicerad 2011-12-12 00:12:17 i Vardagen

Lyckades visst att hitta ett sätt att blogga med min mobil, så nu kan jag blogga typ vart som. Dagen har vart kanon, underbar julbord hos kims mamma. Smakade riktigt gott. Sedan bar det av mot linköping för att lämna hundar. Sedan åkte jag hem, lång resa med först buss, sedan tåg till norrköping och sedan buss igen till finspång. Nu är jag äntligen hemma, och ska ta och gå och lägga mig om jag ska orka upp imorgon. Uppe innan tuppen kl 5:). Den du, men vi säger godnatt. Så hörs vi igen imorgon. Tjenna

Ny design

Publicerad 2011-12-08 21:55:10 i Vardagen

Tänkte testa en ny design och ville nu kolla o se vad ni tycker om den. Är den bra eller dålig. Kommentera här nedan så blir jag glad.



Btw Så komemr videoinlägg komma då ja köpt en ny cam, den jag har nu suger verkligen.

Höll på att missa

Publicerad 2011-12-07 21:01:49 i Vardagen

Paulina Skrev
Synd att du inte fick jobbet, men det kommer säkert flera chanser :)

Svar: Ja det var lite tråkigt att jag inte fick jobbet, men det kommer fler chanser som sagt. Kommer lägga krutet på powerfm nu. // Robbin

Nattpasset

Publicerad 2011-12-07 20:57:44 i Vardagen

Idag lyckades jag vakna i tid iallafall, kl 05:00 ringde klockan. Sjukt att gå upp så tidigt kanske. Men antar att jag börjar bli van vid detta laget. När man väl gick till bussen i morse så låg det lite lite snö på backen. Mysigt med snö, men hoppas det kommer massor mer snö. Så man kan åka pulka och liknade. Visserligen ska man till Kalix i jul, och där har dom ju snö i mängder. Vi kommer åka den 19 december., hemgång är inte riktigt spikat till 100%. Nog om detta, kom till jobbet kl 07:00 som vanligt. Och sedan började min gamla klasskompis sen 6-9 och började jobba. Han ska vara här i 2 v, dock kommer han jobba helg. Vilket jag då inte gör som sagt. Annars har dagen bestått av städning här hemma i min stora 2a på 65 kvadratmeter. Nu e de fint som f*n.

Jobbet på east fm gick som sagt i stöpet, men jag jobbar dock vidare på powerfm.se. Kommer dra igång med mitt nya program förfest nu på fredag kl 18-20. Bara att ratta in i datorn. Sedan så ringde soctanten från Vetlanda och sa att jag kommer få mina pengar för resan som blev inställd sist. Kommer istället att åka ner den 14 december, nästa onsdag alltså. Kommer bli kul att få träffa Leijah igen, länge sen sist nu. Hoppas bara det går bättre denna gången med tåg och liknande. Nej nu ska ja lägga mig i badet och njuta. Tjenna

Uppate

Publicerad 2011-12-06 21:56:20 i Vardagen

Jahapp, då har man försovit sig idag då, suck jobbigt jobbigt. Men tog en buss så jobbade från 13-19 idag. Väl hemma har jag bara softat och tagit det lugnt. Skönt de med ibland. Fick besked från east fm idag. Jag gick inte vidare. Tråkigt, men så är det här i livet.

Ullared var kanon, lite folk o ingen kö alls. Lovley. Köpte lite kläder och annat smått o gott.

Hej

Publicerad 2011-12-02 23:02:09 i Vardagen

Hade tänkt riva att ett nattpass igen då, jobbet rullar på som vanligt. blev ju inget med att träffa Leijah då dom var sjuka. Inget att göra åt tyvärr, tråkigt dock att jag redan satt på tåget närbeskedet kom. dock löste det sig som tur var. Julradion e igång som sagt, hoppas du är medlem. Sänder en del på powerfm nu. Vore kul om du lyssnade. Annars är väl allt som vanligt. Ska till Ullared på måndag och handla julklappar, första gången man åker dit. Hopaps på det bästa. Det var allt för idag, kommer du på nått ja ska skriva om. Kommentar nedan.

Om

Min profilbild

Robbin Ekman

NAMN: Robbin Dan Ulf Ekman ÅLDER: 22 år LÄNGD:178 cm HÅRFÄRG: Blond ÖGONFÄRG: Blåa BOR: Hemma i Finspång BARN: Alva ♥ Leijah CIVILSTÅND: Upptagen SYSSELSÄTTNING: Arbetslös INTRESSEN: Jag gillar att pyssla med datorn och syssla med musik. Tanken är att jag ska börja sända radio så snart som möjligt. När jag får tid så träffar jag gärna mina döttrar, Alva och Leijah. Jag är en stolt ung pappa till mina döttrar Alva, född 071019, Och Leijah född 100406. Här skriver jag om min vardag, mina döttrar bilar & motorer.Ja mitt liv helt enkelt. Vill ni kontakta mig så mejlar ni mig på: [email protected] <!-- Start of Globel Code --> var count = "antalbloggfans"; // Change Your Account? var type = "cold"; // Change Your Counter Image? var digits = "10"; // Change The Amount of Digits on Your Counter? var prog = "hit"; // Change to Either hit/unique? var statslink = "yes"; // provide statistical link in counter yes/no? var sitelink = "yes"; // provide link back to our site;~) yes/no? var cntvisible = "yes"; // do you want counter visible yes/no? <!-- START DO NOT TAMPER WITH ANYTHING ELSE BELOW THIS LINE FOR YOUR WEBTV & UNIX VISITORS --> Betting on sports is no different to gambling in online casinos. and online craps can save people a lot of heart ackes and money by the nature of things. Do your betting in casinos and enjoy it more. counters <!-- END DO NOT TAMPER WITH ANYTHING ELSE ABOVE THIS LINE FOR YOUR WEBTV & UNIX VISITORS --> <!-- End of Globel Code -->

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela