Technofarsan

This is me

Detta har hänt

Publicerad 2011-02-28 08:37:32 i Vardagen

Fredagen bestod av jobb från ca kl 8 till 2. Gick alltså upp kl 6 denna dag och kände mig riktigt trött. Efter jobbet så kom mamma och hämtade mig då vi skulle åka och handla lite mat hem till mig. Först blev det Ica, där jag även hittade läsk från Usa som smakade som tuggummit Jenka . Efter det så begav vi oss till Netto för att handla lite mer stuff. Och tills sist åkte vi till Lidl. Blev att handla det sista innan vi skulle åka hem, blev att åka till mamma i helgen. Skönt o hälsa på lite då och då. Så åkte hem till mor och packade ut alla varor som jag hade handlat. Efter det var gjort blev det att dra en kopp kaffe innan man satte sig o glodde på burken. Vart att se Lets Dance på kvällen med familjen, sen kl 22 så gick syrran o jag ner till moster för att se på Big brother. Sedan så blev att sova lite.

Lördagen Bestod av att Marcus kom och hämtade mig kl 11. Klev upp kl 9 denna morgon för att hinna med allt. Duschat och gjort mig i ordning. När Marcus väl hämtat mig åkte vi hems till hans pappa där resten av gänget väntade. Det var Marcus bror Jimmy och hans tjej Erika samt Jim. Blev att byta däck på 140n som vi skulle åka med på isen dagen till ära. Efter det åkte vi hem till Jimmy och tog oss några öl medan Jimmy lagade sin underbara potatissallad. Efter det så begav vi oss till Marcus pappa en gång till, denna gång för att lasta in ved i bilen. Sedan åkte vi till isen för o leka av oss lite. Så vi åkte och sladdade 140 på isen fram till kl 17 typ. Blev öl och grilla lite. Helt underbart. Dagens punka stod Jimmy för, men men shiit happends liksom. Efter det åkte vi till Finspång för att avnjuta en underbar pizza. Riktigt nice. Efter det blev det att åka hem till mamma, där syster och Thommy satt barnvakt åt lillebror. Kollade på Die Hard 2, och sedan blev det bingen.

Söndagen vaknade jag runt 12, gick upp och käkade frukost. Sedan så gick vi bort till Åke och hjälpte han med veden. Efter det så gick jag och handlade lite småsaker, innan jag begav mig hem till mamma igen. Gick o lade mig i sängen. Blev att sova mest hela dagen då jag var riktigt trött. Åkte hem till Finspång runt kl 21. Kollade på Draktämjaren och sedan snacka lite med X innan man till slut somnade in, dock inte för gott.

Måndag ny arbetsdag och gick upp kl 5, supertrött är jag. Gick till jobbet 06.15 och hade stormöte 07.15. Nu sitter jag och surfar lite. Får se vart dagen slutar.

 

 

 

Förbannade hosta

Publicerad 2011-02-25 08:50:40 i Vardagen

Klev upp kl 6 av att mobilen ringde, kände mig riktigt trött i morse. Somnade som en stock igår då jag badat hela dagen. Gick upp och tog ett varmt bad. Somnade såklart i badkaret, men det hade jag räknat med så stallde klockan på 06.30. Sen när klockan ringde var det bara att gå upp o göre te och äta macka. Kollade på nyhetsmorgon en stund medans jag. Gick sedan och lade mig i sängen. Skulle inte gå till jobbet förrens 07.30, så hade ca 30 min på mig och sova. Och det var så underbart. Dämpa hostan lite som jag fåt tunder natten. Har även ont i knölen bakom örat. Någon som vet om det bara är för man är förkyld, eller vad kan det vara. Lite orolig att det sk avara cancer elelr liknande. Illafall, gick då till jobbet kl 07.30. Tog ca 30 min att gå, då jag inte är den snabbaste på morgonen. Och nu sitter jag på jobbet och plinkar på tangenterna. Underbart roligt man kan ha det på jobbet. Sedan kanske man ska med mamma och syster till storstaden och handla mat. Shoppa food haha, nej det lät illa det. Nej nu ska jag jobba vidare med mitt plinkade.

Badat hela långa dagen

Publicerad 2011-02-24 20:36:20 i Vardagen

Gick upp kl 6 idag av att mobilen ringde. Sen vart det att bada och sedan sätta i sig frukost. Packade sedan ner badkläder och gymkläder, då vi skulle bada efter att jag vart på amc. Sedan åt jag frukost och kollade på Vakna med The voice. Underbart morgonprogram. Sedan var det bara att knata till amc. Där blev det att sätta sig vid datorn för o skriva cv o lite andra roliga saker. Passade även på att kolla fejjan och lite sådana saker. Sen ringde soctanten o sa att mina cash kommer på kontot idag efter kl 2. Sweet tänkte jag, äntligen ladda på mobilen igen. Slutade kl 12 idag och vart att gå hem en stund. Vilade lite i sängen innan mamma kom och hämtade mig. Sedan åkte vi alla mot Medley för att bada. Marcus, jag och mamma gymmade lite innan vi tog oss ett dopp i det blå. Riktigt skönt att få gymma lite igen. Körde överkropp idag, så blev triceps och biceps. Underbart. Efter badet och allt så åkte vi för att tanka. Marcus fick köra bilen från macken, då J skulle med bussen och mamma inte kör så fort. Vi han med allt iallafall och innan vi åkte hem stannade jag på pressbyrån för o köpa laddning till min telefon. Nu har man käkat och tittar på Sveriges värsta bilförare. Underbart det är. Sen blir det att se på bb avsnitt 4. vet att jag ligger 1 avsnitt efter men har tyvärr inte tv 11. Sen ska jag bada och sova för att orka upp kl 6 i morgon. GODNATT FÖR HELVETE

PS. Angående anonym komentar. Vad snackar du om egentligen, klart jag tar min dom jag e inte dum.

Bada i morgon

Publicerad 2011-02-23 20:44:05 i Vardagen

Jaha kvällen slutade med webbtv av diverse slag. Bland annat premiären av Big Brother, Landskampen med mera. Laddat hem dom andra avsnitten av bb så blir att glo på det ikväll. Är ju ett bb fan av dess like så haha. Imörn blir de att gå til Amc då. Typ återvinningen så ja kan få lite sysselsättning. Får jag väl se hur det slutar. Känns ju ifs gött o få dra på sig snickarbyxorna igen. Jag är ju bara för sexig o arbetskläder. Men e man snickare så e man. Så blir att gå upp kl 6 imorgon då. Suck, vad jobbigt allt blev. Men det ska vi nog klara. Sedan till Amc som sagt. Efter det ska ja få tag på mamma så vi kan åka och bada på medley. Underbart att koppla av. Chilla lite på relaxen o bara må bra. Tänka lite på X med så mår man alltid som en kung. Men frågan är om jag kommer slå syrrans tid på 7.47 i rutschkanan asså. Förbannade unge och slå min tid. Nahe nu ska ja nog ta mig lite Oboy och en fet smörgås. Tackar även grannen för den e så snäll o delar med sig av sitt internet. Hela 11 mbit sedan kl 16. Är man social så e man. GONATT FÖR HELVETE!!!

Blir så irriterad

Publicerad 2011-02-23 15:06:17 i Vardagen

Sovit till 12 idag i väntan på att mina socpapper skulle komma. Dom hade då inte kommit än så jag tog ett bad. Sedan satte jag mig vid datorn i hopp om att grannen var inne på sitt nät. Som tur är var han det. Sedan hörde jag att det kom post o gick för o kolla om det var mitt efterlängtade brev. O det var det, tänkte yes äntligen lite cash. Men icke, då ska man samtala med en ny person innan man får cash. Finspång asså vilken håla. Funderar seriöst på o flytta. Så trött på livet här. Har inget bröd ingen mjölk ingenting. Vad tror dom att ja lever på . Luft eller, nej gick dit och ringde dom iallafall. Men självklart inget svar som vanligt. Lämnade in lappen den 19 och forf inga pengar. Blir så förbannad. Men så är det väl i livet, man får kämpa om man vill ha det man vill ha.

Helgen

Publicerad 2011-02-22 17:40:18 i Vardagen

Slutade i Motala men underbara vänner. Åkte till Motala i fredags tidigt som fan. Vart lite bilmeckade innan vi åkte in till stan för att möta upp Z och I. Åkte ner till stan o gick på bolaget och massa tjejaffärer. Inte riktigt min grej så jag o J gick till Lekia istället. Hittade inget speciellt roligt, men vi fördrev tiden iallafall. Efter vi handlat i 20 år så åkte vi hem till Z. Blev o laga lite käk som jag gjorde. Efter de vart det glo på tv o snacka skit. Somnade sent iallafall. Lördagen så vaknade vi runt kl 12 i en ren panik. Om vore tjej asså, de skulle sminkas o gud vet vad. Jag tog lugnt o stilla en dusch sen bytte jag om. Sen vare lilla Robbin klar. Tänker inte berätta hela festen i detalj för det skulle ta upp massor. Men festen var rolig. Vi hade förfest hos Z med hennes underbara polare. A, L, M med flera. Sedan så gick vi vidare till krogen som för dagen hette så mycket som. City Bowl. Blev ju väskvakt o drinkvakt. Men jag e ju inte danstypen så.Vi stannade till kl 2 då dom stängde. Sedan vart det att gå och käka på Sibylla. Kände mig dock inte så hungrig så A fick resten av min pommes. Efter att vi käka åkte vi bil hem till Z. Där vi kollade lite film snackade skit o sen somnade vi.

Söndagen vaknade vi typ kl 12. Gick upp o snackade lite skit käkade frulle o så. Sen gick jag J och Z och hämtade Theo och Ted hos M. Sen gick vi hem till Z igen. Vid typ 13 så skulle A och L åka hem. Sa hej då o sen gick dom.  Sen ville I ha sällskap när hon rökte. Vart att snacka lite om helgen och andra saker. Kändes riktigt gött o snacka iallafall. Sen kl 18 så började J o min långa åktur hem. Vart buss tåg buss och hemma kl 21. Tur man sov en del av resan så man kan tänka på X.

Idag är det Tisdag. Vart sjuk igår och idag o bara legat hemma i sängen. Mår inget vidare, kroppen känner att den inte orkar ett skit. Får se hur jag mår i morgon då. Hoppas nu bara detta inlägg duger. Kommentera eller fråga annars.

Torsdagen

Publicerad 2011-02-17 20:52:25 i Vardagen

Idag vaknade jag kl 12 av ett ringde på dörren. Det var Tommy som skulle komma idag som jag helt glömt bort. Så var bara att kliva upp. Cassandra blev hemma idag för hon försov sig. Tror hon tyckte det var riktigt gött att vara hemma för en gång skull. Jag gick iallafall upp och satte på lite kaffe till Tommy och mig så jag skulle vakna till. Riktigt gott med kaffe på morgonen. Tog mig en macka med då jag behövde äta frukost. Sedan så kom jag på att jag bokat tvättstugan idag från 11-15, så vart lite brådska med att samla ihop alla kläder o sätta igång. Medans tvättän gjorde sitt satte jag mig vid datorn och kikade lite. Tommy och syrran kollade på film i sovrummet. Undrar om dom bara kollade på filmen. Hm skitsamma, sedan sprang vi mellan datorerna och tvättstugan. Sedan blev klockan tre och tvättiden var slut, men vi hade så mycket tvätt så torktumlaren var fort inte klar. Men då sa min granne att vi kunde köra klart den en timme till. Underbara människor det finns. Så efter 1 timme, kl 16 alltså så gick vi tillbaka ner och hämtade tvätten. Den var inte riktigt torr så vi fick hänga upp en del kläder. Efter det lagade vi mat som blev makaroner och chicken nuggets. Riktigt gott var det. Nu har dom åkt till mamma och här sitter jag. Vax i håret och lyssnar på musik. I morgon blir det att åka till Motala då. Sen tar nätet slut på lördag. Så dessvärre kommer det bli ett uppehåll i bloggandet fram till nästa v senast 25-28 februari. Är ledsen att det är så men jag lovar att skriva när jag kommer tillbaka. Ha en bra helg nu så hörs vi vid nästa inlägg.

En trött Robbin

Publicerad 2011-02-16 21:39:35 i Vardagen

Idag vaknade jag kl 10 av att mamma plingade sönder min dörr. Hon och Erik ville ha kaffe, vilket jag såklart satte på. Erik läste igenom min dom och mamma o jag pratade skit. Sen vart det kaffe och macka. Sen när mor och Erik åkt så kom Marcus förbi. Vi skulle nämligen till gymmet och gymma lite grann. Som tur var hade han fixat bil idag så vi slapp att gå. Riktigt gött. Väl på gymmet så gymmade vi i typ 1 timme sen vart det att bada lite. Riktigt härligt att koppla av efter man gymmat. Efter att vi badat en stund så åkte vi lite rutschkana. Badvakten gav mig tummen upp då han såg min tid på 8:68. Han frågade även hur jag lyckades. Sa då att min syrra åker på 7:47 så jag vet inte inte riktigt hur hon gör, men fort går det. Han blev nog ganska chockad och hade nu något att snacka med sin kollega med. När vi gymmat klart blev det att relaxa lite. Bubbelpool och bastu, underbart skönt. Efter att vi var klara med allt så bytte vi om och åkte till banken. Där jag hämtade ut pengar. Efter det åkte vi till bolaget o köpte några öl.

Sen åkte vi hem och jag satte mig vid datorn. Sen kom Marcus förbi och vi lagade mat och drack lite öl och hade trevligt. Spelade lite spel på fejjan och kollade runt. Riktigt trevligt hade vi det iallafall. Nu har han gått hem och jag sitter här själv och tråkar. Känner mig så förbannat ensam o övergiven. Fy fan för att ha det såhär. Nej nu ska jag tråka ännu mer.

Vart ute och gått

Publicerad 2011-02-15 23:09:28 i Vardagen

Idag sov jag länge, ända till klockan 14. Sen gick ja upp och gjorde fruksot. När jag just skulle sätta mig och äta, så kom Marcus på besök. han frågade om han fick låna min dator. Och det fick han för jag skulle ändå gå ut och göra lite ärenden. Skulle bland annat till Vallonbygden för att skriva ut mina hyror. När det var gjort gick jag till soc för att lämna in min ansökan. Så nu har jag sökt pengar i tid. det känns riktigt fint. Ringde även några samtal på soc, så nu är det gjort också. Efter det att jag varit på soc så gick jag till Pressbyrån. Där jag hämtade ut min gratis Loka som jag fått. Loka med smak av Vattenmelon och Citron. Den var riktigt kall och god. Efter det att jag hämtat flskan så gick jag hem igen. Alla ärenden tog ca 45 minuter. Men det var riktigt skönt att gå. Blev dessvärre ingen gynma idag då klockan blev för mycket. Men vi ska troligen iväg i morgon en sväng och gymma lite armar. När jag kom hem så satt Marcus och spelade spel på fejjan. Vart ganska sugen på några spel, så nu spelar jag dom själv. Inte för att jag direkt fattar varför. Men det är väl tidsfördriv skulle jag tro. Efter att vi spelat en stund skulle Marcus hem och äta lite mat.

Cassandra och jag passade då på att laga lite mat vi med. Det vart pyttipanna dagen till ära. Riktigt gött var det iallafall. Sen kom Marcus på besök igen. Bjöd han på kaffe. och jag tog lite glass med. Satte oss och spelade spel på fejjan. Riktig sköjj. Sen insåg han hur mycket klockan var o var tvungen o dra hem,. Så nu sitter jag här själv och spelar. vart bara en paus när man kollade på House. Nu ska jag ta mig en macka och äta. Ska nog spela lite och sedan kolla på det jag missat på tv på play kanalerna. I morgon blir det nog gymma som sagt. Sen kommer morsan o ska skura ur min mikro så den luktar gött. Nej nu ska jag spela lite.

Jaha alla hjärtans dag då

Publicerad 2011-02-14 19:49:54 i Vardagen

Vaknade idag riktigt sent. Klockan var typ 13 när jag klev upp. Kände mig helt död. Somnade ganska sent då jag hade många tankar i skallen igår. Känns som om jag och min vän Adam är i samma situation. Men det är inte lätt men alla tankar. Efter att jag vaknat kom Marcus och hälsade på. Gav mig en soc lapp som han hämtade åt mig idag. Gullig han är. så ska fylla i den o lämna in den i morgon. Så får man hoppas på att man får pengar snart.  Så man kan åka och träffa sina barn. Sedan kom mor och syster på fika vid 15. Blev kaffe och macka. Stadig frukost eller inte. Sedan var mamma tvungen att åka och syster och jag satte oss vi varsin dator. Efter en stunds sittande så beslutade jag att vi skulle laga mat. Syrran låg då o sov i soffan med datorn i knät. Trött stackarn.

Men jag fick liv i henne och vi begav oss till köket för att laga mat. Men det slutade inte så bra. Jag skulle värma hamburgare bröden i mikron. Men det skulle jag inte ha gjort för det började ryka kraftigt ur mikron. Öppna till mikron o då välde röken ur. Vart lite svårt att andas ett tag så fick öppna alla fönster och vädra lite. Så det blev ingen bröd utan satte på pommes istället. Men det vart gott det med. Får ta och rengöra mikron bara så de inte luktar allt för illa. Men det ska nog inte vara någon fara med den saken. Känns som om jag inte ska värma mer bröd i mikron något mer. Haha, nej nu ska jag kolla på lite klipp på nätet. I morgon blir de gymma igen, hoppas kroppen orkar mer då. Samt att lämna in pappren till soc då. Fullspäckad dag med andra ord. Glömde nästan att det är alla hjärtans dag idag. Men det är en dag som alla andra, och inget jag bryr mig så hårt om. Visst önskar jag alla mina läsare och vänner en bra alla hjärtans dag. Men mer än så är det nog inte. Men hoppas ni får en bra dag iallafall.

Frågestund

Publicerad 2011-02-13 22:24:45 i Vardagen

Du får fråga mig en fråga (i en kommentar ), en fråga om vad som helst. Hur galen, CP, privat eller konstig frågan än är, så lovar jag att svara ärligt och din fråga förblir anonym. Ta chansen att fråga din fråga redan idag.

Då har man gymmat igen

Publicerad 2011-02-13 22:20:16 i Vardagen

Vaknade idag kl 12 av att Marcus ringde och väckte mig. han frågade om jag skulle med och gymma en sväng. Visst sa jag och gick upp i rask takt. Slängde ihop alla kläder och det och tog lite frukost. Satte mig även vid datorn o kikade runt och lyssnade på musik. Efter typ en 1 timme kom Marcus och vi lyssnade på musik en stund innan vi skulle åka. Vi fick nämligen åka med Marcus pappa idag. Riktigt skönt att slippa gå den långa biten till Medley. Väl på gymmet så orkade vi inte så mycket styrka idag. Så vi satsade mer på kondition istället. Och det var riktigt jobbigt. Cykel 10 min. Springa lite och lite rodd. Sen bytte vi om och fick skjuts hem med. Riktigt underbart. Sen när man kom hem så blev att äta lite kräm. Måste ju få i mig ny energi när man gymmat.  Efter man ätit så blev det att vila lite. Sov i typ 3 timmar så det märks att kroppen är helt slut. När man vaknade så blev det att bada och laga mat. Fick bli makaroner idag.

Riktigt gott men pasta när man inte orkar laga något annat. Sitter nu och pratar med S på msn. Riktigt trevligt är det. Det lär man göra fler kvällar. Kul det skulle vara att baka, har bara ingen att baka med. Har ju inga ägg kom ja på haha. Har ju krämbullar i kylen med. Underbart gott, men känner mig så himla fet av att äta dom. Vem vill ha ett fetto liksom. Väntar på att Sannas krönika på Nt ska publiceras. Ska bli riktigt spännande. Nu ska jag lyssna på Gerts värld på Rix Fm.

Då var del 2 avklarad

Publicerad 2011-02-12 22:11:21 i Vardagen

Ja då har man sett på melodifestivalen del 2 från Göteborg. Underbart trevligt att sitta och titta på det själv. Men rätt artister gick vidare iallafall. Det var Sanna Nielsen och Brolle som gick vidare direkt till Globen. Loreen och The Moniker till Andra chansen i Sundsvall. Mycket trevligt. Brolle gillar jag tycker han verkar trevlig. Så har han en underbar dialekt med. Nu sitter jag och glor runt, samt lyssnar på musik. Ska man hitta på liksom. Dött som satan men man kämpar vidare. Hoppas nu bara livet ändras till det bättre. Men jag kanske är värd att må skit efter allt som hänt mig. Kanske det som är mitt straff att må psykiskt dåligt. Ibland börjar man undra vart världen är på väg. Men jag kämpar vidare för att uppnå mina mål.

Bra jobbat Robbin

Publicerad 2011-02-12 18:02:28 i Vardagen

Idag vaknade man runt kl 13. Gick o la mig sent då många tankar snurrar i skallen. Efter det att jag vaknat så gick jag upp och satte mig vid datorn. Pratade med en del vänner på msn och så som stöttar otroligt mycket.  Ja det är inte lätt när det är tungt. Idag har jag bara suttit vid datorn hela dagen lång. Känner mig beroende av msn, då alla vänner finns där. Men det är så det ska vara, alltid vart social på nätet. Sedan har ja äntligen fixat spotify på datorn. Jippie vad duktig jag är. Träningsvärken börjar sakta avta, och på måndag kör vi igen. Men funderar på om jag ska springa bara eller hur jag nu gör. Får se om S kommer i helgen med, hoppas på det iallafall. Har nyss lagat mat som blev supergott. Hamburgare med bröd vart det. Gott gott, såklart drack jag mjölk till. Mamma hor fortfarande inte ringt och inte syster heller. Skönt att veta något. Men thats life.

Ikväll blir de att vara ensam som vanligt. Superkul eller inte. hatar att vara ensam, känns som ingen bryr sig. Men får väl vara social på msn. Nej nu kanske man ska hoppa i badkaret och hoppas på att man slår ihjäl sig. Får väl hoppa hårt så går de nog. Ni har inte glömt att ni kan fråga saker med va. Kometerna i bloggen så samlar jag ihop till en frågestund. Alla frågor kommer att vara anonyma. Så ta chansen och fråga vad du vill redan idag.

Möte på AF

Publicerad 2011-02-11 15:04:56 i Vardagen

Idag ringde klockan kl 10, men jag sov vidare till 12. Så skönt att bara ligga i sängen o dra sig. Gick iallafall upp kl 12 och tog ett varmt bad. Mina ömma armar värker fortfarande så jag knappt kan röra dom. Får nog träna lugnare nästa gång eller sats mer på konditionen för att vi få bort magen. Är så skönt att ta ett riktigt varmt bad så musklerna slappnar av. Efter badet blev det frukost. Tog bara en skål med kräm då jag hade lite bråttom. Skulle möta upp Axel, Erik och Jonas för att på Evas kontor skriva ut mitt cv. Så jag klädde på mig och gick till Evas kontor där alla andra satt och fånade sig. Så jag skrev ut mitt cv som jag är nöjd med.

Efter att alla skrivit ut sina cv så gick vi till arbetsförmedlingen där vi skulle ha möte. Fick sitta och vänta i 10 minuter innan det blev våran tur. Sen gick vi in och pratade lite om mässan vi ska på i Norge. Man måste vilja åka då man kan vara garanterad jobb. För det finns 1 jobb till varje person, så det är begränsat antal platser. Så nu vet jag inte om jag vill åka. Tänk om jag får jobbet och måste bo i Norge. Vad tycker ni ska jag åka eller ska jag stanna hemma.
Iallafall kollade hon på allas cv och sa att vi skulle kolla upp vissa ord så det inte betyder något hemskt på norska. Kan ju även finnas vissa ord som norrmännen inte förstår. Så nu har jag att göra. Men får se om jag orkar göra det nu. Eller om jag går och vilar då jag har så ont.

100 Saker om Robbin

Publicerad 2011-02-10 23:58:34 i Vardagen

Namn jag lyssnar till: Robbin, Eken, B boy
Någonting jag tycker om med mig själv: Hm att jag har ett mål i livet
Någonting jag inte tycker om med mig själv: Sover kanske lite länge ibland
Detta är jag rädd för: Att det händer mig, min dotter eller någon annan nära anhörig något. Samt krig
Tre saker jag vill ha varje dag: Vänner. fejjan och att få leva
Tre saker jag absolut inte kan göra: Äta fisk klarar jag inte
Detta tycker jag om att göra: Träffa mina barn sända webbradio och vara med mina vänner m.m
Detta vill jag göra just nu: Sova
Bästa känslan: Kärlek.Närhet samt vänskap
Värsta känslan: Ensamhet. Eller att vara sjuk
Såhär vill jag att min partner ska vara: Sig själv. Rolig, snäll och glad.
Är jag kär just nu?: Ja det är jag alltid. Både som singel och upptagen.
Jag vill gifta mig: Utomhus på stranden alternativt i en fin trädgård.
Följande saker vill jag göra innan jag dör: Man vill väl testa på det mesta
Min käraste ägodel: Barnen, datorn och mitt gymkort.
Något jag vill ha i present: Ny datorn då den jag har är lite gammal. Ny mic samt pengar
Detta har jag på mig just nu: Kläder ofc
Favoritkläder: Beror på årstid, men jeans e nice
Favorit djur: Typ allt, är dock pälsdjursallergiker
Följande musikstilar tilltalar mig mest: Dance, trance och house. Samt club music is tha shiit
Favoritlåt just nu: Lång lista
Roligaste ämne i skolan: Idrott såklart
Tråkigaste ämne i skolan: Biologi, kemi samt matte
En bok jag gillar: Sune böckerna
En film jag älskar: Finns många bra filmer.. svårt att nämna en på rak arm. I rymden finns inga känslor kanske
Favorit tv-program? Lång lista igen. Men typ Bygglov, csi, jackass, viva la bam med flera
Favoritdoft: Vanilj och cocos. Jordgubbar och nyklippt gräs
Denna mat äter jag gärna: Det jag stoppar i munnen ska ju helst smaka gott. Men Pizza o tacos samt pasta
Dricker helst: Det jag känner för
Favoritgodis: Allt utom surt
Hit vill jag gärna åka på semester: Thailand
Färg på mina ögon: Blågröna
Min längd: 178 cm stod det på mitt id
Jag tror på: Massor
Jag spelar: Ja du piano om de handlar om det. Annars e det mest bilspel och fps spel
Person jag beundrar: Christian Hedlund, radiopratare på Rix Fm
Så här bor jag: 2 rum o kök. 65 kvadrat
Antal döda krukväxter i hemmet: Ingen, har inga blommor haha
Det här tänder mig: Tändaren tänder ofta på mig
Det här gör mig avtänd: Men jag blir alltid blåst
Favoritfärg: Tro det eller ej men Rosa är snyggt
Favoritcitat: Eh Okej
En hemlighet jag vet: Att jag vet en sak du inte vet.
Bästa present jag fått: Min dator skulle jag tro. Samt gåvan att ha 2 underbara barn
Senast köpta skiva: Det minns jag inte, köper inte skivor längre.
Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: Ku.... eh mina ögon
Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: Min mage och mina lår. Men under uppbyggnad
Udda förmåga/egenskap: Sända radio är det kanske inte alla som kan.
Om jag vore ett djur skulle jag vara: En katt
Vad lyssnar du på just nu?: Power fm
Vad har du gjort/ska du göra idag?: Vad jag har gjort står under detta inlägg. Ska sova
Var är dina föräldrar födda? Bb vart annars?
Vad är det senaste du installerade på datorn? Hm tror de var Dance Ejay 6"Musik program"
Vilken är din favoritrestaurang?: Robbins kök. Välkomna
När badade du i en pool senast? Igår på badhuset
Har du varit med i någon skolpjäs? Ja, faktiskt. Var pilot i någon pjäs.
Hur många barn vill du ha? Har ju 2 nu så 1-2 till
Vilken musikstil tycker du mest illa om? Death metal och sådan skrimusik
Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet? Ja det är klart. Trogen ......
Vad har du för TV-kanaler? 17 st kanaler varav en är Cartoon network på engelska haha
Har du åkt moped någon gång? Jadå, många gånger. Flakmoped med=)
Har du busringt någon gång? Enstaka gång
Har du fått felparkeringsböter? Inte jag
Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm? Vill testa båda
Vilken är den plats längst bort som du har besökt?London
Har du en egen trädgård? Nej har balkong räknas de
Vilken är din favorit bland tecknade/animerade serier? Ja du finns en del
Kan du alla orden i nationalsången? Klart jag kan
Badkar eller duschkabin? Badkar, helst med bubblor i
Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?: Finns några
Favoritpizza?: Aikl (med fläskfilé och b-sås).
Chips eller popcorn? Beror på
Vilken färg på läppstift använder du? Använder inte läppstift
Har du rökt jordnötsskal någon gång? Självklart inte
Har du någonsin varit med i en skönhetstävling? Ja min egen
Apelsin- eller äppeljuice? Äppeljuice såklart
Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni? Syrran och jag åt Pizza
Favoritchoklad? Geisha och Dubbelnogat
När röstade du senast? När det var val. Som om det hjälpte
När åt du en hemodlad tomat sist? Aldrig gjort
Har du vunnit en prispokal någon gång?: Ingen pokal inte. Men medalj och diplom 
Är du bra på matlagning? Ja dom säger de
Klarar du att tanka själv? Ja det är klart. Tänka med
Har du beställt något från de där shoppingprogrammen som går på tv:n? Då byter jag kanal så nej
Pepsi eller Coca Cola? Kan dricka både men Cola e godare
Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb? Inte i jobb direkt men i Hemvärnet hade jag det
Vad var det senaste du handlade? Mat till mig och syrran
Har du kräkts offentligt: Ja det har ja, alla gör de
Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken: Just nu så är det pengarna
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Eller ska jag gå förbi en gång till
Har du ringt något betalnummer: Jag det har jag
Kan man vara vän med sitt ex: Absolut, bara om det känns rätt för båda
Vem var det du besökte på sjukhus senast: Det var nog mamma när hon opererade höften
Hade du mycket hår som liten bebis: Ingen aning
Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar: Inget inspelat iallafall
Vad har du i din väska: Beror på vad jag packar ner
Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig: Sitter vid datorn
Vad är du tacksam för idag: Tröstade en vän som mådde dåligt
Var hittade du den här listan: Vadå då copyright på den eller. Nej men hos alvasmamma
Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät: Du, du och du. Alla får ta den

Känner du att du saknar en fråga. Fråga på jag svarar på det mesta.

Vilken dag

Publicerad 2011-02-10 22:11:41 i Vardagen

Kan man lugnt säga. Vaknade idag kl 10 då jag skulle gå upp och ta mig ett bad. Gick upp o satte på kranen och kollade fejjan och lite så. Satte mig i badkaret o på med full värme. Har så ont i mina armar efter träningen igår. Kan inte sträcka ut dom innan det gör ont. När jag badat klart så  tog jag frukost. Vitamin juice och en macka med messmör. Supergott var det iallafall. Medans jag åt kollade jag mail och chattade på msn. Efter frukosten så var det dags att diska all disk som blivit. Så det var bara på med musiken och sätta igång. Tog kanske 15 min med disk o torka bord och bänkar. När det var klart blev det vila framför datorn. Efter att jag vilat i 10 min så blev det att ta tag i städningen. Plocka undan och damsuga. Efter det var klart kände jag mig svettig och tog en dusch för att göra mig ren. Satte på mig kläderna och sen ringde telefonen. Det var Zanna som ringde och sa att hon och Theo var på väg till Finspång. Så jag gjorde mig i ordning o börja gå för att möta dom.

På torget så möttes vi och gick sedan mot Ica för att handla mellanmål åt Theo. En liten pucko och en risifrutti ville han ha. Efter att vi vart på Ica så gick vi hem till mig och fikade. Theo åt sin mellis och jag tog en kopp kaffe och en macka. När vi fikat och pratat en stund så plingade det på dörren. Det var lilla Jonas som kom på besök. Så det var bara att sätta på nytt kaffe och ta en kopp till. Nu har dom alla åkt hem och jag sitter vi datorn o syrran drunknar i badkaret. Film och bada låter inte så smart. Men det är ju syster med. Vart lite ledsamheter idag men tur att man kan trösta andra personer som inte mår bra. Inte roligt att må sådär. Nej nu ska jag nog fundera över i morgon. Ska på möte om Norgeresan som ja kommer skriva om senare.  Mötet är kl 13 på AF. God natt.

Dagens Lista


Dagens Middag: Pommes och Chicken Nuggets men kall B-sås.
Dagens Aj: Halkade på en isfläck och slår i rumpan. Samt när Jonas stretchade mina armar.
Dagens Goda Gärning: Tröstat en som var ledsen.

Min arma kropp

Publicerad 2011-02-09 22:18:30 i Vardagen

Idag vaknade man kl 10 av att mobilen ringde. Syrran hade tagit fel på tid så det kom ingen buss. Det hela slutade med att Marcus jag och mamma körde henne till skolan. Det var riktigt roligt o åka bil med Marcus igen. Vi är alltid lika crazy när vi åker bil ihop. Vi frågade oss om bilen skulle hålla då stötdämparna är helt slut. Så bilen lät i varje gupp och hål så lät bilen konstigt.  Men den höll iallafall som tur va. När vi väl var framme på bondeskolan Vreta så hälsade vi på i syrran samlingsrum. Där satt E o såg so road ut. Ja så nu har man sett hur hon har de om dagarna. Efter att vi glott i deras kök eller samlingsrum så tog vi oss en fika. Syster tog lunch som såg supergott ut. Men jag tog kaffe och fralla som blev min frukost för dagen.

Efter att vi fikat klart så åkte vi mot Willys för att handla mat. Men att hitta i den stan är ju inte lätt. Missade parkeringen så vi fick åka runt o sladda på en parkering för o vända. Alla skrattade så vi tjöt, då Marcus nog är Sveriges klantigaste bilförare. Vi sa du ska in här men ändå åker han förbi. Ja inget fel på gps Robbin iallafall.  Men tillslut kom vi fram så vi kunde shoppa käk. Efter att vi sprungit runt på Willys som yra höns så hamnade vi tillslut i kassan där kalaset idag landande på 1080 kr. Billigt o bra, men nu ska maten räcka ett tag iallafall.

När vi väl kom hem så packade vi in alla varor, medans Marcus gick hem. Mamma och jag tog en fika och kolla upp vad det kostar att köpa gymkort. Sedan var mamma tvungen att åka hem igen. Marcus o jag beslutade oss då för att gå och köpa gymkort på Medley, men vi kom ej så långt då ja hade glömt mitt kontonummer hemma. Så vi vände o gick tillbaka hem igen. Hämtade pappret och gick mot Medley. Väl uppe på Medley så skrev jag på alla papper och och skulle betala. Då hade ja glömt mynten hemma så det fattades 15 kr. Som tur var kände Marcus en där som vi lånade 15 kr av. Så nu har man nyss gymmat och nu sitter jag vid datorn o är helt slut. Funderar på och se på tv. Imorgon blir det besök, ska bli mycket trevligt. Men nu ska jag nog kolla på tv eller ta mig ett varmt bad.

White Away

Publicerad 2011-02-09 21:16:56 i Vardagen

Billiga vitvaror på nätet


White Away är en webbutik som säljer billiga vitvaror på nätet. Här kan du hitta allt ifrån damsugare till diskmaskiner. Så behöver ditt kök piffas upp ta då en sväng in på whiteaway.se. Och beställ redan idag.

Änligen är han tillbaka

Publicerad 2011-02-08 20:05:35 i Vardagen

Idag vaknade man kl 12 av att mobilen ringde. Pratade en stund sen lade jag på. Efter 5 min ringer telefonen igen, så jag han aldrig somna om. Efter att jag pratat klart i telefonen. Så tänkte jag sova lite till. Sov kanske i en timme innan telefonen ringde igen. Beslutade mig då för att gå upp istället, kände att jag sovit tillräckligt länge. Gick då upp och såg all röra som blivit. Tänkte då att jag skulle äta frukost, kolla fejjan och sedan städa. Jag började med frukosten, gick sedan och satte mig vid datorn. När jag väl satt vid datorn så fick jag många mail, sms och så vidare. Sen såg jag att mina pengar kommit in på kontot så mor och jag beslutade oss för att handla i morgon. Sen så skulle jag städat idag, men det blev inte så då syrran kom hem tidigare än beräknat. För syrran och jag var tvugna att handla lite smått idag med. Som mjöl och bröd och så. Sen när vi kommit hem så blev det mat och kolla tv.

Sedan när vi ätit klart så kom min vän Marcus på besök. Han har äntligen kommit hem från O-hamn. Så vi snackade lite skit och tog oss en lättöl. Efter att vi snackat ett tag, så gick vi och handla tobaksfri snus. Har ju slutat med all tobak sen nyår, men kan känna att Onico ändå känns som fusk. Håller ni med mig om den saken. Eller har jag rätt i att snusa det. Efter att vi handlat gick Marcus hem, då han skulle hem o ha myskväll med tjejen. Så nu sitter jag vid datorn och dricker lättöl. Och syster kollar på film på sin dator. Nej nu ska jag ta och kolla på bygglov. Sen blir det att se på replay kanalerna senare ikväll. I morgon blir det alltså handla och eventuellt köpa gymkort.

Sovdag

Publicerad 2011-02-07 20:04:53 i Vardagen

Idag vaknade jag kl 12 av att mamma ringde och väckte mig. Hon skulle komma och lämna saker samt ta sig en smörgås. Vi satt och åt och pratade lite om allt möjligt. Efter det att mamma åkt hem så gick jag och la mig igen. Sov till typ kl 15 och gick sedan upp för att läsa mon post. Pappren från rättegången hade kommit så var tvungen att läsa igenom det hela. Och nu när man läst klart allt är man ännu gladare. Tycker att det jag åkte på inte direkt är misshandel. Men känns skönt iallafall. Ikväll blir det att titta på familjen annorlunda och kanske något annat program. Vi får se hur det ser ut.

Vad som händer i v vet jag inte ännu, men troligen så ska jag köpa gymkort och börja träna igen. Vet inte riktigt när man får pengarna samt hur mycket så vi får se. Nej nu ska jag titta på tv.

Hemma igen

Publicerad 2011-02-06 16:50:59 i Vardagen

Jahopp då var men hemma igen då. Varit hos tjejen i Örebro i helgen. Riktigt roligt var det, och skönt att slippa all skit. I fredags så vart det lite fest men folket.  Då tjejen och hennes bror fyllde år i torsdags så blev den en födelsedags fest. Det var många människor man inte sett på länge. Tjejens kompis kom med sin bebis. Gullig som bara den. Vi fick även avnjuta svärmors underbara taco paj. Den var riktigt god, kanske lite stark. Det blev även en lång diskussion om man överlever längst i Alperna eller i öknen. Vart tror ni man överlever längst. Du har inga verktyg med dig. Och bara vanliga kläder. I lördags så blev det hemmakväll med film, godis och läsk. Idag så blev det att baka äppelpaj och fika med svärmor och svärfar. Riktigt trevligt var det. Efter fikat så gick vi till bussen för att jag skulle åka hem.

Nu när man är hemma så vill man bara tillbaka igen. Finns ingen i Örebro som hatar mig, ingen som kastar skit på mig eller trycker ner mig. Bara för att jag fått min j*vla dom så är alla helt störda. Jag skiter i vad folk tycker om mig. Jag vet vart jag har mina riktiga vänner. Och dem vet nog f*n att jag aldrig skulle misshandla någon.  Domen blev dagsböter för er som undrar o ni får kommentera bäst f*n ni vill. Jag är iallafall nöjd med domen då exet inte får ett öre av dom pengarna. För det ska hon f*n inte ha heller. Älskling Marcus och S ni är underbara. Tur att ni har eran iq med er, Vissa andra tycks ju sakna den.

God morgon bloggen

Publicerad 2011-02-04 07:39:16 i Vardagen

Zombien lever helt otroligt. Jaha idag luktar det dom kl 11 med besök av Erik då. Hoppas nu han inte glömmer bort mig. Antar att jag ska diska o städa innan han kommer. Men det ska jag nog klara av. Senare idag vid kl 14 så bär det av till Örebro o träffa the choiced one. Det är det som kommer hända idag. Undrar om jag har en mp3 liggande här hemma. Inte kul att åka buss utan mp3an suck
.
Så här kan jag se ut en varm sommardag. Inte den snyggaste bilden gud skådat men visst e den fin. Ja just det en annan sak. Bilden är svart vis, så kasta nu ingen färg eller börja måla på skärmen.

Seglivad dag

Publicerad 2011-02-03 21:27:22 i Vardagen

Vaknade idag kl 14 fast jag gick och lade mig kl 00. Måste nog ha varit väldigt trött. Idag har det egentligen inte hänt så mycket. jag har suttit vid datorn i stort sett hela dagen, och haft heta diskussioner på fb. Men sen vid 16 så kom Åke förbi och lagade mitt bord. Så nu jä*vlar går de att nästan .... host* på det. Inget jag dock tänker pröva. Efter Åke gick så tog jag tag i disken. Känner mig lite som en hemmakille. Diskar, städar och tar hand om hemmet. Känner mig duktig. Och till er andra killar där ute som vill överaska tjejen eller likande. Dra på musik o höj sen e det bara sätta igång.

Sen kom syster hem vid 18 så vart att ladda hennes mobil via nätbanken. Samt att laga mat, som idag bestod av kött med pommes. Även b-sås ingick i priset idag. Cassandra älskar ju b-sås så då är det ju klart man ska ha det. Imorgon blir det att åka till tjejen som bor i den stora staden Örebro. Vilket kan leda till att det inte blir några senare inlägg under morgondagen. Domen kommer iallafall att pubbas här imorgon runt 12 tiden skulle jag tro. Håll ögonen öppna. Jag kommer iallafall blogga på söndag kväll kanske runt 20 skulle jag tro. Men jag får önska alla en underbar helg. Mig hittar du här på bloggen eller på facebook. Kometerna om du känner dig sugen.

Om ni vill kan ni ju fråga något i en kommentar på bloggen. Frågorna kommer inte visas som en kommentar, utan jag kommer att skriva ut varje fråga sj. Vilket i sin tur innebär att alla frågor kommer bli anonyma. är du sugen på att få svaret på din fråga så ta chansen nu. Ska försöka svara so gott jag kan.

Kan man bli mer stolt

Publicerad 2011-02-02 21:27:10 i Vardagen

Då man skrivit med Rix fms programledare Christian Hedlund på fb under en längre tid skrev han tillslut denna komentar under ett av hans inlägg. @Robbin: Ska du fortsätta spamma allt och alla får du fanimej fixa en RIX FM-pin på din profilbild ... ;P. Jaha tänkte jag och satte igång.  Efter ca 30 minuter skriver han detta på sin status. Är det inte dags att RIX FM-ifiera din FB?. Tror du mig inte kolla HÄR. Kan inte vara annat än stolt.

Nu har domen kommit

Publicerad 2011-02-02 19:17:42 i Vardagen

Efter det att Tommy gått så satte jag vid datorn. Ingen mening med att gå och sova tänkte jag. Vart att spela fb spel samt radio. Sen kom syster hem kl 16 och 5 min senare kom Åke. Han tittade på bordet och och gjorde det han kunde. Han ska tillbaka i morgon. Som ni vet så är det ju idag ja ska få min dom. Varit nervös hela dagen. Ont i magen och mått illa. Nåväl fick jag låna Åkes telefon för att ringa och få min dom. Då har dom stängt. Jaha tänkte jag hur gör jag nu då. Då ringer ja mamma o säger att dom hade stängt. Jaha sa som testa ring din advokat och se om han vet något då. Så jag ringde min advokat som tur nog svarade. Då svarar han att domen är framskjuten till fredag kl 11. Ytterligare 2 dagar innan man får domen. Tingsrätten har tydligen fullt upp därför det blev såhär. Så då är det bara vänta ytterligare några få dagar. Kanske hinner må illa en gång till innan man vet hur livet blir. Kommer mina pengar imorgon så blir de Örebro i helgen. Har ju skrivit att jag ska iväg på lördag, men har blivit ändrade planer då mamma ska göra annat. Nu ska jag kolla på en film.

Vilket väder va

Publicerad 2011-02-02 13:49:29 i Vardagen

Nu har då Tommy gått hem efter att vi pratat och fikat. Följde han till bussen då jag var tvungen att gå till soc för att lämna lite papper. Och då slog det mig vilket jädra väder det är ute. Men inte har jag någon att vara eller gå med. Marcus är ju i O hamn o tjejen är hemma. Syster är i skolan och Tommy är hemma. Men får väl ta min solstol och sätta mig på balkongen. Har ju tyvärr ingen laptop längre då skärmen av någon konstig anledning pajade. Så nu har man kopplat allt till en vanlig skärm, vilket känns helt konstigt. Portabel dator?, svar nej. Så får se kanske drar på musiken o sätter mig i solen. Nu är det ju dödtid tills Åke kommer och hjälper vid 4. Hur som helst ska jag ta mig ett glas saft nu. Glöm inte besöka Rösta på rix top 6 kl 6 heller. Rösta HÄR eller ring 0200 212 212.

Fullt upp

Publicerad 2011-02-02 07:39:47 i Vardagen

Det har hänt något stort. Riktigt stort. Robbin är vaken innan kl 8 idag, stor applåd. Vaknade idag av syster mobil som vanligt. Gick dock och la min skapligt idag. Tror klockan han bli halv 1 innan jag väl somnade. Fanns bara ett problem. Syster hade försovit sig med en timme. Inte bra men vi skyndade oss iväg och nyss åkte hon iväg. Idag väntar det dubbelbesök hos mig. Kl 11 halv 12 kommer systers ex Tommy på besök. Han ville ha lite kaffe och sällskap då hans buss går klockan ett. Han är så välkommen så. Senare under dagen närmare bestämt klockan fyra så kommer Åke på besök. Han ska dagen till ära laga mitt matbord som inte riktigt sitter på plats. Det är ett bar bord som ska skruvas fast i väggen. Ska även låna hans telefon och ringa och få reda på min dom. Så ser dagen ut just nu iallafall. Ändringar kan ju komma att ske. Men nu vet ni på ett ungefär vad som sker idag. Skriver mera senare när domen och allt har kommit. Om den nu inte är för jobbig såklart. Nu ska jag kolla Hotmail och fb.

Rix top 6 kl 6

Publicerad 2011-02-01 18:49:04 i Vardagen

När syrran kom hem kl 17.30 ligger jag i sängen i sover. Mådde illa tidigare idag. Känndes som om jag skulle spy. Vilade då en stund för att bli bättre. Men när syrran kom och väckte mig mådde jag fortfarande illa. Lagade lite mat till mig själv. Vart oxpytt idag. Riktigt gött och enkelt. Så satte mig vid datorn och började äta. Kom då på att det är rix top 6 kl 6 idag. Ringde gensat Hedlund för att rösta. Blev att rösta på Ri Hanna idag med. Han är alltid lika go att prata med den snubben. Rösta gör man genom att ringa 0200-212 212 eller gå in på rixfm.com. Nu ska det bli spännande att höra dagens lista. Imorgon kommer min dom då. Känns lite nervöst nu. Men det är bara härda ut. Vill du skriva med mig på facebook så finns jag HÄR. Nu blir det fb och radio.

Vilken dag

Publicerad 2011-02-01 16:33:58 i Vardagen

Haft mamma på besök idag. Hon kom till mig kl 12 och ville ha kaffe, samt hämta lite saker. Medans mamma rökte pratade jag med Evelina på msn och frågade om hon ville komma på besök.Det ville hon och hon skulle försöka komma innan kl 13. Jag gick från datorn för att sätta mig i köket och fika och prata med mamma. När mamma och jag fikat klart var klockan så mycket som tio i ett o vi var tvungna att åka. Evelina hade då fortfarande inte dykt upp. Men som en räddare i nöden kom Erik precsic nbär vi skuylle åka. Han ville prata med mamma om en del saker. Erik körde ner mig till familjeteamet där mötet väntade. Och sedan åkte Erik hem till mig igen.

På f teamet pratade vi om hur jag ska göra med Leijah nu när hon flyttat till Vetlanda. Vi kom fram till att Marie ska ringa f teamet i Vetlanda och kolal upp hur dom arbetar. Det känndes skönt att få prata av sig lite då hon vet och förstår hur jag känner. När vi pratat klart så gick jag vidare till soc för att prata med Kerstin om min ekonomi. När jag var klar med alla mina ärenden så begav jag hemåt. När jag väl passerar parkeringen så ser jag Evelina och att hon håller på och packar. Jag visste dock inte om hon varit eller skulle till mig. Jag gick då in o satte på nytt kaffe när det visade sig att hon skulle komma nu.

Hon kom in med Theo och gick sedan för att fixa en biljett till bilen. Mamma, Erik och jag vaktade Theo så länge. Sedan när Evelina kom tillbaka så åkte mamma och Erik hem. Så jag och Evelina vart kvar själva. Vi pratade lite om allt möjligt, som tex krogen Theo och andra orelevanta saker. Så nyss åkte hon hem och jag passar då på att kolla fb och mailen innan syster kommer hem. Och nej Evelina och jag gjorde ingenting för er som tror det. Vi är bra vänner som inte ses så ofta. Så tyckte det var kul att äntligen träffa henne igen. Även roligt att Theo var med. Han är så söt den rackaren. Hoppas vi ses snart igen.

En god morgon

Publicerad 2011-02-01 09:16:23 i Vardagen

Robbin vaken innan 12 ett mirakel?. Nej då skulle gå med syster till bussen snäll som jag är. Gick o la mig 06:00 i natt och vaknar av att systers mobil ringer kl 7. Kände mig död så blev att sätta på kaffe. Satte mig en snabbis vid datorn och kikade lite. Hänt lite saker iallafall, kul att någon skriver med mig. När syrran o jag sedan gick till bussen så var vi nära på att halka. Det är riktigt halt ute idag så man får gå lite safe. Läste även runt lite igår och såg å att exet flyttat redan. Känns ju roligt att man blir meddelad detta. Men icke, ska det vara så mycket begärt o skriva typ. Hej ville bara meddela att vi nu flyttat till Vetlanda. Tydligen så är det det. Men nu vet jag att det är så.

Tänkte även kolla en sak med er läsare. Då jag bor över en byggarbetsplast där det borras och allt från 7 på morgonen till 16 på kvällen. Har jag då rätt till sänkt hyra på grund av allt oväsen?. Jag kan tycka att det är jobbigt att höra på iallafall. Fick nyss ett sms från mamma som undrade om hon kan komma runt 12-13. Får bli vid 12 då jag ska bort kl 13. Mer om detta får ni reda på senare under dagen. Nu ska iallafall jag möta John Blund igen. Hann ju inte prata så mycket sist. Hoppas bara han vill något viktigt den f*n.

Om

Min profilbild

Robbin Ekman

NAMN: Robbin Dan Ulf Ekman ÅLDER: 22 år LÄNGD:178 cm HÅRFÄRG: Blond ÖGONFÄRG: Blåa BOR: Hemma i Finspång BARN: Alva ♥ Leijah CIVILSTÅND: Upptagen SYSSELSÄTTNING: Arbetslös INTRESSEN: Jag gillar att pyssla med datorn och syssla med musik. Tanken är att jag ska börja sända radio så snart som möjligt. När jag får tid så träffar jag gärna mina döttrar, Alva och Leijah. Jag är en stolt ung pappa till mina döttrar Alva, född 071019, Och Leijah född 100406. Här skriver jag om min vardag, mina döttrar bilar & motorer.Ja mitt liv helt enkelt. Vill ni kontakta mig så mejlar ni mig på: [email protected] <!-- Start of Globel Code --> var count = "antalbloggfans"; // Change Your Account? var type = "cold"; // Change Your Counter Image? var digits = "10"; // Change The Amount of Digits on Your Counter? var prog = "hit"; // Change to Either hit/unique? var statslink = "yes"; // provide statistical link in counter yes/no? var sitelink = "yes"; // provide link back to our site;~) yes/no? var cntvisible = "yes"; // do you want counter visible yes/no? <!-- START DO NOT TAMPER WITH ANYTHING ELSE BELOW THIS LINE FOR YOUR WEBTV & UNIX VISITORS --> Betting on sports is no different to gambling in online casinos. and online craps can save people a lot of heart ackes and money by the nature of things. Do your betting in casinos and enjoy it more. counters <!-- END DO NOT TAMPER WITH ANYTHING ELSE ABOVE THIS LINE FOR YOUR WEBTV & UNIX VISITORS --> <!-- End of Globel Code -->

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela