Technofarsan

This is me

Svar på en del kommentarer

Publicerad 2011-05-25 13:53:35 i Vardagen

Anonym
Vad trist att du inte träffar dina barn så pass ofta :(

Svar: Jo det är ganska trist, Alva kan jag ju säga att det lite är mitt eget fel. Men busskort är väldigt dyrt, men tanken är att jag ska köpa det inom kort. Leijah är under utredning och kommer troligen att fixa sig inom kort. Mer än så kan jag inte göra, men visst är det trist.

Johanna
Hej jag tycker din blogg är rolig och bra! vill gärna att du uppdaterar oftare! undrar t ex vad som händer med ramma och vad du äter. tack på förhand!

Svar:
Vad roligt att du gillar min blogg. jag försöker uppdatera så ofta jag kan. Men ibland har jag inte gjort så mycket, och ibland är jag så trött så jag inte orkar skriva.  Men ska försöka blogga varje dag. Ramma ja haha, jag har ju bytt arbetsplats och är inte längre med Ramma. Men han ger tecken när han ser mig att vi har koll på varann.  Vi umgås inte på fritiden, utan bara på jobbet. Vad jag äter kan nog bli dagens middag. Så det ska jag fixa. Ska även försöka fixa lite videos till bloggen. Men det först när nya micen kommer

Har du funderingar eller frågor, kommentera här nedan så svarar jag inom kort.

Helgen

Publicerad 2011-05-23 21:45:33 i Vardagen

Har jag vart hos mamma och byggt staket, gick väl sådär. Fick slå i märlor till staketet. Vissa krökte sig och hade sig, men det blev klart iallafall. Så efter helgen har man blivit lite brun, äntligen. Nu är då mias trägård iallafall klar, så nu kan man sitta och njuta ute igen. Lördagen blev det att åka och bada mosters hund Atos, samt hunden Nova vi var hundvakt åt. Båda tyckte att det var kul att bada, men när jag busa med Nova råkade hon bita mig i tummen. Gjorde i så ont men det blev ett litet litet sår. Annars har det inte hänt så mycket i helgen. Mest kopplat av och tagit det lugnt. Tjenna

Kommentera mera people.

Efterlängtad uppdate

Publicerad 2011-05-20 13:32:53 i Vardagen

Ja då tänkte jag berätta om Onsdagen och torsdagen då. I onsdags blev det att gå till jobbet som vanligt, den anda skillnaden idag var att jag har fått nya arbetsuppgifter.Onsdagen bestod av att bära grejer ifrån ett dödsbo, jobbigt jobbigt. Fanns en del att bära och tog hela dagen innan vi var klara. När jag kom hem klockan 17 så slocknade jag som en liten bebis på soffan. Sov till kanske 20, tog en dusch och kollade lite på teven till kl 22. Sedan gick jag och la mig. Torsdagen Istället för att köra tvätt, fick jag istället klippa gräs. Riktigt gött att få röra på sig lite och få upp benstyrkan. På eftermiddagen efter frukosten så fick jag reda på att tvättbussen hade ont om personal. Så då blev det att gå tillbaka till sitt gamla jobb och gamla Ramma. Men idag kunde han inte rita på mina byxor iallafall då dom är nya och varselkläder. Men istället tar han mitt snöre till dragkedjan på jackan och sätter den i sina shorts. Grr, men men klarar mig utan den och har 2 st till jackfickan, så klarar mig nog. Sedan blev det att gå hem kl 16 som vanligt, var hemma en timme ungefär och gick sedan för att möta älskling. Gick hem till mig där hon pluggade och jag kolade på tv. Sedan kl 20 gick vi hem till hennes mamma för att fixa lite. Kom hem igen kl 21, såg på grannfejden som var riktigt bra som vanligt. Artberg och sitt jädra kaffe. Sedan somnade vi i sängen både hon och jag. Idag då, Fredag har jag varit med transport hela dagen. Det gäller att vara flexibel. Har burit en del saker som soffor, bord och så. Vägde en del. Men fick ju motion och träna lite iallafall. Nu sitter man vid datorn och uggla. Slutade egentligen kl 13m, men mor slutar kl 14 så ska vänta på henne. Ska in till Norrköping och handla lite mat så. Det är Nice. Nehe nu ska jag söka jobb, om det nu finns något. Tjenna.

Frågor och svar

Publicerad 2011-05-19 22:23:20 i Vardagen

Vill du ha svaret på just din fråga, skriv din fråga i en kommentar här nedanför. Så svarar jag så fort jag kan. Nu kan även tipsa om saker ja borde skriva om, eller ha på min blogg. Så ös på med kommentarer nu.

Ps. En uppdate från Onsdagen, torsdagen samt Fredagen. Kommer inom kort, ha tålamod.

Tisdag

Publicerad 2011-05-17 21:34:56 i Vardagen

Idag blev det jobb e sedvanlig ordning, upp klockan fem och ja ni kan ju resten. Hittade dock inte min ena arbetssko i morse så vart lite galen, Kommer till jobbet och Ramma säger då att jag ska byta arbetsplats, kändes ju sådär kan jag säga. Men det hela löste sig och jag fick vara med Ramma idag iallafall. För imorgon ska jag byta arbetsplats som sagt till uteservice. Ska måla och klippa gräs och lite annat smått och gott, kan ju bli roligt. Cyklade även till Vallonbygden och hämtade min hyresavi idag, så nu har man sökt till soc igen. Slutade jobbet vid 16 som vanligt, och gick hem idag med. Väl hemma så tog tröttheten över och jag slocknade pang bom i sängen. Vaknade vid 20 och var bara trött på allt. Hela dagen förstörd, men satte mig sedan och åt pytt i panna och kollade på Äntligen Hemma. Alltid lika bra. Nej nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen.

Alva och Alvas mamma är just nu i Danmark, hoppas dom har det riktigt roligt. Tänker på dig min lilla plutt.
Angående Leijah så får jag nya besked i v som jag kommer ta upp, om det nu blir aktuellt.

Måndag igen

Publicerad 2011-05-16 22:41:43 i Vardagen

Jaha då var det Måndag igen då, härligt eller inte. I helgen har det varit rikligt roligt. I Fredags så blev det som sagt  att vara hos Axel, riktigt trevligt var det. Snacka skit som vanligt. Lördagen bestod av att man gick upp vid typ 13. Käkade frukost och lite så. Sedan blev det att gå ner till Lidl för att möta Malin och Alex, underbara människor. Sedan åkte vi alla 4 in mot stan för att möta upp Robin. Var knappt så vi hann med tåget haha. Sedan åkte vi tåg till Kimstad för att sedan åka buss till Skärblacka. Tror vi var framme i blacka runt 16 tiden. När vi kommit fram begav vi oss ut i naturen för att grilla våra korv, var ganska mysigt ute i skogen. Vi hade med oss en filt och lite kex och så korv med bröd såklart. Efter att vi ätit klart var klockan ganska mycket och det var dags att dra sig mot konserten. Vi trodde först att vi var försenade, men det visade sig att Kalle Baah inte hade börjat spelat än. Så vi hann precis, och när Kalle Baah började spela så skrek hela publiken. Och vilket drag det var. Det var underbart, och dom var riktigt bra. Sedan var det otroligt mycket folk med. Kommer att lägga ut bilder och filmer HÄR

Sedan när kl slagit 19 slutade dom att spela och vi begav oss mot toaletten för att dricka vatten och kissa lite. Sedan när alla var klara kollar älsk på klockan och skriker shiit. Vi fick då springa för att hinna med bussen, men vi kom med tillslut. Efter det får vi reda på att tåget troligen inte kan vänta på oss. Och missar vi tåget får vi vänta 1 timme på nästa tåg och missar då bussen till Finspång på samma gång. När vi väl kommer till tågstationen åker tåget precis, vilket slutar med att alla blir i bussen blir skitsura. Väl på tågstationen är alla ganska sura, men en kille ringer Östgötatrafiken och pratar med dom, efter ca 25 minuter kommer det taxibil på taxibil. Östgötatrafiken har då fixat ersättningstaxi. Så det är ju inte varje dag man får åka taxi gratis till Norrköping direkt.  Väl inne i norrköping blev det att köpa dricka på max, för att sedan säga hej då till Robin. För Jag och älskling fick åka med hennes pappa, riktigt snäll av han.

Väl hemma blev det att titta på Eurovisionsschlagerfestivalen på tv, där våran Eric Saade kom på en stark 3dje plats. Bra jobbat Eric. Söndagen blev det att ta det lugnt, sov riktigt länge faktiskt. Sedan vaknade vi och älskling satte sig vid datorn för att plugga om Koalan, ett riktigt gulligt djur som jag nu vet en del om. Koala betyder bland annat inte dricka. Efter ett långt pluggande blev det att äta mat. Älskling gjorde nudlar och jag gjorde en gryta, underbart god. Efter det la vi oss i sängen och sov en stund. Sedan så blev kl 20 och älsk skulle gå hem till sig. Jag följde henne hem, men när vi nästan är hemma hos hennes mor så utbrister älsk. Var fan är mina nycklar, det visar sig då att hon glömt dom på mitt vardagsrumsbord. Så det var bara vänta och gå hem till mig igen. På vägen hem mötte vi upp min moster för att få lite bröd och mjölk. Kvällen slutade med oboy och hockey för mig, och oboy och datorn för älsk. Det var VM finalen och vårt älskade Sverige fick se sig besegrade av Finland och tog iallafall ett välförtjänt silver. Sedan gick vi och la oss och sov.

Så kom Måndagen igen som sagt, idag har jag varit hemma. Vaknade kl 5 som vanligt, men kände mig så nere idag. Ont i skallen och allmänt ledsen på livet. Så jag lade mig i sängen och myste med älskling igen. Sedan ringde älskling klocka och hon skulle gå upp för att åka till skolan. Det är så tråkigt att säga hej då. Så vi pussade varann hej då sedan åkte hon, och jag la mig i sängen och messade lite till henne. Sedan sov jag tills kl 16 då syster kom hem. När syster kom hem började dagens arbete, blev att diska, städa, och plocka och fixa. Sedan kom Axel och Patricia på besök, blev att snacka skit. Sedan åt vi mat allesammans. Sedan blev klockan 19 och dom gick hem och jag kollade på tv, och syster hon satt vid datan som vanligt. När klockan väl var 22, ja då var all tvätt klar och dagen är slut. Nu sitter jag här och skriver och ska snart gå och sova. Imorgon blir det jobb och lite annat. Tjenna.

Nattpass

Publicerad 2011-05-13 20:23:50 i Vardagen

Jaha då var man hemma efter ett tag då, kom ju hem kl 15 så de är ju ett tag. Blev att sova när man kom hem, riktigt trött. Sedan kolla jag lite på hockeyn, Sverige som var i semifinal gick idag vidare till final med vinst mot Tjeckien. Nu är frågan vilka vi möter dock antingen blir det Ryssland eller så blir det Finland.Sedan blev det att möta älskling på centrum, för att sedan gå för att köpa kebab. Sedan gick vi hem och älsk åt upp sin kebab, kollade lite tv. Och nyss tog vi en dusch, för att sedan fixa oss. För idag blev ska vi till axel. Umgås o prata lite skit, kan bli skoj det. Hoppas han bjuder på kaffe den drumeln. Imorgon blir det Bob Marleys minneskonsert, taggad till tänderna. Reggae för hela slanten, kommer bli riktigt skoj. Kalle Bah spelar kl 18-19, hoppas bara vi tar oss dit nu. Någon som kan köra.? Nu ska jag ta mig något att äta, och sedan ska jag mysa med älsk. Bara hon har tid med mig efter allt spacklande. Hade bäst. Tjenna

@Work

Publicerad 2011-05-13 13:01:20 i Vardagen

Blev inget skrivande igår, var med tjejen till klockan 20:00. Men innan det blev det jobb som vanligt. Upp kl 5 som vanligt sedan jobba till 16 då jag mötte älskling på torget. Sedan gick vi hem till mig en stund, vart lite mys och sedan kolla tv. Efter det gick jag och älskling till torget för att fika med hennes mor och hennes mors kille. Riktigt trevligt hade vi. Sedan gick vi hem till mig igen, så älsk fick packa sina saker. Sedan gick vi till bussen så hon kunde åka hem, känns alltid lika jobbigt att säga hej då. Även om hon ska komma idag igen. Nykär kanske hm?. Efter att jag pussat henne hej då blev det att knalla till Bergslagshallen för att köpa mjölk till maten, då vi åt väldigt sent igår. Blev iallafall pasta carconara. Sedan kollade jag fejjan och sedan somnade jag runt 23:30.

Idag har dagen börjat med att jag vaknade kl 5 som vanligt. Ingen bra dag idag då jag känner mig riktigt trött. Vart frukost och så hemma som vanligt. Sedan kom jag till jobbet och väntade på att kl skulle bli 8. Sedan åkte jag K och C och delade ut tvätt i Finspång. Sedan kl 10 åkte Ramma, jag och C ut till Hällestad, Grytgöl.  Gick helt okej, bara det att vi glömde lämna en gardin på ett ställe, men det löser vi på måndag. Sedan är Ramma riktigt jobbig, höll p åo somna i bilen. Men han dum som han e bromsar till bilen så jag vaknar med ett ryck, lika roligt varje gpång tydligen. Nu sitter jag vid datorn för att invänta att kl ska bli 2 så jag får gå hem. Idag vet jag inte riktigt vad det blir, men ska väl hem o duscha iallafall. Men skriver mer när jag kommer hem. Tjena.

Skriver i morgon

Publicerad 2011-05-10 23:04:31 i Vardagen

Är trött och skallen fungerar inte som den ska. Därför blev det inget dubbelpass idag, hemskt ledsen men så är det. Gör ett nytt försök imorgon. Då är det även hockey igen. Syns imorn. TACK FÖR ATT NI HAR TÅLAMOD.

Btw så får ni fråga frågor som anonym, skriv namn om ni vill. Anonyma frågor får det med.

Frågor och svar

Publicerad 2011-05-10 22:59:27 i Vardagen

Någon anonym har skrivit in frågor som jag nu ska svara på.

Varför skaffar du ny flickvän hela tiden?

Jag har varit singel i över 2 månader sedan förra tjejen. Är det hela tiden så vet jag inte vad du tkr.

Varför kan det aldrig hålla mellan dig o en tjej efter att ni skaffat barn?
Ja du, det är en fråga jag med ställt mig. Jag har väl inget vettigt svar, det kan blir så ibland. Inget jag hoppades på innan. Men uppstår problem som inte går att lösa, Så blir det som det blir.

Tänker du skaffa barn med din väldigt nya flickvän?
Nej det tänker jag inte göra i nuläget, jag vill få kontroll på mitt liv och ekonomi innan. Om några år, kanske.

Hur ofta träffar du dina barn egentligen? Typ, never??
Alva och jag träffades för inte allt så längesedan i Norrköping. Vart att kolla på leksaker, vilket hon även fick en av mig. Leijah var över 2 månader sen pga av diverse saker som jag ej tänker ta här. Men kan säga att Leijah förmodligen kommer ordna sig inom kort. Tanken är att jag ska träffa dom så mycket jag kan, kan då tillägga att Leijah just nu bor i Vetlanda och Alva i Åby. Jag själv bor i Finspång.

Back @ Work

Publicerad 2011-05-09 22:53:18 i Vardagen

Då var Måndagen kommen igen som varje v, vaknade bredvid tjejen i morse. Gick upp kl 5 men badade inte i morse utan lagade mat i stället. Kände mig inte så trött idag. Gick o lade mig i sängen igen efter att jag gjort matlåda till både mig och syster,blev hamburgare och makaroner. Så ingen direkt avancerad mat idag inte. Efter att jag legat i sängen igen till kl 06:15 var det så dags att åka till arbetet. K var sen idag så fick åka med A till jobbet istället, men det gick minst lika bra som att åka med K. Kom till jobbet ca halv 7, då jag stämpla in på klockan. Sedan var det att åka på en kortare runda, för att sedan ha möte kl 9 med Camilla och unga plus jobb. unga plus är jobb på 1 år, du blir då anställd av kommunen och får ut mer än vad du får om du går på soc. Så får jag unga plus får jag ur ca 10-12 tusen i månaden. Då blir det körkort för hela slanten, vilket känns riktigt skönt. Sedan blev det frukost, för att sedan åka till Rejmyre för att hämta sopor.  Sedan åkte vi och kastade av alla sopor och sedan åkte vi och åt lunch. Sedan blev det att njuta i solen till kl 16 då jag åkte med K hem. Sedan vilade jag 30 min, för att sedan diska upp disken som var. Kl 18 blev det middag, ravioli. Enkelt o funkar helt okej, efter det beslutade vi oss för att ta en soringtur i skopgen, blev inget springa direkt. Då min kondition är som en snigel ungefär. Blev iallafall svettig, vilket kanske är bra. Skulle tro att sträckan kan ha vart runt 4-5 km. Tog väl kanske 15 min, kan det stämma då?. Efter dert blev det att gå hem för att vila och kolla hockey. Syster lånade datorn under tiden för diverse saker. Hon är ju ny tydligen ett sort fan av artisten Willow, som är Will Smiths dotter. Men men så kan det vara ibland. Nej nu ska jag sluta skriva och hoppas på att min skalle fungerar imorgon istälelt. Orkar inte tänka på vad jag ska skriva just nu. Är kanske för att sängen ropar på mg.  Tror jag borde sova så ja palalr upp imorgon. Det var nog allt som sagt, Sverige förlorade mot Kanada. Om någon nu mot all förmodan skulle vara intresserad av det. Sov gott nu alla glada, hörs i morgon. Ska då försöka blogga tidigare, samt 2 gånger dessutom. Funderar nämligen på att skriva på dagen när ja kommer hem från jobbet, samt att kanske ha after 8. Vilket innebär att jag skriver vad jag gjorde mellan den tiden, samt vad jag ska göra från kl 8 till jag ska sova typ.  Kan det vara en ide kanske?.

Frågor till bloggare

Tänkte här fråga några frågor till er bloggare som är duktiga.

1. Om jag vill ha fler läsare, vad är bäst att göra då?
2. Videoblogg, hur fixar jag klipp på min sida, inte för att jag är snygg på film eller så. Men ibland är orden lättare med film än att skriva.
Har ni fler användbara tips så kommentera gärna. Det gör du under denna text här nere.

Raj raj Fredagkväll

Publicerad 2011-05-06 23:51:20 i Vardagen

Idag vaknade jag kl 5 som vanligt, kände mig faktiskt riktigt utvilad och pigg. Vart sedan bad och frukost i sedvanlig ordning.  Efter det så blev det att gå mot parkeringen kl 06:15. Stod och väntade ett tag när K ropar till mig och ber mig komma, jag går dit och får då se att det ligger en katt i gräset. Katten verkade troligen påkörd då den blödde ur munnen, fräste när jag kom nära samt att den var platt baktill. Stackars katt, vi kunde inget göra utan åkte mot jobbet. Troligen har någon ringt polisen, så dom tagit bort katten så inget barn ser det. Idag på jobbet blev det sitta vid datan fram till kl halv 9 då det blev roligt jobb. Skulle nämligen frakta 2 st stora partytält till ett evenemang i Linköping. Åkte kl 9 efter att vi packat in och begav oss mot Universitet i linköping där Henke mötte upp oss. Han berättade att dom skulle ha fest för ca 3000 pers, 4 st öltält och att The Sounds skulle spela live. Vi lämnade av tältet vilket gick ganska snabbt och åkte sedan hem mot Finspång. Jag kan ärligt erkänna att jag sov både dit och hem. K tyckte jag snarkade högt haha, men det är ju så roligt att åka bil på motorvägen. Man passar ju på liksom. När vi kom tillbaka till jobbet blev det lunch, för att sedan återigen sitta vid datorn. Slutade idag kl 14 denna underbara Fredag, tråkigt dock att det bara är 2 dagar ledigt innan man åter ska jobba igen. Väl hemma blev det ett bad, väl i badet somnade o tänkte att nej fan detta går ju inte. Gick då efter badet o lade mig i sängen och sov 1 timme till kl 16. Sedan kl 16 blev det att gå till Ica en snabbis, köpte lite bröd som går åt till jobbet och frukosten. Sedan när jag kom hem blev det att skypa med älsklingen Kim, samtidigt som jag lagade mat. Hamburgare och pommes vart dagens meny, inte så avancerat men ack så gott. Efter det vart det att ladda vid datorn inför kvällens matck mellan Sverige och Frankrike som började kl 20. 00. Kolla på hela matchen och Sverige van med 4-0, vilket känns riktigt bra. Hoppas nu bara vi håller ut till final och tar hem guldet. Nej nu ska jag se på bb, då jag missat en del avsnitt faktiskt. Imorgon kanske jag ska till mor, inte säker än. Hin har ju fått jobb på ett äldreboende nu "Högby" så det är bra för henne. Söndag kommer älskling och sover till måndag. Nu till något helt annat.

VIKTIGA DATUM

14: Reggeafestival i Skärblacka, med artister som Kalle Bah. Samt Motordagen i Igelfors. Osäker på vart jag åker i nuläget. Vart ska ni åka.

19: Vinnarna av 100% partytävlingen avslöjas, man kan vinna kläder från somewear. Hoppas jag vinner.

27: Är det ju Finspongamrken, marknad för stora och små. Bara att komma om ni känner för det. Finns allt från munkar till tröjor, strumpor till ballonger. Dom har det mesta. Så kommer bli en heldag på stan.

Btw så ska älskling till Gröna lund imorgon, hoppas det blir roligt. Är ju premiärdagen så det lär ju vara en del folk där. Nya attraktionen är ju en bergodalbana av trä, som balder skulle man kanske kunna säga. Liseberg har ju med en ny attraktion, Europas största fritt fall på 146 m. Där du även startar under jord. Äckligt är bara förnamnet, men kanske något man ska testa innan man dör. Nej det var allt för dagen. Tjenna.

Ny design och en efterlängtad uppdate

Publicerad 2011-05-05 20:12:34 i Vardagen

Har nu pillat fram en ny design på bloggen. Men nu är frågan om ni gillar den eller inte. Kommentera om vad ni tycker borde ändras och liknande , så sk avi se vad jag skan fixa till.

Den senaste tiden har jag jobbat och träffat polare. Har även skaffat en ny flickvän som heter Kim. Vi träffades på en internetsida o belsute oss för att ses då vi har gemensamma intressen. Vi sågs varje dag under förra v, och hon följde även med mig till min mor och sov över fre-sön. Riktigt underbart. Har även träffat Alva nyligen, busungen själv. Ska försöka fixa busskort snarast så man kan träffa bus oftare. Gällande mitt andrsa barb så jobbar på det kan man säga. Vill inte gå in mer på det, men det kommer ni märka senare i bloggen. Ja vad är det mer som hänt, det är väl i stort det som hänt. Skickat efter en ny studiomic med. Kostade bara 200 kr på tradrea, en ny kostar 800-1000 kr. Så bra köp där. Kommer i slutet av månaden. För frågor eller andra saker så kommentera så svarar jag snarast, eller maila [email protected]. Kommer efter detta inlägg åter skriva varje dag på bloggen. Hoppas ni kommer läsa bara. Det var allt för dagen, nu ska jag snacka med Kim på skype. Och sedan troligen se på bb eller på hockeyn. Imorgon möter Sverige Frankrike. Lets go on. Tjenna.

Om

Min profilbild

Robbin Ekman

NAMN: Robbin Dan Ulf Ekman ÅLDER: 22 år LÄNGD:178 cm HÅRFÄRG: Blond ÖGONFÄRG: Blåa BOR: Hemma i Finspång BARN: Alva ♥ Leijah CIVILSTÅND: Upptagen SYSSELSÄTTNING: Arbetslös INTRESSEN: Jag gillar att pyssla med datorn och syssla med musik. Tanken är att jag ska börja sända radio så snart som möjligt. När jag får tid så träffar jag gärna mina döttrar, Alva och Leijah. Jag är en stolt ung pappa till mina döttrar Alva, född 071019, Och Leijah född 100406. Här skriver jag om min vardag, mina döttrar bilar & motorer.Ja mitt liv helt enkelt. Vill ni kontakta mig så mejlar ni mig på: [email protected] <!-- Start of Globel Code --> var count = "antalbloggfans"; // Change Your Account? var type = "cold"; // Change Your Counter Image? var digits = "10"; // Change The Amount of Digits on Your Counter? var prog = "hit"; // Change to Either hit/unique? var statslink = "yes"; // provide statistical link in counter yes/no? var sitelink = "yes"; // provide link back to our site;~) yes/no? var cntvisible = "yes"; // do you want counter visible yes/no? <!-- START DO NOT TAMPER WITH ANYTHING ELSE BELOW THIS LINE FOR YOUR WEBTV & UNIX VISITORS --> Betting on sports is no different to gambling in online casinos. and online craps can save people a lot of heart ackes and money by the nature of things. Do your betting in casinos and enjoy it more. counters <!-- END DO NOT TAMPER WITH ANYTHING ELSE ABOVE THIS LINE FOR YOUR WEBTV & UNIX VISITORS --> <!-- End of Globel Code -->

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela