Technofarsan

This is me

Stannade hemma idag

Publicerad 2011-03-30 21:51:47 i Vardagen

Hade världens migrän i morse så valde att vara hemma idag. Så dagen har bestått av att sova i stort sett hela dagen. Vakande väl vid 2 idag så sov riktigt länge. Sedan blev det kolla datorn och sedan laga underbart god mat. Maten idag blev Tacos, riktigt gött blev det. Efter maten blev det att kolla tv och chilla lite. För att sedan kolla på hockeyn, tre kronor spelade ju mot Lettland idag. Matchen slutade 4-1 till Sverige så det var sköj. Nu blir det bb och sedan sova. Det var dagens inlägg det. Tjenna.

Trött som tusan

Publicerad 2011-03-29 11:42:52 i Vardagen

Vet att jag är dålig på att blogga, men har på senaste tiden varit så förbaskat trött. Jag borde kanske ta och sova mer, men ibland ligger jag bara och tänker och kan inte sova. Det är nu inte många dagar kvar tills min lilla plutt fyller 1. Och jag saknar henne någon så sjukt mycket. Jag kommer dock aldrig sluta kämpa eller ge upp. Så det  är sådana tankar man har i skallen. Helgen spenderades hos mor från lördag till söndag. I fredags var jag hemma och tillade lite framför datorn. Lördagen var jag som sagt hos mamma. Blev att äta tacos och hade underbart. Söndagen blev det shoppa i stan. Blev Jula, Rusta äta på donken, där vi mötte upp P och M. Efter vi käkat begav vi oss mot City Gross för att handla mat. Väl inne i affären så stod det en kille och frågade om jag hade det nya medlemskortet. Nej de har jag inte sa jag. Så jag beställde ett som kommer om 3 månader om inte mer, fick dock ett tillfälligt Kort så länge. Fick även en snygg plastkasse att ha när jag handlar. Och handlar jag 2 gånger till får jag choklad, och handlar jag några gånger till får jag gratis kaffe. Riktigt gött. Sen körde vi på shop express med, riktigt smidigt och enkelt. Dock jobbigt att blippa varenda vara. Tex då vi köpte 10 st nudlar, då måste du blippa alla 10 nudlar för att det inte ska bli fel. Med det gick riktigt bra.

Kalaset slutade på ca 1500 kr, så nu har man 500 kr kvar till färskvaror och lite så. Sedan är allt annat betalt. Känns riktigt härligt. Efter det att vi handlat blev det att åka hem och kolla fejjan, sedan somnade jag nästan direkt. Måndagen bestod av sedvanligt arbete. Upp kl 5 bada och sedan frukost. Jobba till 16 och sedan hem då jag lade mig och sov. Senare på kvällen blev det att titta på Skilda världar som jag börjat kolla på. har dock bara säsong ett än så länge. Vill ha fler säsonger med. Men det tar vi en annan gång. Och idag så är det jobb med. Försov mig dock i morse då jag vaknade kl 7, sedan fick dom hämta mig 20 över 7. Idag är det K som kör bussen då Ramma är sjuk. Fan att han bara ska svika mig hela tiden haha. Nej då han är underbar, vi ska även starta ett eget band ihop. Bussboys ska vi heta. Turnébussen e fixad och klar. Nej bara skojade, men vi brukar sjunga i bussen då och då. Riktigt roligt är det haha. Blir att sova när man kommer hem, sedan ska man tvätta lite. Att jag orkar. Det var dagens inlägg det. Tjenna.

Kalas

Publicerad 2011-03-24 22:20:14 i Vardagen

Jahapp, idag vaknade man kl 5 som vanligt. Blev att bada och sedan käka frukost. För att sedan 06:15 knata till jobbet. Dagen bestod av körningar till Hårstorp m.m, samt Dunderbacken. Många trappor senare så var jag helt slut. Mamma som slutade kl 13 idag, frågade om inte jag kunde fråga min chef om jag med fick sluta tidigare. Och det fick jag som tur var, så idag gick man hem kl 13. Sedan blev att åka hem och hämta kläder, för att sedan åka vidare ut till mamma. Väl hos mamma blev det att dricka lite kaffe innan städningen började. Jag fick damsuga och skura lite. Sedan blev det att hoppa in i badet innan alla gäster kom. Dom som kom var. Erik, axel, axels tjej, Lina, Laila Jonas och Neo. Det var jättetrevligt, och brorsan fick många fina saker. Det som var den bästa presenten var nog hans 4-hjuling han fick. och till det fick han crosshjälm och crossbrillor. Sedan var han även ute och provåkte sin racer, och det gick riktigt bra. Han är bra på att köra och han lär sig snabbt. Sedan så blev det smörgåstårta som mamma gjort. Kanongod var den, så jag tog 2 gånger. Vart några lättöl och tv efter det. Samt kaffe och kaka såklart. Nu är man hemma sedan 2 timmar tillbaka. Blev att se på bb och ska snart gå och sova. Det var dagens inlägg det. Tjenna.

Fy för mig

Publicerad 2011-03-23 21:06:27 i Vardagen

Har varit dålig på att uppdatera bloggen jag vet, men beror på att det är mkt som tar upp ens tid. Som i helgen då jag var i Motala. Var mycket trevligt. Blev att vara hos M och A på fredagen, för ett sedan på lördagen festa och ha skoj med I, Z, J, J, F och H. Riktigt trevligt var det iallafall. Sedan har v bestått av jobb och tvätta kläder. Låter ju kanske inte så roligt, och surt att jag inte kan skriva mer. Men har helt enkelt glömt bort vad exakt jag gjort. Men det ska det bli ändring på. Kan iallafall meddela att jag nu börjat sända radio på webbstationen soundicradio. Det känns riktigt roligt att äntligen vara tillbaka. Min premiär var i måndags, och gick lysande bra. Vill du höra mig sända live håll då utkik på hemsidan. Idag onsdag har jag jobbat och var riktigt trött idag. Men det gick över då vi hade långturen till Rejmyre och så vidare idag. Så jag sov lite i bilen vilket jag behövde otroligt mycket. Sedan åkte vi tillbaka mot Finspång och jag satte mig vid datan Sedan gick jag hem kl 16, och väl hemma vilade jag en stund innan syster kom hem. Sedan badade jag och sedan gick vi o tog en Pizza. Riktigt gött. Nu sitter man vid datan o ska strax se bb. Gött mos, älskar bb o gurkan o alla andra underbara. Simon, Martin Peter Samt Sara är bäst. Nej nu ska ja fixa lite innan bb. Vi hörs, Tjenna.

Torsdagen

Publicerad 2011-03-17 21:50:27 i Vardagen

Idag ringde klockan kl 05:00. Hoppade då i badet o låg där i 30 min. Efter badet så blev det att fundera lite. Kände mig så trött o sliten. Hade skitont i nacken med, så beslutade att stanna hemma idag. Sovit typ hela dagen, så underbart gött. Sedan kom mamma vid typ 16. Blev att diska, och städa och så. Sedan kom syster hem. Lagade mat och och käkade. Nu sitter man här och ugglar. I morgon blir det gå till jobbet och sedan söka soc. Sedan blir det nog åka till mamma i helgen. Får se vad helgen har att bjuda på. Take care så hörs vi i morgon.

Seg uppdate

Publicerad 2011-03-14 22:16:31 i Vardagen

Vill börja med att be om ursäkt, men har varit så förbannat trött. Vilket lätt till att jag inte orkat skriva. Men nu ska jag ta tag i saken och uppdatera er lite. Helgen bestod av att jag åkte till mor i lördags. Myste lite framför tven med familjen o lite så. Riktigt trevligt. Söndagen så blev att ta sovmorgon, sov väl till typ 13 kanske. Riktigt gött att sova ut på helgerna. Man går ju upp 5 i vanliga fall, så man blir ganska sliten. Sedan blev det frukost i vanlig ordning. Tar det lite kort skrivet, då all info skulle ta sådan tid att läsa. Iallafall så hämtade Erik mammas nya bil i helgen med. En Mazda eller hur det stavas, den e inte så stor. Men den tar sig fram iallafall. Senare på söndagkväll, så åkte jag och syster hem till Finspång igen. Blev att kolla fejjan och sedan sova. Måndag uoo kl 5 för att fixa sig och sedan knata till jobbet. Körde tvätt som vanligt med Ramma. Alltid lika kul. Kom hem o kollade fejjan o tv. Somnade ganska sen denna dag. Tisdag vaknade jag som vanligt vid 5, åt frukost och allt. Gick sedan o lade mig o sov, när jag sedan skulle gå till jobbet kände jag att nej fan ja pallar inte. Tänkte då bara ligga kvar i sängen o dö. Då ringer Ramma o frågar vart jag e. Då sa jag att jag försovit mig. Sedan var det bara att gå o möta Ramma som skulle hämta upp mig. Får nog stänga av nallen nästa gång.

Men dagen blev lyckad, och vaknade till liv vart efter. Idag "Onsdag" så klev jag upp kl 05 som vanligt. Men lade mig skapligt igår så jag kände mig pigg som bara den.  Blev att gå till jobbet i vanlig ordning. Idag vart det långtur ut till Regna och så vidare. Men gjorde mig inget då jag sov större delen av vägen. Riktigt gött, om inte nu Ramma skulle väcka en hela tiden. Men så kan det vara. Idag bjöd mamma på matlådan. Mkt god var den. Pasta o hamburgare samt lök och tomat. Riktigt gött. Sedan efter jobbet blev det hem att äta innan Marcus kom, skulle till gymmet o gymma idag. Så efter käket så begav vi oss upp mot Medley. Det är riktigt segt att gå. Men när man väl e där så rullar det på. Var o tränade och bada/relaxa i typ 1 1/2 timme. Riktigt gött. Sedan fick man skjuts hem av J. Tack vad snäll du e. Nej nu blir det bb o sedan sova. GnFhV= Godnatt För Helvete

Uppdate

Publicerad 2011-03-12 01:16:00 i Vardagen

Onsdag Vaknade jag kl 6 av att klockan ringde, Norgeresan idag. packade alla saker jag skulle ha med mig, såsom cv, matsäck läsk med mera. Bussen gick kl 8 från torget, men var där halv. Så hade god tid på mig. Satt och väntade på Erik, Axel och Jonas som kom ca 10 i 8. Kl 5 i satte vi oss på bussen, taggade till tänderna. Sedan bar det av, mil efter mil efter mil. Tills vi tillslut stannade i Grums för att käka. Stannade i ungefär 45 min innan vi åkte igen. Sedan tog det en stund innan vi äntrade Oslo kl 15. Väl på mässan var det otroligt mycket folk och väldigt varmt. Många roliga företag och gratisprylar som jag plockade på mig. Jag lämnade iallafall in mitt cv till Bauhaus samt Max. Så nu får vi vänta och se vad som händer. Vi stannade iallafall i Oslo till kl 17. Sedan bar det av hem igen. På vägen hem stannade vi i Grums för att äta återigen. Vart Burger King. Riktigt gott var det iallafall. Sedan åkte vi vidare hem. På vägen hem skulle jag dricka lite cola som jag hade med mig, axel e då så dum att han välter över flaskan så det kommer in för mycket cola i käften på mig. Jag spottar då ut all cola rakt ur, vilket resulterade i att jag och Axel vart dyblöta. Men han får skylla sig sj. Vi återkom iallafall till Finspång kl 00:00. Så det blev en heldag i buss kan man säga. Resan var riktigt roligt, och kan tänka mig åka till Norge flera gånger. Somnade så fort jag kom hem.

Torsdag
Hade jag sovmorgon från jobbet. Så blev att sova riktgit länge. Underbart skönt. Vaknade kl 10 och kände mig riktigt pigg. Lagade frukost och gick till jobbet. Var på jobbet kl 13 och slutade kl 16. Riktitg onödigt enligt mig, Men jag vill bara ha mina cash. Efter att jag slutat gick jag hem. Somnade när jag kom hem. Sedan blev att kolla fejjan, bada och sedan somna in.

Fredag
Idag vaknade jag kl 5 som vanligt. Och idag kände jag mig riktigt trött. Gick till jobbet efter frukost, och var på jobbet kvart i 7. Åkte med Ramma i tvättbussen. Dagens snackis blev meter, så dom pratade om jordbävningen i japan. Och att vågorna var 10 m. Så började Ramma
- Hur många meter är 7 m, cm meter. 7 meter är mer än 3 m. Osv. Höll på o bli galen, men det tillhör jobbet. Slutade kl 14 idag. Blev att gå hem o bada och sedan vila. Nu sitter man o glor fejjan. Blir bb om en stund. Har förresten börjat jobba på webbradiostationen soundicradio.  Men mer om detta i senare inlägg.

I morgon smäller det

Publicerad 2011-03-08 20:51:15 i Vardagen

Idag ringde klockan kl 05:30 då jag valde att sova lite längre. Men hjälpte det då?, nej fattar inte att jag ska vara så trött på morgonen. Men gick upp gjorde matsäck och käkade frukost. Gick sedan o lade mig i sängen igen för att vila en stund. Sedan ringde klockan 06:15, o det var dags att knata till jobbet. Kom till jobbet 06:46 vilket jag inte fattar. Det tar alltså 30 min för att gå till jobbet, och det är ca 1.5 till 2 km dit. Efter att man kommit till jobbet och lämnat alla saker i skåpet, så letade jag upp min underbara kollega Ramma. Han höll på att packa in i bussen när jag kom på morgonen. Dagens ämne blev ganska lugnt. Vi både ville bara hem och sova. När Ramma och jag åkt på våran första runda åkte vi på runda nr 2. Denna gång var Susanne med. Vi åkte runt och lyssnade på programmet. Vinn Adams pengar på Mix megapol. Ramma hade några rätt idag som vanligt, idioti själv vettu. Sedan åkte vi tillbaka för att fördriva tiden till kl 10.  Sedan kl 10 åkte Jag, Ramma och Patrik en sväng som tog 1 timme. Riktigt jobbigt att memorera alla namn, men det gick bra tillslut. Efter det åkte vi tillbaka för att äta lunch. Underbart att solen tittade fram lagen till lunchen med. Senare på dagen satt jag och glassade i solen. Somnade även till lite, men det var riktigt skönt. Sedan så blev det datan fram till man slutade kl 16. Sedan blev det att knata hem igen, vart Von Lidl innan man gick hem. Köpte lite godis och läsk. Bussresan till Norge tar ju liksom 7 timmar.

Ja som sagt Norge i morgon. Ska bli superkul. har aldrig varit i Oslo, inte i Norge häller för den delen. Många säger att det är fint i Norge så vi får hoppas det. Men som sagt 7 timmar buss väntar, så har laddat upp med mobilen, godis o läsk samt mp3 såklart. Hoppas nu bara det blir bra, matsäck ska med också så det ska fixas i morgon. Ska nog ta med så jag kan bre mackor på vägen. Så blir tidigt ikväll, bussen går ju kl 8 imorgon så. Nae nu ska jag glo runt lite, sen blir det House kl 21. Eftersom vi kommer hem sent i morgon så kommer nästa inlägg på torsdag. Önska mig lycka till nu.

Måndag igen

Publicerad 2011-03-07 21:53:34 i Vardagen

Vaknade idag kl 5 då det är jobbardag idag. Kände mig riktigt trött i morse men var bara att palla sig upp. Gick upp och tog ett bad och käkade frukost. Sedan gick jag till jobbet. Var på jobbet kl 06:44 idag. Efter att jag lämnat sakerna i skåpet så åkte jag och Ramma på våran första tur. När den var klar åkte vi tillbaka till Amc för att fylla på med ny tvätt. Men denna gång kom vi inte så långt, jag skulle nämligen på möte med syon. Så Ramma körde tillbaka mig ner till Amc så jag kunde gå på mötet. Efter det så blev det att hacka lite is från parkeringen. Skulle ta upp min mössa ur jackan och då flyger mobilen ur jackan och går sönder. Blir så ledsen när det händer. Nu har jag lånat en mobil av Bettan, en gammal Nokia men den funkar iallafall. Tänker okså otroligt mycket på X. Vad vill x, kommer det bli vi. Kommer vi bara vara vänner. Önskar bara att X kände samma som jag. Men man kan inte alltid ha tur. Livet är som det är. Efter jobbet blev det gymma med mamma. Riktigt gött o få kunna tänka på annat än all skit. Överväger att träffa en psykolog. Men vet inte om jag skulle palla det. Men ibland känns de som om jag bara vill dö. Tur man har underbara vänner som finns där för en. Vill även säga att X du är en underbar person. Du betyder mkt i mitt liv, hoppas du känner detsamma. Nu blir det att äta o se på storebror galna upptåg. God natt alla läsare, och God natt X. Tänker på dig. " Somna Bredvid Dig"?

Helgen

Publicerad 2011-03-06 20:59:22 i Vardagen

Har varit riktigt trevlig. I fredags så blev det att städa och ha mig på morgonen. Hade även tvättstugan då så hade fullt upp. Sedan kom mamma och hämtade mig kl 13 då vi skulle åka för o besikta mosters bil igen. Så vi åkte mod besiktningen i hopp om att få blanka papper. O den gick igenom, helt otroligt. Efter att vi besiktat bilen åkte vi till Laila för att hälsa på Neo. Han är ju bara för söt den ungen alltså. Efter att vi vart hos Laila en sväng så begav vi oss hem till mig för att fika lite. När vi fikat åkte mamma hem och jag plockade undan fikat innan mitt besök skulle komma. Sedan ringer mobilen och dom frågar vart dom ska. Förklarar vägen och ser sedan när dom kommer att dom är 4. och inte 3 st som jag trott från början. Började då tänka i skallen på vem det kunde vara. Det var iallafall E, J, Z och X som kom på besök. Fick en kram av alla vid dörren. Och vart chockad då jag absolut inte räknat med att X skulle komma med. Vi var hos mig ett tag innan vi åkte till Laila. Där vi åt god mat, tack Z och Laila för den haha. Jag får nämligen inte laga mat, då alla bara klagar på att de smakar skit. Efter att vi varit hos Laila så åkte vi hem, klockan var då runt 23:30. Väl hemma hos mig slutade kvällen med karaoke fram till typ 4. Sedan gick jag och lade mig i soffan. Fick tydligen inte vara i mitt eget sovrum så vart soffan, men gick det med. Ensamt utan någon brevtid sig, men jag är väl van att ha det så. Blev en del tårar i min ensamhet, men så är det när man har det tufft.

Lördagen vaknade vi kl 11 typ, gick upp och gjorde frukost åt mig. Åt upp frukosten och gick sedan till tvättstugan för att hämta X byxor som den fått stearin på. Efter det så packade dom ihop alla saker. X fick även med sig min playboyfilt, men det bara för att jag vill vara snäll. Sedan åkte vi till Laila igen, men denna gång var X och J kvar i bilen. Efter det att vi vart hos Laila skulle alla hem. Jag åkte hem till mig, klev ur bilen sen drog dom. Ingen kram här inte. Men antar att dom hade brådis hem så brydde mig inte så mycket. Kvällen slutade med några öl med polarn Marcus. Han sjöng lite karaoke " Klipp finns på fejjan " och det lät riktigt fint. Sedan gick han hem och jag tävlade lite på en radiostation jag lyssnar på. Vann en skiva och dagen kunde inte slutat bättre. Lade mig i sängen vid 3, men klockan var 4 typ när jag somnade. För många tankar i skallen. Men det är så det ska vara tydligen.

Idag vaknade jag klockan 12, sov riktigt länge idag. Sedan gick jag upp åt några mackor kollade lite mail och så vidare. Men kände sedan att vrf ska jag vara vaken när ingen skriver, ingen rolig inne heller. Så jag gick och lade mig o sov igen. Skulle gått upp kl 18 men sov vidare till det ringde på dörren kl 20. Då kom min underbara syster hem igen. Skönt att inte vara ensam längre. Nu har man ätit o nu blir det datorn. Ska ju till jobbet i morgon fast jag inte alls vill. Känner mitt psyke e kasst men det är väl bara gå dit iallafall. Hade bäst .

Torsdagen

Publicerad 2011-03-03 22:05:56 i Vardagen

Idag var jag hemma från jobbet då jag inte kände mig riktigt på topp. Spydde lite i natt med så, men så kan det bli ibland. Så idag har jag vart hemma och diskat och städat och lite sådana saker. I morgon blir det nog att gå till jobbet får se hur jag mår. Hade

Onsadg

Publicerad 2011-03-02 20:15:24 i Vardagen

Idag vart det att gå upp kl 05:00 som vanligt. Badade och åt frukost innan jag begav mig till jobbet. Var på jobbet 06:45, kanontid då det är då jag börjar. Sen var det bara hoppa in i bilen och åka. Körde ut till Hällestad och hämtade en säck. Ramma och jag snacka om vilka kändisar vi legat med. Han hade legat med Linda  bengtzing sa han. i stjärten till o med, ja han e inte klok för 5 öre. Efter det så åkt vi ner till Amc igen för att invänta tiden. Åt frukost nr 2 på jobbet kl 9 innan vi sedan begav oss iväg, nu med Patrik med. Idag hade vi långa turen ut mot Regna, Hävla och si vidare. 3 timmar tog hela resan, och vi fick en underbar smörgåstårta som lunch idag. Riktigt god var den. Efter lunchen så packade vi bilen med kartonger och sedan åkte vi mot Finspång. Där vi slängde alla kartonger på tippen. Sedan åkte vi till Amc för att lasta av tvätten. Efter det satt jag vid datan från 13 till 16. Ramma går bara 75% så han slutar kl 13. Men det gick det med, snacka med lite folk.

Sedan kom mamma och hämtade mig kl 16, skulle till gymmet för o gymma lite. Underbart var det att rör på sig lite. Vart att simma lite, samt relaxa innan man gick upp. Sedan åkte vi till Lidl för o handla lite. Köpte godis som mamma råkade få med sig. Kärringen gah vad illa. Sedan åkte jag hem till mig o käkade lite mat, innan Marcus ville att jag skulle gå med han till affären för att handla lite smått. Nu sitter man på sin kungatron med snoppen i kalsongerna. Den du, det trodde du inte om mig men så är det. Nae nu blir det bb för halva salen, då syster ej e hemma. O just det en sak till killar. Tänk på detta om du är kär i en Emma.

Hejsan är Emma hemma. Klockrent. Nae nu ska ja se på storebror o se vad han har o säga idag.

Uppdate

Publicerad 2011-03-01 21:22:41 i Vardagen

Måndagen fortsatte  med möte på af kl 13, allt inför Norgeresan togs upp. Så som tider med mera. Sedan blev det att gå hem o vila, för att sedan gå med Marcus till torget, då han skulle handla lite smått. Sedan gick jag hem och väntade på syster skulle komma hem så vi kunde laga mat. Vart att laga lite makaroner och kött. Efter att jag käkat så gick jag och Marcus till Medley för att gymma lite. Riktigt gött var det, och slut i kroppen blev jag. Efter att vi gymmat gick vi hem, och jag somnade som en stock i sängen

Idag har det varit jobb från 06:45 till 16. Blev att åka med Ramma i tvättbussen och hämta och lämna tvätt till äldreboenden. Riktigt skönt att bara åka runt och slappa. Efter det blev det frukost kl 9. Ny runda med Ramma kl 10. Sedan äta luch kl 12 för att sedan sitta vid datorn till kl 16. Seg dag men va fan. I morgon blir det långa turen, ut till Regna och så vidare. Resan tar 3 timar totalt, men får ju smörgåstårta i morgon så ska inte klaga. Nu blir det att se klart på House och sedan kanske se webbtv om jag orkar. Helt död idag och borde egentligen sova. Men får se om jag orkar glo lite. I morgon ska jag även simma med mamma. Riktigt underbarT. SOV GOTT FÖR HELVETE

Om

Min profilbild

Robbin Ekman

NAMN: Robbin Dan Ulf Ekman ÅLDER: 22 år LÄNGD:178 cm HÅRFÄRG: Blond ÖGONFÄRG: Blåa BOR: Hemma i Finspång BARN: Alva ♥ Leijah CIVILSTÅND: Upptagen SYSSELSÄTTNING: Arbetslös INTRESSEN: Jag gillar att pyssla med datorn och syssla med musik. Tanken är att jag ska börja sända radio så snart som möjligt. När jag får tid så träffar jag gärna mina döttrar, Alva och Leijah. Jag är en stolt ung pappa till mina döttrar Alva, född 071019, Och Leijah född 100406. Här skriver jag om min vardag, mina döttrar bilar & motorer.Ja mitt liv helt enkelt. Vill ni kontakta mig så mejlar ni mig på: [email protected] <!-- Start of Globel Code --> var count = "antalbloggfans"; // Change Your Account? var type = "cold"; // Change Your Counter Image? var digits = "10"; // Change The Amount of Digits on Your Counter? var prog = "hit"; // Change to Either hit/unique? var statslink = "yes"; // provide statistical link in counter yes/no? var sitelink = "yes"; // provide link back to our site;~) yes/no? var cntvisible = "yes"; // do you want counter visible yes/no? <!-- START DO NOT TAMPER WITH ANYTHING ELSE BELOW THIS LINE FOR YOUR WEBTV & UNIX VISITORS --> Betting on sports is no different to gambling in online casinos. and online craps can save people a lot of heart ackes and money by the nature of things. Do your betting in casinos and enjoy it more. counters <!-- END DO NOT TAMPER WITH ANYTHING ELSE ABOVE THIS LINE FOR YOUR WEBTV & UNIX VISITORS --> <!-- End of Globel Code -->

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela