Technofarsan

This is me

Svar på tal

Publicerad 2011-08-30 18:22:58 i Vardagen

Har fått många kommentarer från Daniel Christopher och kalle, vad heter du egentligen. Du skriver med samma ip varje gång, alltså samma adress varje gång. Så vad är ditt riktiga namn?

Annars har jag fått svar på jobbet som sagt, fick det. underbart skönt, jobbat till 16 idag, sista dagen idag, ska lämna in kläderna så fort ja kan. Ledig imorgon och torsdag då min handledare inte kan vara där, då hon jobbar så på sitt schema. Blir att sova länge.

4 Månader med babe idag, känns underbart bra faktiskt. Men synd att hon inte är här med mig. Har även fått 2 st kattrungar, svartvita. Dock så är det inte helt 100 att jag tål dom än. Nu blir det mat och sedan se robinson. Tjenna

Äntligen fått jobb

Publicerad 2011-08-29 13:58:00 i Vardagen

Jag har fått jobb, börjar på fredag kl 13 :00 på Hällestadgården. Kommer att ta hand om dom äldre, vara social med dom. Som se på tv och så vidare. Är så glad så jag inte vet vart jag ska ta vägen. 12000 i lön, dubbelt så mycket som ja fick innan. Kan man annat än att vara glad då?. Körkort nästa.

Fullspäckad dag

Publicerad 2011-08-24 22:31:23 i Vardagen

Jobbat som vanligt från 06:45- 16, seg dag idag. Var riktigt trött när jag kom hem, men var bara att ställa sig vid spisen och laga till sig lite föda. Blev makaroner och köttfärssås. Efter det blev det att diska upp all disk, sedan sov ja en sund. Kl 20 blev det fångarna på fortet, följt av parlamentet. och nu kl 22-24 sänder jag då live på powerfm.se. Så ser och såg min dag ut. Fredag blir det storhandla, lördag marknad gånger 2. En i Regna och en i Norrköping. Nu ska jag sända vidare. Tjenna

Tv är verkligen grymt

Publicerad 2011-08-23 17:42:41 i Vardagen

Nya underbara proggram har börjat på tv, Gumball 3000 med Erik och Mackan. Fångarna på fortet, sedan så kommer det fler underbara program till hösten. Som Vem kan slå Filip och Fredrik, helt underbart. Idag har jag då jobbat som vanligt 06:45- 16, jobbigt jobbigt. Men är kanske sista v man jobbar , om man nu får jobb snart. Får ju besked på tors eller fredag och senast måndag v efter. Längtar som satan.

Det blir inget Stockholm och grönan som var planerat sedan länge, då min lillebror har brutit armen. Istället blir det Kolmården och titta på alla djur. Kan ju bli roligt det med såklart. Kolla på djur djur och åter djur, äta mat och återgå till djur djur djur. Hopp vilken sommar det blev.

Idag blir det kolla Fångarna på fortet kl 20, blogga "redan klart", äta mat och bara dö. Helt alone vilket suger pung. Nehe, kolla på Full Frys då kanske, och hoppas de blir kul. Tjenna.

Augustifesten

Publicerad 2011-08-22 18:59:37 i Vardagen

Har varit underbar, blöt, och väldigt roligt. Fredagen blev riktigt blöt, men det gick iallafall. Blev att kolla på marknaden, och sedan när man kom hem var man superblöt. Lördagen blev marknad igen, men idag var det sol, och regnet syntes inte till. Köpte mig ett halsband å marknaden som det står Kim på. Med ett hjärta framför, och ett bakom. Senare på kvällen så blev det att se fyrverkerierna och sedan åka karusell på tivolit. Tänker inte gå in på mer i detalj om vad som hände och vad jag gjorde. Ni får fråga om ni vill veta mer. Idag Måndag så blev det åter jobb, upp kl 5 som vanligt. Men nu ska jag äta muffins som ja bakat. Tjenna.

Bloggsvar

Publicerad 2011-08-22 16:57:22 i Vardagen

christopher undrar en del om hur det går med Hondan.

Svar: Ja tyvärr så blev den skrot, då jag varken hade råd, tid eller kunskap att laga den. Har ju inge körkort heller tyvärr så då fick det bli så. För övrigt är 745 en bra bil, lycka till med bygget.

Olausson Shit så stort, fick du guida i mick, eller?!? I Vikingstad körde den nya busskillen fel i förra veckan så då blev det pådrag ska du veta! Bra blogg, fortsätt..

Svar: Nej inte i mic, stod länst fram och sa vart han skulle köra bara, han hade aldrig kört genom Finspång tidigare. Vad kul att du gillar min blogg, ska givetvis fortsätta blogga.

Kalle Var också på Rix FM, gött va det!

Svar: Visst var det, ca 20000 i publiken. Så det fanns en del, grymt är bara förnamnet.

Har du något du undrar över, kommentera så svarar jag inom kort.

Rix fm festival

Publicerad 2011-08-19 14:01:30 i Vardagen

Då har då Rix fm festival i Norrköping varit, och jag var där. Riktigt grymt var det, många bra artister som September, Andreas Johnsson, Swingfly med flera. Vädret höll i sig och gav sol hela dagen. Besökarna räknas uppgå till 5000 pers, vilket jag tycker är sjukt mycket. Vi stod och lyssnade på artisterna och jag tog några bilder som kommer komma upp på bloggen inom kort. Efter ett tag så blev hungriga och begav oss mot Cisi pizzeria för att käka. Jag och Kim delade på en pizza med banan oxfilé och b-sås. Helt okej faktisdkt, efter det blev det att springta ner och titta på fyrverkeri sm, riktigt grymt var det. Göteborgs fyrverkirfabrik var det som stod för dagens fyrverkerier. Och dom är ju bara för bra, till låptar som tex grase dundrade 170 kg fyrverkerier iväg. Gött mos. Så dagen får 5 av 5 spårvagnar, fullt med folk och strålande sol. kan man begära mer. Nej jag tror inte det va. Eller en sak.

När alla skulle hem så var 410 helt full, så vi var kanske 30-40 st som fick vänta i Norrköping i 30 min på en extrabuss. Men det gjorde inget, jag fick nämligen guida busschauffören som aldrig åkt genom Finspång tidigare. Riktigt Roligt. Kom hem runt halv 1, trött som f*n. Somnade bums.

Idag Fredag har jag varit på af för att lämna in ett papper. Sedan var jag på intervju om unga+ jobben som kommer starta i september. Unga + innebär lönebidrag med ca 12000 i lön, och anställning i 11 mån. Jag är intresserad av jobb som. Vara social med dom äldre, tex spela kort se på tv o spela wii. Glidarjobb alltså, sedan vill jag arbeta med cafeterian som kommunen har. Samt "personlig assistent" åt lättare utvecklingsstörda. Riktigt roliga jobb, hoppas nu bara jag får de. Får svar på tors eller fre nästa v. Nu ska jag packa, äta och sova. Innan jag entrar Norrköping åter igen. Marknad och Kalle baah idag. Sova över med älskling med. Underbart. Tjenna

Ricoh PX

Publicerad 2011-08-18 15:45:59 i Vardagen

Ricoh PX är en ny vattentät kamera med 16 megapixels upplösning och 5x zoom. Kameran har även bildstabilisator och HD video-inspelning, samt massor av smarta funktioner för att du inte ska missa ditt fototillfälle.

Speciellt med Ricoh PX är att du inte längre behöver oroa dig för att låta barnen låna kameran. Den tåliga designen gör att kameran tål tre meters vattendjup i upp till 60 minuter, och dessutom fall från 1,5 meters höjd.

Nu vill vi ha hjälp av fem Testpiloter att utvärdera och testa kameran, samt blogga om era erfarenheter.

Ansök senast onsdagen den 24/8!

Ansök Här

Video Här

Jobbig dag

Publicerad 2011-08-16 12:54:34 i Vardagen

Igår fyllde jag då år, så nu sitter jag och bloggar som en ny 23åring. Dagen igår bestod av jobb, inte alls roligt på sin födelsedag kanske, men men. Dagen i övrigt var ganska jobbig igår, fick dåliga besked på olika håll. Dels så har min lillebror Sonnie brutit armen, och sedan är det en annan sak som jag inte tänker ta här just nu. Men det är tur man har en tjej som är så snäll och fixar åt en. Fick bröd, mjölk samt tårta av henne. Sedan så fick man ett paket med. I paket var det fryspåsar, diskborstar och anat som jag behöver. Tack älskling för presenten, det uppskattas massor. Det är ganska svårt att komma på vad man ska skriva, men ni kanske kan komma med förslag på vad ni vill läsa om. Dagens mattips eller vad ni nu vill. Fråga gärna saker med, jag kommer svara på alla frågor. Nu ska jag kika vidare. Hej då

Bloggsvar

Publicerad 2011-08-15 12:30:20 i Vardagen

Sanna: Grattis
Tack så mycket

Holger: 8 kg är väl inget
Enligt våra regler så är det mycket, vi ska inte behöva slita ut oss. Det är inte en säck vi hämtar. Utan en runda kan bestå av kanske 30 säckar, och vissa bor på hösta våningen utan hiss.

Födelsedag

Publicerad 2011-08-15 11:14:49 i Vardagen

Då var då dagen kommen, dagen då Robbin Ekman blir 23 år. Känner ingenting speciellt ännu. Ingen frukost på sängen, och inga paket än så länge. Istället bar det av till helvetet på jorden "jobbet" i morse kl 6 istället, roligt att jobba på sin födelsedag. Nej verkligen inte, men vad gör man inte för o få pengar. Jag hoppas innerligt att jag får Unga + jobbet nu v 33. Då ger det 12000 i lön efter skatt, och jag får ca 6-7000 att göra vad jag vill med. Det kommer då gå till körkort kläder och så vidare. Iallafall så åkte jag åter med Ramma idag, skönt att han är tillbaka efter sin semester samt truckutbildning. Men nu e han tillbaka igen, visserligen så blev det bara en kortare runda idag. Men resten av veckan kommer vi åka längre turer. vi hade även arbetsmöte idag, riktigt roligt. Vi får numera inte bära säckar som väger mer än 8 kg. Underbart, då man inte sliter ut sig lika mycket. Nej nu ska jag återgå till att sitta vid datorn, lunch kl 12. Hungrig e jag, blir pytt i panna idag. Hörs kanske senare.

PS. Funderar på att lägga upp videoblogg, vad tror ni om det?

Tack, du har just gjort min dag

Publicerad 2011-08-11 17:13:11 i Vardagen

Vissa människot verkar roa sig med att såra, skada eller skratta åt andra männiksor. Det är tur att jag inte tar åt mig, utan att jag vet bättre och framförallt sanningen. Jag hoppas verkligen inte att du tänker förstöra något för mig, för då blir det andra bullar. Fan ta dig.

Nattpass

Publicerad 2011-08-11 00:15:36 i Vardagen

Upp kl 5 idag som vanligt, idag bestod jobbet av att åka ut  till Hällestad på morgonen. Sedan kl 10 begav vi oss ut mot Regna, Hävla och Rejmyre. Han se lite av bygget till Skogsröjet idag med, det går ju av stapeln i helgen, och all info hittar du på http://www.skogsrojet.se . Så fick vi sluta kl 14 idag, men blev kvar på jobbet till halv typ. Sedan vart det att gå till älsklings mamma o äta god mat. Potatis köttbullar o kall b-sås. Sedan blev det att bege sig hem, och väl hemma somnade jag på soffan. Känner mig så elak mot baby, bara sover eller sitter vid datorn. Men får gottgöra henne snart. Annars så har jag suttit och förberett min sändning till Lördag, kommer sända kl 15-16 på http://www.powerfm.se/ MISSA INTE DETTA!!!!! , sedan så har jag kollat fb och så vidare.

Barnen

Ja Alva har tagit hål i örat, tanken var att det skulle bli i båda öronen. men hon vågade bara göra ett, det andra kommer nog inom kort.
Leijah har börjat inskolning på ett dagis i Vetlanda, och vi kommer ses nu i aug. Kommer bli riktigt skönt då jag saknar henne enormt mycket.

Kim

Har ni varit tillsammans med Kim i lite över 3 månader, känns riktigt bra nu faktisk. Hoppas på fler underbara månader, och kanske förlovning vart efter. Besök gärna hennes blogg på http://ztonewall.blogg.se/

Barn?
Nej, fler barn får vänta några år.

Nae nu ska jag gå och sova. Tjenna. PS. Snälla ni kommentera lite va, jag kan svara på frågor och allt.

@Work

Publicerad 2011-08-09 14:14:45 i Vardagen

Upp kl 5 idag med då, men i morse var jag riktigt trött. Ville egentligen bara ligga kvar i sängen och sova sönder mig, men de gick ju inte. Så var bara att kliva upp o gå till jobbet, väl på jobbet har man åkt runt på Östermalm i Finspång, riktigt jobbig runda. Många som ska ha tvätt, efter det blev de o äta frulle, riktigt gott. Sedan blev det att åka på runda nr 2, lika mycket tvätt här som på runda 1. Om inte mer, men man får motion iallafall, och det är ju bra. Har fått reda på att min lilla bebis Leijah har börjat dagis i Vetlanda, hoppas allting går bra och att vi ses snart. Tänker på dig hela tiden. Nu blir det nog datasittande till kl 16, jippie. Men ni får ha det bäst alla underbara läsare, och du glöm inte kommentera va. Tjenna

Uppdate

Publicerad 2011-08-08 11:44:38 i Vardagen

Jahopp, då var man åter på jobbet igen då, rundorna för dagen e redan klara och jag sitter vid datorn och njuter. I helgen så har man vart hos mamma och softat, riktigt gött. Skulle även ha fått en kattunge i helgen, men olyckligt nog så smet den några timmar innan jag och K skulle hem. Men så kan de gå när inte haspen e på. Så nu hoppas jag att Tuffs inte är borta för gott, för jag vill inte att han ska försvinna. Annars så har vi badat 1 gång i helgen, blev att bada i sjön Gölen. Varmt och härligt. Annars har det bara varit lugnt, men nu är man alltså åter på jobbet. Blev tvättbussen med chefen idag, Ramma är på truckutbildning veckan ut. Tråkigt, men skönt att åka med chefen. Senare under dagen har jag dammsugit hela tvätten. Duktig jag känner mig, nej nu ska jag gå och göra lite nytta, kanske skrämma Viola lite. Ha det bäst suckers.

Jobb jobb jobb

Publicerad 2011-08-05 07:31:09 i Vardagen

Sitter på jobbet och uggla, kände mig pigg idag. Kan ju bero på att babe sov bredvid mig inatt igen, efter att vi vart ifrån varann i 1 v. Skönt att vara med henne igen, jaha jobb då som sagt. Sitter bara vid datan typ, finns inte så mycket annat att göra. Vill inte åka med tvättbussen just nu, av personliga själ. Men jag klagar inte haha, mobilen verkar nu fungera igen. Batteriet går inte ut lika snabbt iallafall vilket känns gött. Gjorde som så att jag drog ur batteriet helt till mobilen dog av sig själv, sedan så laddade jag mobilen i väggen och inte via datan. Kanske därför den dog så fort haha. Nu har jag ca 78% kvar, och 9 timmar sedan jag drog ur laddaren. Det är väl bra va?. Sedan så är det tomt bland alla kommentarer, så skriv på för tusan. Du får skriva vad du vill, har du en fråga så kör på. Nehe nu ska jag spela lite spel på fejjan, och kanske pilla mig i naveln om jag orkar. Får se om jag bloggar senare under dagen, det hänger på er.

Nattpass

Publicerad 2011-08-03 21:48:08 i Vardagen

Hejsan hoppsan, idag har man jobbat till kl 16 precis som vanligt, ganska skön dag idag. Blev att åka ut mot Rejmyre och så vidare, hoppas verkligen att jag får unga+ jobben snart. Så man tjänar runt 12000 efter skatt istället för 6000 som jag får nu. Räknat ut att ja får runt 6000 kvar efter hyra, el o mat e betald. Så nu vet ni vem ni ska fjäska för haha. Nej jag bara skojja, annars så har jag sovit en stund när jag kom hem, Skönt som bara den var det iallafall, sen har jag städat lite här hemma, skönt att få de gjort. Sedan har ja pillat på mobilen med, den drar massor av batteri, så kanske dags o köpa nytt batteri till den. Får se vad det kostar, nehe dags att gå o sova snart då, vad ska du göra i morgon?, kommentera här nedanför. Puss på er.

Uppdate

Publicerad 2011-08-02 23:30:14 i Vardagen

Bloggar väl fast ingen läser, idag har jag jobbat till kl 16, riktigt segt. Men vad gör man inte för o få cash. Annars så har jag senare pratat med tjejen på msn, underbar är hon. Pillat lite med radio hann jag med också, annars har ja bara chillat o lyssnat på musik. Har en ny mobil nu förresten, en Htc wildfire. Känner mig stolt, tack mamma för presenten. Vad vill nu läsa om i bloggen, kommentera nedan. Nu ska jag sova, Natti.

Hejsan

Publicerad 2011-08-01 08:04:25 i Vardagen

Tycker du att jag ska sluta skriva, eller ska ja fortsätta skriva. Känns som om ingen läser längre, kanske saknas något. Kommentera hör nedan och säg vad du vill se i bloggen.

Om

Min profilbild

Robbin Ekman

NAMN: Robbin Dan Ulf Ekman ÅLDER: 22 år LÄNGD:178 cm HÅRFÄRG: Blond ÖGONFÄRG: Blåa BOR: Hemma i Finspång BARN: Alva ♥ Leijah CIVILSTÅND: Upptagen SYSSELSÄTTNING: Arbetslös INTRESSEN: Jag gillar att pyssla med datorn och syssla med musik. Tanken är att jag ska börja sända radio så snart som möjligt. När jag får tid så träffar jag gärna mina döttrar, Alva och Leijah. Jag är en stolt ung pappa till mina döttrar Alva, född 071019, Och Leijah född 100406. Här skriver jag om min vardag, mina döttrar bilar & motorer.Ja mitt liv helt enkelt. Vill ni kontakta mig så mejlar ni mig på: [email protected] <!-- Start of Globel Code --> var count = "antalbloggfans"; // Change Your Account? var type = "cold"; // Change Your Counter Image? var digits = "10"; // Change The Amount of Digits on Your Counter? var prog = "hit"; // Change to Either hit/unique? var statslink = "yes"; // provide statistical link in counter yes/no? var sitelink = "yes"; // provide link back to our site;~) yes/no? var cntvisible = "yes"; // do you want counter visible yes/no? <!-- START DO NOT TAMPER WITH ANYTHING ELSE BELOW THIS LINE FOR YOUR WEBTV & UNIX VISITORS --> Betting on sports is no different to gambling in online casinos. and online craps can save people a lot of heart ackes and money by the nature of things. Do your betting in casinos and enjoy it more. counters <!-- END DO NOT TAMPER WITH ANYTHING ELSE ABOVE THIS LINE FOR YOUR WEBTV & UNIX VISITORS --> <!-- End of Globel Code -->

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela