Technofarsan

This is me

Ett snabbt inlägg

Publicerad 2011-01-31 19:55:19 i Vardagen

Nu har då syrran äntligen kommit hem igen. Hon går ju i skolan i Linköping på Vreta om ni undrar. Mötte henne vid bussen så vi kunde handla lite. Det vart bröd och massor mjölk. Tror vi handlade 12 liter mjölk då den bara kostade 3 kr st. Sen handlade jag även Axe Dark Temtaion schampo så man luktar gött. Med allt i påsarna så begav vi os hem. O Satan vad det värkte i handen. Jag fick ju såklart bära all mjölk. När vi äntligen kom hem igen så blev det att snabbt skynda ner till tvättstugan. Min tvättid går nämligen ut kl 20 så jag får skynda mig på.

Men det ska nog hinnas med det också. Nu är kylen iallafall full med, just det mjölk. Vad tänker vi med syrran. Men det är gött med Oboy iallafall. Ikväll blir det att titta på Familjen annorlunda som går på tv 4 kl 20. Sen vet jag inte riktigt vad som händer. Kanske duscha så man luktar gott. Men vi får se vad som händer. I morgon ska jag som sagt träffa Marie på familjeteamet kl 13. Kommer att skriva här on tha blogg hur det gick. Men ni får ta hand om varandra och inte göra något dumt. Nu ska jag och syrran springa till tvättis och se om de är klart. Tjaoo.

Här sitter jag

Publicerad 2011-01-31 17:18:52 i Vardagen

Vaknade idag kl 15:00 inte illa. Gick sedan upp och åt frukost. Satte mig vid datorn för att kunna skriva till syrran som hade smsat mig. Hon sa att hon var på Ikano och undrade om ja behövde något. Jag behöver väl inget direkt, men klart man vill ha ett Play station 3 eller ett Xbox 360. Man är ju en lite gamer trotts allt. Efter att jag smsat henne så begav jag mig till soc för att fixa lite saker. Ringde till Marie på familjeteamet och fixade ett möte med henne. Så imorgon kl 13 ska jag träffa henne. Sen när jag kom hem insåg jag att vi har tvättstugan idag. Det är ju lyckat utan tvättmedel.

Nej nu så sitter jag här vid datorn och skriver med diverse personer. Lyssnar på Rix fm gör jag med såklart. Hoppas bara ungen vill komma snart så vi kan akuthandla tvättmedel bland annat. Sen får man hoppas att mina pengar kommer till kontot snart. Måste även ringa hyresvärden då dom av någon konstig anledning har tagit mitt förråd. Varför vet jag inte men dom kanske behöver nya lokaler vad vet jag. Nej nu ska jag smsa syster och fråga vart hon är. Nytt inlägg kommer senare. Hare

Vad håller jag på med

Publicerad 2011-01-30 19:47:41 i Vardagen

Seriöst går det att leva som jag gör. Klev nyss upp ur sängen och gick och la mig kl 06:00. Kanske dags för en stor förändring. Måste vända tillbaka dygnet så att jag går och lägger mig i tid. Vet inte varför det blivit såhär men antar att det har med domen att göra. Det är inte lätt att bara släppa allt. Saknar ju mim Leijah så otroligt mycket. Och det gör ju inte saken bättre att jag inte vet hur vi ska träffas nu när hon flyttar till Vetlanda. Men jag ska kämpa vidare och göra allt jag kan för att få träffa mitt barn.

Vad kommer att hända i veckan då. Jo som det ser ut just nu så kommer då domen på Onsdag den 2 februari. På Lördag blir det Busfabriken men familjen. Vet inte om Sanna och Alva skulle med men det lär ni ju märka här i så fall. Så det är väl ungefär så veckan kommer se ut just nu. Nu när jag skrivit klart detta så ska jag försöka ta tag i disken. Känns ju superkul då man är nyvaken. Inväntar även att mamma och syster ska komma snart. Syrran ska ju till skolan i morgon men jag har inte hört något. Men dom dyker väl upp här snart får man hoppas.

Eftersom jag då vaknade nyss hur otroligt den en låter. Så blir det ju lite svårt o skriva om vad jag gjort idag. Men det jag kan skriva är ju att sovit som en gris. Se så kul det lät eller inte. Nej men vi hoppas på att jag är vaken i tid imorgon så att det blir ett roligare inlägg. Nu ska iallafall jag gå och diska. Och ni ska kommentera min galna blogg. Ta hand om varandra och gör inget som jag inte skulle gjort. Puss i gumpen.

Myskväll med mig själv

Publicerad 2011-01-29 22:27:02 i Vardagen

Ja efter gårdagens badande så är jag idag helt slut. Min kropp skriver efter vila vilket den också ska få idag. Idag vaknade jag vid 11 av att mamma väckte mig. Jag drog mig en stund innan jag orkade kliva upp för att äta en sen frukost. Dagens frukost blev kaffe och macka, så det vart väl mer än fika än frukost. Efter att jag fikat så sa mamma att vi skulle åka till Finspång och frågade om jag skulle åka hem till mig och sova där i natt. Jag svarade att jag kunde åka hem då jag inte orkar med Cassandra och Sonnie när dom börjar tjafsa. Så vi satte oss i bilen och även moster ville följa med till Finspång. Väl framme i Finspång så blev det först handla lite på Apoteket. Cassandra är så förkyld så hon skulle ha lite medicin. Efter att hon handlat sitt knark så gick vi vidare till djuraffären Arken, där Cassandra skulle ha saker till sitt marsvin. Jag passade då på att köpa en ny koja till mina råttor som jag hoppas dom kommer uppskatta.

Sedan så åkte vi och släppte av mig hemma i min lägenhet. Så nu sitter jag här i framför datorn i min ensamhet. Men jag är inte direkt ensam. Jag har ju alla mina underbara läsare och fb vänner så jag klarar mig nog. Min nagel gör förresten inte lika ont längre, men den är fortfarande bli. Hoppas jag får behålla min nagel bara. Låter inte skönt eller fräscht att tappa en nagel bara sådär. Nej nu ska jag dricka läsk, äta godis och se på film. Försökte skriva så mycket jag kunde. Men ibland händer det ju mindre saker under dagarna. Som gör att även inläggen blir kortare. I morgon så tänkte jag skriva lite om hur veckan kommer att se ut. Kan ju bli spännande. Nej nu blir det film hade gött och simma lugnt.

En tröttsam dag

Publicerad 2011-01-29 15:18:34 i Vardagen

Ber om ursäkt för att det inte kom något inlägg igår. Men var så himla trött att jag inte orkade skriva. Gårdagen bestod av att mamma ringde och väckte mig och bad mig fixa kaffe om 30 min. Vi tog oss en varsin  kopp med kaffe och även en smörgås. Sedan så åkte Cassandra, Sonnie, Mamma och jag och hämtade våran kompis Lollo, innan vi begav oss till Medley för att bada. När vi väl kom upp till Medley så hade min frivecka redan gått ut. Så mamma fick betala hela 90 kr så att jag fick bada jag med.

När vi väl betalt och allt så gick jag och bytte om till badkläder. Sedan så gick ut i badhuset och väntade på resten av gänget. När alla var klara så sa vi hej då till mamma, som skulle på sin vattenträning. Vi andra gick och badade. Vi började med att åka forsen, som inte är speciellt lång. Dock så är det väldigt strömt, så man får hålla Sonnie framför sig när man åker. En fördel är ju att Sonnie är ganska lång vilket är ett plus när man åker den. Kan känna själv ibland att fötterna glider iväg.

Efter vi åkt forsen en stund så beslutade vi oss att åk rutschkana. Cassandra och jag tävlade om vem som kunde åka på bäst tid. Min underbara tid var på 8.10. Efter att vi badat i 45 min, och Cassandra fortfarande inte lyckas ha slagit min tid. Så beslutade vi att gå och kolla hur det gick för mamma. Och vilken syn vi fick. Där stod ett gäng och dansade i vattnet. Och det svängde riktigt bra. Efter det att mamma var klar med sin träning så tog vi en fika. Som bestod av, Lollos hemmagjorda kärleksmumms och fanta. Riktigt gott var det att få ny energi så man orkar bada mer.

När vi fikat klart så träffa Sonnie en ny kompis som hette Daniel. Daniel är i samma ålder som Sonnie så dom lekte och busade med varann. Jag, syster och Lollo busade vi med. Vi hade hittat en stor kudde som vi satt och gungade på en stund. Eftersom bassängen vi var vid var tempererad så kände sig alla varma och svettiga efter en stunds badade. Därför simmade vi alla ut tull bassängen som är ute för att få lite frisk luft och lite kyla.

Jag beslutade nig för att rulla runt lite i snön vilket var riktigt kallt. Men det var bara att ha i poolen igen och värma sig. När vi baddat i poolen ute så ville resten åka kana igen. Cassandra och jag tävlade igen vilket inte gick bra. Ungen slog min tid och fick en tid på 7.47. Förbannade unge säger jag bara. Själv fick jag en bästa tid på 8.00 vilket jag fick nöja mig med. Efter att vi åkt en stund så gick mamma upp för att basta och byta om. Vi andra badade vidare och hade koll på både Sonnie och Daniel som vart med oss sedan Sonnie och han träffades.

Om ni nu undrar vart Daniels mamma och pappa var, så var dom och undervisade dykare i 25 m bassängen. Men mamma sa till dom att vi såg till honom så det var inga problem. Så vi badade lite till fram till att klockan slog 19:40. Då gick vi alla upp sa hej då till Daniel och gick för att byta om. Jag byter om ganska så snabbt då jag inte är någon bastar typ. Jag tycker själv att det är för varmt att sitta i en bastu. Så jag bytte om och mötte mamma och Lollo utanför. Medan Cassandra och Sonnie tog lång tid på sig.

Efter att vi badat i 3 timmar så åkte vi för att köpa pizza. Jag och Cassandra tog en aik. En pizza med oxfilé, tomat, ost , skinka, räkor samt bearnaisesås. Mamma tog en kycklingsallad och Sonnie en barn Capricciosa. Lollo köpte sin pizza på ett annat ställe. Sen lämnade vi av Lollo och åkte hem till mamma för att äta upp allt gott. När vi väl kom hem till mamma satte vi oss allesammans och tittade på Lets Dance och parlamentet. Efter det så fick mamma telefonsamtal från sin kompis Helene. Dom har inte pratat med varann på några år så det tog sin tid. Medan mamma pratade i telefon så somnade både jag, Sonnie och syrran i vardagsrummet. Därför blev det inget inlägg igår.

Sen vill jag även ta upp en annan sak. Eftersom jag numera bor hemma i min lägenhet i Finspång så har jag återupptagit min kontakt med Marcus. Han kommer ofta hit o kollar läget och säger tja. Han och jag funderar även på att börja gymma tillsammans då det inte är roligt att gymma helt ensam. Men just nu är han i Oskarshamn hos sin mamma. Där ska han vara i 2 hela veckor snyft. Så ska försöka skaffa ett medlemskort så fort jag kan. Nej nu ska jag lyssna på min underbara Viktor Lindskog när han sänder LIVE på nätets bästa webbradiostation. Simma Lugnt

Aj mitt finger

Publicerad 2011-01-27 22:05:02 i Vardagen

Idag så vaknade jag klockan nio av att min väckarklocka ringde. Jag kände egentligen inte för att gå upp, men då mamma skulle komma halv 11 och det behövdes både diskas coh städa så var det bara att pall sig ur sängen. Jag drack ett glas vatten och satte sedan igång med allt arbete. Det började med all disk som tog ungefär 20 minuter att diska upp. Ett nytt glas vatten och sedan vart det dammsugning och skurning. Sen så satte jag mig vid datorn en snabbis innan mor kom. När mamma kom så skulle vi ha druckit kaffe, men tyvärr så var mitt kaffe slut så det fick bli oboy istället.

När vi fikat klart så begav vi oss iväg till amc "Arbets marknads centrum" för att lämna en tårta som mamma bakade igår. Eftersom mor har opererat sin höft så är hon nu sjukskriven fram till Maj. Vilket leder till att hon pratar och pratar och pratar. Vi var på amc i 1 timme innan vi åkte vidare till nästa ställe som var maskindepå. Där hämtade vi 3 spånbalar till mosters hästar. Sen bar det av till mammas kompis för att hämta 1 "ton" onödig äcklig tobak. Ja tobak är numera äckligt då jag som nyårslöfte lovat att sluta med tobak. Vilket jag lyckas med helt. Efter det åkte vi hem till mamma.

Väl hemma hos mamma så vart det ny fika och självklart en kopp kaffe. Jag han väl sitta ner i 15 minuter innan vi var tvungna att åka vidare till stallet där mockning och vattenrengöring väntade. Vattenrengöringen var min uppgift som helt enkelt består av att rengöra alla hinkar från hö och annan skit. När alla 4 hinkar var klara var det bara köra ut all skit till gödselstacken och sedan åka och hämta Sonnie på dagis.

Men precis innan vi ska åka så ska jag smälla igen dörren på bilen och har mitt finger i vägen. Smällen tar rakt på nageln och jag spyr nästan av smärta. Jag försöker kyla ner fingret med kall snö men det gör så förbannat ont att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Ni som klämt er i en bildörr vet ju hur det känns. det är absolut ingen skön upplevelse. Det gör ju inte saken bättre att mamma och moster säger att min nagel kommer lossna. Jag vill ha mina naglar kvar så det ska inte få hända.

När vi väl hämtat lillebror på dagis så fick jag köra en bit hem. Sonnie tyckte jag körde så dåligt att han skulle säga till sina kompisar att jag har kört sönder bilen så den halvfunkade bara. Innan mamma och jag bytte plast så vart det en liten handbromsvändning vilket uppskattades mycket av bror då han tjöt av lycka. Mamma hon bara skakade på huvudet. men det är bara för att hon inte kan det själv.

Väl hemma hos mamma så vart den en kopp kaffe innan syster smsade och sa att hon satt på bussen på väg till Finspång. Så det var bara att packa ihop alla saker och sen bege sig till Finspång. När vi väl träffade syster på Lidl så vart att handla lite smått. Sedan åkte vi allihopa hem till mig och lagade korvstroganoff och ris. Cassandra som fått en dator av skolan satt ju givetvis vid den hela tiden. Så mamma lagade maten och jag blandade saft och dukade fram. När vi väl åt skriker syster rakt ut. Vem f*n har blandat saften. Då svarar jag att det ska väl smaka saft och inte vatten. Jag tar hennes glas och fyller sedan på en massa vatten så de smakade bara vatten. Rätt åt henne.

Sedan så åkte jag och syster till Medley där jag hade ett pass inbokat. Jag hade dock tur då jag skulle boka passet igår så var det fullt. Jag fick istället skriva in mig som reserv på plats nummer 5 så jag hade en riktigt tur. Passet för dagen var ett 75 minuter långt Box and kick pass. Box and Kick består av slag och sparkkombinationer taget från olika kampsporter. Nu är vi återigen hemma och min kropp känns som en Zombie. Men nu är det bara att vila kroppen för imorgon blir det bada men mor, bror och syster. Funderar även på att skaffa ett månadskort på Medley som gäller över hela Östergötland. Tänker mest på att man då kan bada med min underbara dotter Alva.

Såg även på Sofias Änglar igår och blev verkligen rörd. Handlar i korta drag om en familj där pappan en dag fick bekräftat av läkare att han har en tumör i hjärnan. Han vart så chockad och ledsen att han gick hem och slog handen i dörren så det blev ett hål i dörren. Familjen hade även mycket att renovera då element saknades och fönstren läckte. Pappan i familjen orkade inte ta tag i det då han ville ha kvalitetstid med sina barn. Det hela slutade iallafall med att familjen fick hjälp av riktiga snickare med att laga alla fel och byta alla fönster. Ni som vill se avsnittet klickar HÄR. Nej nu ska jag säga förlåt till mitt finger och vila kroppen inför i morgon.

LÄNGE SEDAN SIST

Publicerad 2011-01-26 22:57:02 i Vardagen

Hade tänkt att jag skulle ta och börja blogga igen. Tycker bara att det är så svårt att komma på vad man ska skriva, hittar inte riktigt flytet i att skriva. Men man jag får väl göra ett försök i att skriva så bra och mycket jag kan. Under tiden som gått sedan förra inlägget jag skrev så har det hänt en del.

Jag blev polisanmäld innan jul "tänker inte säga av vem" för misshandel och barnmisshandel. Jag kan från min egen sida säga att det inte är sant, och tänker inte gå in på detaljer. Det var i allafall rättegång den 19 Januari kl.09:00, det var jag mamma, min plastpappa Erik och min syster som var där. Min dotter Alvas mamma skulle också vara där, men jag råkade tyvärr säga fel tid till henne som jag beklagar stort för.

Rättegången tog 3 timmar och 17 minuter, och jag satt och skakade under hela rättegången. Jag har aldrig tidigare behövt vara i en rättegång, då jag är en skötsam kille. Hur som helst så kommer domen den 2 januari vilket inte är något som jag lägger så mycket energi på nu. Eftersom att det skulle innebära många tankar och att mycket energi skulle gå åt ill det. I stället lever jag som vanligt i min lägenhet, nu boendes med min syster. Ja, det låter konstigt men hon har strul med familjen och ville testa bo hos mig i 2 veckor. Hon kan inte bo hos mamma då bussförbindelserna blir lite krångliga. Så nu bor hon hos mig och får gå upp kl 5 eller 6 varje morgon beroende på när hon börjar skolan. Jag tycker att det är kul att ha någon att vara med en att vara ensam hela tiden. sen att det är min syster här ju inte till saken.

Har för övrigt börjat träna på Medley som jag gillar starkt. Underbart att kunna träna och sedan relaxa en stund innan man tar sig ett skönt bad. I dag så var jag där en sväng och tränade 1 timme och badade i 1.5 timme. Så nu är man helt död i kroppen, men känns riktigt skönt att fått det gjort. Jag behöver verkligen komma i form nu, då jag känner att vikten inte riktigt stämmer överens men mina mål i livet. Förutom att bada och träna så har jag även lyssnat till dom förbannade byggarbetarna som håller på och styra och ställa i källaren, som ligger under min lägenhet. Dom ska tydligen bygga något som har med LSS att göra. Frågan är bara hur länge det ska ta. Lite jobbigt att höra ett evigt borrade från 7 på morgonen till 16 på kvällen. I vilket fall så är det väl det jag gjort idag. I morgon så kommer mor på besök runt 11 hugget. Då blir det kaffe och färska frallor. Riktigt gott ska det bli. Nej nu ska jag nog ta och kolla lite på tv. Men i morgon är jag tillbaka igen med ännu ett inlägg. Ta hand om varandra och gör inget jag inte skulle ha gjort!

Om

Min profilbild

Robbin Ekman

NAMN: Robbin Dan Ulf Ekman ÅLDER: 22 år LÄNGD:178 cm HÅRFÄRG: Blond ÖGONFÄRG: Blåa BOR: Hemma i Finspång BARN: Alva ♥ Leijah CIVILSTÅND: Upptagen SYSSELSÄTTNING: Arbetslös INTRESSEN: Jag gillar att pyssla med datorn och syssla med musik. Tanken är att jag ska börja sända radio så snart som möjligt. När jag får tid så träffar jag gärna mina döttrar, Alva och Leijah. Jag är en stolt ung pappa till mina döttrar Alva, född 071019, Och Leijah född 100406. Här skriver jag om min vardag, mina döttrar bilar & motorer.Ja mitt liv helt enkelt. Vill ni kontakta mig så mejlar ni mig på: [email protected] <!-- Start of Globel Code --> var count = "antalbloggfans"; // Change Your Account? var type = "cold"; // Change Your Counter Image? var digits = "10"; // Change The Amount of Digits on Your Counter? var prog = "hit"; // Change to Either hit/unique? var statslink = "yes"; // provide statistical link in counter yes/no? var sitelink = "yes"; // provide link back to our site;~) yes/no? var cntvisible = "yes"; // do you want counter visible yes/no? <!-- START DO NOT TAMPER WITH ANYTHING ELSE BELOW THIS LINE FOR YOUR WEBTV & UNIX VISITORS --> Betting on sports is no different to gambling in online casinos. and online craps can save people a lot of heart ackes and money by the nature of things. Do your betting in casinos and enjoy it more. counters <!-- END DO NOT TAMPER WITH ANYTHING ELSE ABOVE THIS LINE FOR YOUR WEBTV & UNIX VISITORS --> <!-- End of Globel Code -->

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela