Technofarsan

This is me

Ensam hemma 2.0 med bildbomb

Publicerad 2013-02-24 00:31:18 i Vardagen

Ja då var det dags igen,. Idag har familjen varit på kalas hos Kims systers gammelmormor. Var riktigt trevligt, bjöd spå kaffe och en riktigt god smörgåstårta. Men eftersom vi har Kid så fick jag åka hem efter en stund medan Kim stannade kvar för att umgås med sin syster och vänner. Dom skulle spela spel och äta lite gott. Jag åkte alltså hem, fick skjuts av Tessan "Kims systers mamma" till resecentrum i Norrköping. Gick på bussen och åkte hem. Väl hemma gick jag ut med Kid och sedan så lade jag mig i sängen en timme. Somnade direkt, riktigt skönt att sova lite. Charlie ska nämligen vara med Kim och Tessan i Linköping ikväll. Tessan ska vara barnvakt så att jag och Kim får sova ruset av oss.Kan behövas efter allt som varit, så de ska bli rikligt gött. Ska bara skriva klart detta inlägg så ska jag hoppa i bingen sen. Efter jag sovit iallafall, så vaknade jag och fixade lite käk. Sedan blev det att kolla på melodifestivalen. Och rätt artister gick vidare enligt min mening. Ulrik Munther och Ralf Gyllenhammar, tyckte dock Ralfs bidrag var bäst idag. Sedan efter det tog jag ett värmande bad, och sedan gick jag ut med Kid igen. Nu sitter jag och skriver detta inlägg som sagt och ska strax gå och sova.
 
Som det ser ut nu kommer jag åka ner till Landskrona den 22/3 och träffa Leijah igen, hoppas det blir av då jag saknar den lilla tösen. Ska även under kommande v på utredning hos soc. Men jag är inte nervös då jag vet att de kommer gå bra. Kommer även under veckan att hämta ut mitt gymkort som jag har vunnit, så nu ska här börja tränas inom kort. Men ni komet få uppdate på det så fort jag är igång.Nej nu är det dags för sängen, men hade nu bäst kära läsare. Tjenna
 
Skickar med lite bilder med, då läsare efterlyst det.
Förlossnigsbricka
Första mötet

Var bara tvungen haha
 
Blev visst ingen vidare bildbomb då internet dummar sig, ska försöka fixa lite bilder från mobilen imorgon, ni med andriod ladda ner blogg
 
 

Tråkigt

Publicerad 2013-02-21 00:20:57 i

Tyvärr blir det dåligt med uppdateringar då jag är nybliven pappa. Som ni kanske vet kräver dom små väldigt mycket tid, vilket i sin tur gör att bloggen drabbas. Men jag ska verkligen försöka blogga varje dag, men jag vet redan nu att det kommer bli svårt.

Vi hade iallafall besök av mamma, lillebror och mammas kompis Leffe idag. Blev att fika och prata lite skit. Vi fick även 3 paket blöjor. Vilket går åt som smör i solsken som ni föräldrar kanske vet. Vi har ju fått diverse saker innan. Bland annat ifrån, moster Paulina, faster Cassandra, Kims mormor, farmor Lisette med mera. Så lillstora Charlie har en hel del just nu. Vi har även besökt sjukhuset igen för en ny hörselkontroll. Och denna gången blev allting godkänt. Vi har även besökt Bvc och Charlie väger nu 2830g och är 47.3 lång. Det går sakta men säkert uppåt iallafall, även om det kanske var lite lite just denna gång. Men vi kämpar på, och Charlie ammar nästan helt själv nu, även utan ammningsnapp. Duktiga flicka:) Imorgon väntas pengar, och hyra och el ska betalas. Ska även försöka fixa busskort och försöka träffa Leijah denna månad. Men vi får se hur det blir med den saken.

Nu ska jag iallafall sova, försöka iallafall. Så god natt med er alla underbara läsare, och glöm inte svara på min läsaranalys som ni finner under detta inlägg. Imorgon kommer Charlies kusin med familj på besök. Ska bli trevligt. Kims bror är ju tapetserare, kanske ska kolla om han vill fixa den fula tapeten i vardagsrummet. Nej nu överger jag er för denna gången. God natt. Tjenna.

Ensam hemma

Publicerad 2013-02-18 21:29:53 i Vardagen

Tjoho, idag fick jag vara ensam hemma en liten stund, Kim skulle gå till sin mamma för att hämta sin post som kommer dit just nu. Tanken är ju att vi inom kort ska skriva oss på samma adress, och bli sambos på riktigt. Imorgon ska vi till sjukhuset igen för en ny hörselkontroll. Ena örat blev ju inte helt okej sist, men kan bero på att det var fett i örat. Så får hoppas på att det blir godkänt denna gång.
 
Under tiden jag var ensam hemma försökte jag fixa i ordning den stationära datorn jag har, men utan resultat. Vet i fan vad det är för fel på skiten, får kanske lämna in den eller något. Har ju min bärbara iallafall som tur är. Nej nu ska jag hoppa i badet och koppla av en stund. Uppdaterar imorgon om hur det gick på sjukhuset, och lite annat smått och gott. Tjenna
Min underbara dotter Alva.
Min älskade Kim.

Late uppdate

Publicerad 2013-02-18 02:22:19 i Vardagen

Blev en galet sen uppdatering idag, har varit fullt upp. Jag hade hand om Charlie hela natten så att Kim fick sova ut- Så jag fick sova på dagen, så jag sov fram till 15. Riktigt gött. Sedan har vi varit ute på en långpromenad runt Nyhem, riktig skönt att röra på sig. Och det har givit resultat nu när jag idag vågade kolla vågen. 100 kg stod den på, och en nergång på 7 kg. Underbart alltså, och mer ska det bli så fort träningen kommer igång. Mer än så har det väl inte hänt idag, skittråkigt inlägg kanske. Men varit en lugn dag för en gång skull. Men vi hörs igen imorgon. Sov gott på er nu. Tjenna

Melodifestivalen

Publicerad 2013-02-16 22:59:18 i

Nu har det ju börjat igen, melodifestivalen 2013. Något som jag kollar på fest för att fördriva tiden lite. Dom flesta bidragen"inte alla"suger ju verkligen. Som idag tex, Uggla. Fy vilken tråkigt låt, själv heja man ju på En riktig jävla schlager. Grymt bra låt, även fast jag vet att den aldrig kommer vinna allt. Nej, för i sammandraget hejar jag på Yohio. Den japanska pojkflickan. Tycker det är riktigt coolt att han vågar ha sin egen stil, och gå sin egen väg. Så vi får väl helt enkelt se vem som vinner i år, och får representera Sverige i ESC i Malmö i år. Men tråkigt att det är Petra Mede som ska leda det. Fy.

Annars idag har vi varit ute och gått, gick en bra bit. Runt hela Nyhem typ. Vi gick typ vilse med, ingen av oss kände igen sig, så vi prövade gå lite till. Då visade det sig att vi var typ 1km från hemmet. Ja fy fan vad illa. Men det var skönt att gå, tog typ en timme tror jag. Det känns i benen iallafall.

Igår vann jag ett årskort på ett rehabiliteringsgym i Norrköping. Så här ska det börja tränas. Kommer då starta en ny kategori och blogga om min viktminskning. Mitt mål är att väga typ 85 kg. En nedgång på 15kg från dagens vikt. Och på 1års träning borde jag lyckas tycker jag. Sedan är det kanon, då jag har lite problem med nacke och rygg. Och det finns kunnig personal på plats som är kunniga på just detta. Massage akademin heter stället jag ska börja träna på. Kommer då troligen träna måndag onsdag samt fredag.

Nej gott folk, nu väntar sängen. Får se om vi får sova något ikväll, eller om våran älskade Charlie vill busa med oss. God natt kära lärare, och glöm nu inte svara på frågorna i föregående inlägg. Tjenna.

Läsaranalys

Publicerad 2013-02-16 22:45:01 i

För att enkelt ta reda på vilka som läser min blogg, så hade jag tänkt ni skulle få svara på några enkla frågor. Ni kan välja mellan att svara här, eller så svarar ni på min mail. Min mail är [email protected].

Frågorna lyder som följer.

Vad heter du?
Hur hittade du hit?
Hur gammal är du?
Vad skulle du vilja läsa om på min blogg?

Svara är ni snälla, så blir det enklare för mig att göra en bra blogg. Tjenna.

En utmaning

Publicerad 2013-02-15 19:54:00 i Vardagen

 
Vad heter du? Robbin Ekman.
Vem fick du dessa frågor av? Sanna
Hur gammal är du? 25 i Augusti.
Är du romantisk? Absolut, älskar att ge min flickvän saker.
Hur lång är du? 178,5 när jag tog passet senast. cm.
Vilken ögonfärg har du? Blågröna.
Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar dator, men är sugen på en ny.
Vilka städer har du bott i? Åtvidaberg, Finspång, Norrköping.
Tycker du om kaffe? Yes box.
Tycker du om att mysa/kela? Nej:).  Klart jag gör, vem gör inte det liksom?
Kan du några andra språk än svenska? Engelska. Förstår även lite tyska och teckenspråk.
Har du någonsin åkt ambulans? Ja, men inte i eget syfte.
Vad har du för ringsignal? Oj, Samsung mix 2013 hette den visst. Har sedan kontaktsignaler med.
Vad har du för bakgrundsbild på mobilen? En bild på Charlie.
Kan du byta olja på bilen? Jajjemän.
Har du fått fortkörningsböter någon gång? Nej, har inte körkort än.
Vad är det bästa som hänt dig? Mina barns föedlse givetvis.
Vad är det värsta som hänt dig? Många saker, skulel jag skriva allt skulle det ta veckor att läsa.
Har du varit med i tidningen? Ja, bland annat med missing people sweden.
Civilstånd? Sambo
Hur bor du? En lägenhet på 2 rum och kök. 63 kvadrat
Vilket är ditt drömjobb? Radiopratare
Vad har du haft för husdjur? Ökenråttor, katt,hund. Har nu ökenråttor och hund.
Vad arbetar du med idag? Arbetssökande, som dom flesta ungdomar idag:( It´s sucks.
Kan du åka slalom? Nej föe tusan, här är det bräda som gäller.
Vad har du för utbildning? Bygg och anläggning 2 år.
Vilken kroppsdel är du mest nöjd med? Det måste nog vara k, nnej men det är nog mina ögon.
Vilken kroppsdel är du minst nöjd med? Resten av kroppen:)
Vem vill du ska svara på dessa frågor? Vore ju trevligt om Jesus eller kungen kunde svara. Om inte dom så vem som vill, orka och kan.

Äntligen

Publicerad 2013-02-15 09:28:28 i

Har längtat efter att blogg.se appen till android skulle komma. Nu är den så här äntligen. Nu kan man ju blogga vart man vill, som nu från badkaret. fungerar utmärkt bra faktiskt.

Har myst men min älskade Charlie i natt, har haft henne från 3 till 9. Har kollat på Vakna med Nrj och bara legat och myst helt enkelt. Nu ska jag bada vidare och sedan ut med hund. Idag väntas det dubbelt besök, alltid lika trevligt. Kanske skriver mer senare efter besöken. Tjenna.

Sorry people

Publicerad 2013-02-14 18:34:53 i Vardagen

Måste först be om ursäkt, bloggen har legat nere jag vet det. Men det är väl det att jag får idétorka hela tiden. Och att typ ingen läser. Vad ska man skriva om? vad är intressant att veta?. Har även haft tankar på att köpa en hd webbcam och börja videoblogga. Känns som det är lättare att filma de man vill säga istället för att skriva det. Men får se hur det blir med den saken.

Jag har iallafall fått ett till barn, 3 barn med 3 mammor. Kan tyckas vara riktigt illa, men det blir som det blir eller hur jag ska uttrycka mig. Barn är bland det bästa jag vet, och säga nej åt att ett nytt liv ska födas kan jag bara inte. Men nu SKA jag lugna ner mig ett bra tag. Jag vet ni har hört det förut. Men nu SKA jag verkligen lugna ner mig. Barnet heter iallafall Charlie (tjej) och var för tidigt född (36+2). Så vi fick vara länge på sjukhuset. Sammanlagt var vi på sjukhuset i nästan 3 veckor, en tid som verkligen tog på krafterna. 1 vecka då Kim skulle kontrolleras, samt 2 veckor då Charlie behövde hjälp.

Det var nämligen som så, att när Charlie föddes så hade hon svårt att andas, så det blev ut med henne och iväg. Och jag fattade ingenting. Dom sa följ med du Robbin, och så gick vi till ett rum där Charlie var helt tyst först och sedan fick syrgas. Jag bara stod där, helt tyst och rädd som fan. Det blir nog så när något i det så kallade mönstret bryts. Vi hade ju inte räknat med att det kunde bli såhär. Men efter ca 15 min så var hon som vanligt igen. Fin färg och andades själv. Hon föddes kl 22:43 och var 45.5 lång och vägde ca 2200g. Kim blev igångsatt på torsdagen och på fredagen den 18 januari kom vår lilla flicka. Det tog 3 krystvärkar så var hon ute, så det gick verkligen superfort, och Kim var hur duktigt som helst. Enda hon tog var lustgas. Duktigt gjort älskling.

Sedan började den jobbiga delen av det hela, eftersom Charlie var för tidigt född så behövde hon hjälp att äta. Så första tiden hade hon sondmatning, vilket hon hade tills vi åkte hem. Hon hade även EKG och massa andra sladdar som kollade syreupptagning och puls med mera. En tid som var väldigt påfrestande för oss. Tiden gick och hon blev bara bättre och bättre, och tillslut fick vi ett eget rum på neonatala avdelningen. En avdelning för förtidigt födda barn. Innan vi hade fått rummet kom min mormor på besök, då hon skulle åka hem till kalla Kalix dagen efter. Charlies storasyster Alva kom med på besök. Och hon verkade tycka om sin syster. Och jag hoppas verkligen att Alva och Charlie kommer få en bra relation nu. Ni vet ju alla historien om Leijah som jag kommer återkomma till senare i detta inlägg.

Väl på rummet så behövde hon fortfarande sondmatas, men hon hade nu bara sonden i näsan ner till magsäcken. Alla andra sladdar var borta. Kim började amma, vilket gick sådär i början. Då Charlie inte riktigt orkade äta själv. Charlie fick även gulsot, så hon fick sola 24 timmar under blått uv ljus. Såg riktigt coolt ut, lös blått i hela rummet, och Charlie såg ut som en smurf. När vi låg på rummet så fick vi mer besök. Charlies kusin kom med sin mamma, kusinen född i december. Sedan kom Charlies faster Cassandra, och hennes moster Paulina. Paulina kom med mat för ett helt basketlag, ja nästan iallafall. Och jag kan säga en sak, hon är en jävel på att laga mat. Hon hade stekt kycklingfilé och lax bland annat. Båda två var helt perfekt genomstekta och smakade utmärkt. Ska fan anmäla henne till Sveriges mästerkock nästa år:). Så jag vill tacka Paulina genom att länka hennes blogg, den hittar ni HÄR.

När vi legat inne i nästan 3 veckor, och Charlie nu börjat äta på flaska (bröstmjölk) så var det dags att åka hem över helgen. Vi hade fått en tid på måndagen och vi fick åka hem på fredagen. Att komma hem kändes helt jävla underbart, ursäkta svordomen. Men det var verkligen riktigt gött. Vi hade ju tidigare bara varit ute 3-4 gånger, korta stunder. Så de var skönt att bli lite mer "fria". Se lite annat än bara vita väggar haha. Väl hemma gick allting kanon, och på måndagen visade det sig att hon vuxit som hon skulle. Och vi blev helt utskrivna, vilket kändes kanonbra.

Sedan dess har livet rullat på med besök av olika personer, Charlie äter på som hon ska. Och hon växer så det knakar. Skulle jag skriva allting vi gjort och vilka som kom på besök så skulle väl detta inlägg bli superlångt. Ni får väl fråga om ni undrar över vilka som kommit, och vad som hänt i övrigt. Hon väger nu iallafall 2700g ca och är 47 cm lång.

Då ska vi prata om något annat viktigt ämne nämligen Leijah. Det pågår en vårdnadsutredning på henne, och som ni vet har jag fått åka hela vägen till Danmark. Ja nästan iallafall, Landskrona för att få träffa henne. En resa som både är tidskrävande, energikrävande samt ekonomikrävande. Men det är på gång nu iallafall, vårdnadsutredningen är iallafall snart avklarad, vilket känns kanon. Jag vill med hänsyn till pågående utredning inte gå in mer på varför och liknande, men undrar ni något så fråga bara.

Det var väl nog det som hänt sedan bloggen låg nere. Undrar ni något så är det som sagt bara frågan, så ska jag svara om jag kan. På återseende. Tjenna.

Om

Min profilbild

Robbin Ekman

NAMN: Robbin Dan Ulf Ekman ÅLDER: 22 år LÄNGD:178 cm HÅRFÄRG: Blond ÖGONFÄRG: Blåa BOR: Hemma i Finspång BARN: Alva ♥ Leijah CIVILSTÅND: Upptagen SYSSELSÄTTNING: Arbetslös INTRESSEN: Jag gillar att pyssla med datorn och syssla med musik. Tanken är att jag ska börja sända radio så snart som möjligt. När jag får tid så träffar jag gärna mina döttrar, Alva och Leijah. Jag är en stolt ung pappa till mina döttrar Alva, född 071019, Och Leijah född 100406. Här skriver jag om min vardag, mina döttrar bilar & motorer.Ja mitt liv helt enkelt. Vill ni kontakta mig så mejlar ni mig på: [email protected] <!-- Start of Globel Code --> var count = "antalbloggfans"; // Change Your Account? var type = "cold"; // Change Your Counter Image? var digits = "10"; // Change The Amount of Digits on Your Counter? var prog = "hit"; // Change to Either hit/unique? var statslink = "yes"; // provide statistical link in counter yes/no? var sitelink = "yes"; // provide link back to our site;~) yes/no? var cntvisible = "yes"; // do you want counter visible yes/no? <!-- START DO NOT TAMPER WITH ANYTHING ELSE BELOW THIS LINE FOR YOUR WEBTV & UNIX VISITORS --> Betting on sports is no different to gambling in online casinos. and online craps can save people a lot of heart ackes and money by the nature of things. Do your betting in casinos and enjoy it more. counters <!-- END DO NOT TAMPER WITH ANYTHING ELSE ABOVE THIS LINE FOR YOUR WEBTV & UNIX VISITORS --> <!-- End of Globel Code -->

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela