Technofarsan

This is me

Storstäda

Publicerad 2013-06-24 01:28:53 i Vardagen

Idag har man storstädat hela lägenheten, hatar verkligen att städa. Men det är ett nödvändigt ont som det heter. Så hela långa dagen har bestått i att städa, eller ja. Blev faktiskt Kim som gjorde det mesta idag, då jag vilade en stund. Har svårt att somna på nätterna. Kanske är värmen, är ju riktigt varmt om kvällarna nu. Så det blev att vila några timmar idag medans Kim städade på. Men nu är allting rent iallafall, och det luktar riktigt gott i hela lägenheten. Man blir ju glad när allting är klart, Och man kan se resultatet av hur det blivit och jämföra med hur det var innan. Men nu börjar kl bli mycket och jag ska försöker krypa ner i sängen för att försöka sova. För imorgon kommer Petra hit igen, och då ska vi dricka kaffe och leka. Tjenna.

Flytt?

Publicerad 2013-06-22 21:06:39 i Vardagen

Har som jag redan förutspått fått en del kommentarer om jag och Kim gjort slut, och det har vi såklart inte. Vi har konstaterat att vi bråkar en hel del när vi umgås och bor med varann varje dag. Så vi har beslutat att testa att bli särbos och se om det hela blir bättre, värre än så var det alltså inte. Vi kommer alltså fortfarande vara tillsammans, bara det att vi inte bor ihop. Vi har som jag sagt tidigare gemensam vårdnad om Charlie så det ska inte vara några problem alls, och det vill vi inte heller ha med våran prinsessa. Så nu vet ni hur det ligger till med våran relation. Men fråga bara på om ni har några mer frågor. I övrigt har dagarna gått, och vi har varit med vår nya vän Petra i stort sett varje dag. Hon är ju en riktigt bra vän, så det är alltid lika roligt att vara med henne. Igår på midsommar så blev det att gå hem till Kims mamma för att äta sill och potatis, men eftersom jag inte äter sill så fick jag kyckling istället. Smakade kanon. Så avslutade vi allt med traditionsenlig tårta med kaffe. Gott gott. Sedan blev det att åka hem utan Charlie, då Kims mamma ville vara barnvakt. Var ganska skönt att vara barnledig, men man saknade såklart sin lilla flicka. Kanske finns många därute som nu tycker jag särbehandlar mina barn, vilket jag anser att jag inte gör. Jag älskar mina barn lika mycket, och eftersom det blivit som det blivit med Alva och Leijah så kan vi inte umgås lika mycket som jag kan med Charlie, men jag hoppas jag kan umgås med alla mina barn lika mycket i framtiden. Den 29e blir det jobb på Viberga, ska stå och göra glasstrutar och fylla med glass. Så bor ni i Finspång kom och besök Viberga för en god glass. Så mellan 10-17 finns jag på plats, så det är bara komma förbi. Kommer dock ha 1h lunch, så då kommer jag inte vara ute i butiken så att säga. Stadium sports camp drar igång imorgon söndag. Något som jag aldrig varit på, är ju visserligen inte för min ålder heller, men kanske kan försöka få dit Alva när hon är tillräckligt gammal. Alltid kul att testa på nya sporter. Själv körde man ju mycket fotboll som mindre. Men dom flesta idag har väl eller kommer väl spela fotboll någon gång i livet. Det är ju en idrott man kan utöva utan att vara proffs eller spela i lag. Jag har ju dock spelat i lite olika lag, bland annat i Kalix i Norrbotten samt Björsäter utanför Åtvidaberg. Spelade kedja, vilket innebär att man har vilken position man vill, men jag spelade oftast på topp. Nej nu ska jag se på humorserien Hem till Midgård. Tjenna.

Träff

Publicerad 2013-06-19 23:04:15 i Vardagen

Idag blev det att träffa Petra och Emilie för lite härligt umgänge. Ett tu tre 2 Ung föräldragrupp" har ju slutat för sommaren. Så då har det blivit att vi startat en egen Facebookgrupp och fixar våra egna träffar. Så idag träffades jag, Petra och Emilie i slottsparken för att prata lite skit och dricka kaffe. Gick väl sådär får jag väl säga. Charlie tyckte först det var för varmt och blev då lite gnällig, sen satte vi oss i skuggan och då lugnade hon ner sig lite. Sedan fick hon vara med och mysa lite, var bara Charlie och Liam som var vakna till en början. Liam är Petras lilla gulliga unge, eller ja. Liten och liten haha, han är ju 8 månader så så liten är han väl inte. Emilies barn som också heter Charlie sov först, men vaknade kanske 20-30 minuter innan vi skulle gå. Så vi gjorde oss klara och bestämde att Petra skulle följa med mig hem till Kim och mig. Kim var hemma under träffen då hon känner sig lite krasslig i halsen. Men vi hade riktigt trevlig. Nu sitter Kim och Petra o soffan och kollar på möbler. Kim ska ju flytta till eget 1a Juli. Men ja jag kommer få träffa Charlie när jag vill, och är ingenting jag tänker gå in närmare på här på bloggen till hänsyn av andra parter. Imorgon blir det nog att kanske umgås med Petra, eller så blir det nog bara en lugn dag hemma.Men är alltid kul med Petra, so vore kul att ses imorgon med. Längtar som f'n till den 25e då lönen kommer, sen den 29 ska man jobba på Viberga i Finspång. Ska bli gött att få jobba och tjäna lite cash igen. Ska sälja rånjärn, som man gör glasstrutar med. Nej kära läsare, nu ska jag ut och vara social med rökaren i församlingen. Nämligen Petra. So long suckers. Tjenna

Uppdate

Publicerad 2013-06-17 21:41:50 i Vardagen

Idag har Petra och Liam varit på besök igen kan man väl säga. Har blivit att vi setts ofta nu, vilket jag tycker är riktigt trevligt. Alltid lika roligt med nya vänner. Så idag har vi druckit kaffe och pratat skit. Riktigt roligt.
 
Om ni undrar varför jag inte uppdaterat tidigare så beror det alltså på ätt Kims syster Malin tagit studenten, och sedan blev det studentfirande ute på Malins mammas land. Det tråkiga var väl att det regnade, men det var riktigt mysigt och trevligt iallafall. Och supergod smörgåstårta bjöds det på. Mätt blev jag iallafall, först fika sen smörgåstårta och sen vanlig tårta. Så grattis Malin till studenten, och lycka till i framtiden.
 
Sen i fredags så tog Kim studenten, det regnade hela dagen vilket inte alls var roligt. Men det var trevligt i vilket fall. Regnade bara när dom sprang ut, men under flakresan så tittade solen fram. Sedan blev det smultronstället med Kim, Malin, Mia och Kims och Malins pappa. Underbart god glass kan jag lova. Tog en glass som heter Rock and roll, kommer bild på den i nästa inlägg. Annars har det inte hänt så mycket. Charlie äter mer och mer nu, vilket är en positiv förändring. Hon börjar bli så stor, fastän hon är så liten.
 
Nej nu ska jag äta choklad och kolla tv. Hade tvättid idag med, bara det att den satans tvättmaskinen inte fungerar som vanligt. tunnor tvätt på en maskin, lyckat. Men allt går bara viljan finns. Tjenna

Tjoho

Publicerad 2013-06-17 09:43:22 i Vardagen

Har inte glömt bort er, har bara haft så galet mycket att göra bara. Dels har Kims syster Malin tagit studenten, sen har Kim själv tagit studenten. Stort grattis till er båda. Sen har det varit studentkalas och studentmiddag. Men måste dra mig, skriver mer ikväll. Tjenna

Ny vän

Publicerad 2013-06-12 20:54:00 i Vardagen

Varit och fikat hos våran nya vän Petra idag, var riktigt trevligt och riktigt roligt att få lära känna nya människor. Petra är med i den unga föräldragrupp Ett tu tre som jag och Kim är med i. Blev en hel del kaffe och mycket prat och skratt, Petra har en son som heter Liam som är 8 månader. Men Charlie verkade inte så villig att leka idag, men det kommer garanterat fler gånger. Sedan åt vi pizza med, riktigt gott. Synd bara att man ska ha sådan tandvärk. Men det går bara man tar en Alvedon. Blev ju även en riktigt promenad idag, så det är en bit att gå till Petra. men lite motion har ingen dött av. Nu blir det att blogga klart och sedan försöka komma i säng tidigt, för imorgon tar Kims syster Malin studenten. Grattis till dig Malin:). Har även kommit på en sak, vad bra det går att blogga med PowerFM i öronen. Men älskar man musik så gör man Sedan imorgon kväll så blir det att Nattvandra som sagt, laddad till tusen. Nej nu ska jag kika runt lite på nätet, men ska försöka återkomma imorgon kväll med en ny uppdatering. Vi hörs, tjenna.

Biggest looser

Publicerad 2013-06-11 22:24:00 i Vardagen

Då har det blivit dags att uppdatera bloggen igen då. Har som sagt varit på Ett tu tre idag, sista gången idag. Känns tråkigt att inte kunna träffa alla, men hoppas innerligt att vi kommer träffas privat under sommaren. Är så roligt att man lärt känna nya unga föräldrar som med har barn, kan väl kanske inte kalla mig ung just nu då jag snart blir 25. Men jag fick ju Alva när ja var 18 så jag vet ju hur man fungerar som människa. och som ni kanske läst på blogen så har jag en del erfarenhet av att misslyckas eller vad man ska säga. Jag kämpar ju ständigt med att få träffa alla mina barn.
 
Sedan ikväll kom Paulina "Kims syster" på besök. Blev att käka tacos och kolla tonårsbossen på play. Vilka idioter det finns alltså, var en tjej som älskade skor. Hon köpte ett par skor som hon tyckte var skitfula och troligen aldrig skulle använda bara för hon kunde ty. Visserligen gav hon tillbaka dom sen, men vilka människor det finna alltså. Sedan blev det att kolla Biggest looser. Helt galet att dom kan gå ner så sjukt mycket. Vinnaren Simon gick ju ner över 80kg, är ju helt stört ju. Så nu ska man själv söka in till nästa säsong av programmet och hoppas på att man kommer med. Behöver ju inte gå ner 80kg kanske, men vore kul att äntligen få nå sin målvikt. Jag är visserligen inte helt besviken på min kropp, vill ju inte vara någon muskelknutte, men vore kul att gå ner några kg o få bättre kondition. Dels för barnens skull, o dels om man ska söka militärtjänst senare i livet.
 
Nu sover iallafall Charlie, återstår att se om det är för natten eller inte. Imorgon blir det nog en lugn dag, och på torsdag ska man alltså ut och nattvandra, ska bli riktigt roligt. Verkar även som att allt med Missing People snart kommer igång med, längtat massor på att det ska bli lugnare och inte lika rörigt. Och nu som sagt så verkar det löst och jag kan snart gå med o vara mer aktiv igen. Men nu ska jag kolla runt lite på nätet och sen sova.
 
Och glöm inte för allt i världen att kommentera, så jag vet vad ni vill läsa om. Tjenna

Får väl ta tag i saken

Publicerad 2013-06-11 10:55:15 i Vardagen

Ibland tappar man liksom orken till att skriva på bloggen, men vet i8nte om det man skriver är roligt att läsa eller vad ni ens vill läsa om. Men jag får väl kanske börja med att uppdatera er i vad som hänt i livet sen senast.
 
Charlie växer och växer, och har snart blivit hela 5 månader. Tiden går otroligt fort, snart blir hon väl för tung att bära. Nej vars. Hon verkar på något vis vara pappas flicka, då hon ler varje gång hon ser mig. Känns ganska skönt faktiskt, då det blivit som det blivit med mina andra 2 döttrar. Men jag kämpar på och vill ju givetvis att alla mina döttrar ska älska mig lika mycket.
 
Alva då, ja vi har varit iväg och badat i Linköpings badhus. Gick riktigt bra tycker jag trots att Alva inte riktigt kan simma ännu, men det löste sig det med. Hon gillade inte riktig att åka båtarna dom har där, men tror det hat med att göra att hon fortfarande är lite för liten för det. Sedan är den ganska lång bana och bassängen i slutet är ganska djup. Nu ska vi försöka planera in en dag då dom ska komma till lilla Finspång och bada, vi har med båtbana men den är kortare fast större. Och inte lika djup i slutet. På tal om badhus så har även min lillebror på 8år vågat hoppat från 3 meter nu. Trodde aldrig han skulle våga, men han tyckte det var så roligt så han hoppade flera g¨ånger helt själv.

Leijah då, ja där pågår fortfarande den ständigt långa utredningen. Och det kommer dröja ända tills Augusti innan vi kan träffas igen. Men en huvudförhandling är på gång, och slutar den lyckligt har vi snart gemensam vårdnad om henne. Men jag kommer återkomma till et när det är dags.

Det var väl lite i korthet om vad som hänt, jag kommer ärligt inte ihåg allting som hänt faktiskt. Men får väl börja blogga varje dag så man inte glömmer bort saker, men är ganska svårt o ta sig tid till att blogga när man har en liten tös här hemma. Men jag längtar som tusan iallafall till Bråvalla Festival drar igång om dryga 2 veckor. Ska bli så sjukt roligt att se Avicii och alla andra grymma band. Sedan tar ju Kim studenten nu på fredag, så det är fullt upp här hemma kan man säga.

Idag Tisdag blir det iallafall att åka till Ett tu tre, som är en ung föräldrar grupp, ska bli riktigt trevligt. Tråkigt bara att det är sista gången nu innan sommarlovet börjar så att säga. PÅ torsdag ska jag iallafall Nattvandra. Kommer bli skoj, hålla koll på alla som slutar 9an i Finspång. Eller ja, försöka iallafall. Nej nu måste jag dra mig, för nu ska jag till Willys och köpa mat åt Charlie. Kommentera gärna vad ni vill läsa om på bloggen så ska jag se vad jag kan göra. Tjenna

Seriöst

Publicerad 2013-06-10 11:41:43 i Vardagen

Är dte värt att ha bloggen kvar?
 
Hur många läser den egenteligen, och vilka tycker den är intressant att läsa?
 
Kommentera vad ni vill läsa på bloggen så får jag besluta om man ska ha den kvar elelr inte.

Om

Min profilbild

Robbin Ekman

NAMN: Robbin Dan Ulf Ekman ÅLDER: 22 år LÄNGD:178 cm HÅRFÄRG: Blond ÖGONFÄRG: Blåa BOR: Hemma i Finspång BARN: Alva ♥ Leijah CIVILSTÅND: Upptagen SYSSELSÄTTNING: Arbetslös INTRESSEN: Jag gillar att pyssla med datorn och syssla med musik. Tanken är att jag ska börja sända radio så snart som möjligt. När jag får tid så träffar jag gärna mina döttrar, Alva och Leijah. Jag är en stolt ung pappa till mina döttrar Alva, född 071019, Och Leijah född 100406. Här skriver jag om min vardag, mina döttrar bilar & motorer.Ja mitt liv helt enkelt. Vill ni kontakta mig så mejlar ni mig på: [email protected] <!-- Start of Globel Code --> var count = "antalbloggfans"; // Change Your Account? var type = "cold"; // Change Your Counter Image? var digits = "10"; // Change The Amount of Digits on Your Counter? var prog = "hit"; // Change to Either hit/unique? var statslink = "yes"; // provide statistical link in counter yes/no? var sitelink = "yes"; // provide link back to our site;~) yes/no? var cntvisible = "yes"; // do you want counter visible yes/no? <!-- START DO NOT TAMPER WITH ANYTHING ELSE BELOW THIS LINE FOR YOUR WEBTV & UNIX VISITORS --> Betting on sports is no different to gambling in online casinos. and online craps can save people a lot of heart ackes and money by the nature of things. Do your betting in casinos and enjoy it more. counters <!-- END DO NOT TAMPER WITH ANYTHING ELSE ABOVE THIS LINE FOR YOUR WEBTV & UNIX VISITORS --> <!-- End of Globel Code -->

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela